Головна

Авторизація



"Європейська правда": Угода про асоціацію. Харчові продукти: ціна, якість, відповідальні в уряді. ІНФОГРАФІКА PDF Друк e-mail
П'ятниця, 15 серпня 2014, 00:00

338_2014ЄС застосовує дуже жорсткі вимоги щодо безпечності продуктів, щоб звести до мінімуму можливі випадки харчових отруєнь. Угода дає можливість українським виробникам вийти на ринок ЄС.

Проте для цього Україна зобов’язана адаптувати європейські стандарти та прийняти кілька законів, які запровадять європейську систему контролю безпечності продуктів.Виконання цих умов не лише допоможе українським товарам вийти на європейський ринок. Воно зробить безпечнішими продукти для національного споживача - для мешканців України.

З цієї графіки ви довідаєтеся, чим відрізняється європейська система контролю за безпечністю продукції від існуючої в Україні. Чому українська система є неефективною і яким чином її змінити? Скільки органів в Україні контролюють безпеку продуктів і чому їхня робота не є результативною? Скільки коштів харчові підприємства витрачають сьогодні на отримання різноманітних сертифікатів та дозволів і яким чином європейські стандарти можуть це спростити? Що таке система ХАССП і як вона забезпечує ефективну систему контролю за безпечністю харчових продуктів? Скільки коштує процедура її впровадження та які переваги вона надасть виробникам? Який закон зможе запровадити європейську систему контролю за безпечністю харчових продуктів в Україні?

Інфографіка «Угода про асоціацію. Харчові продукти» (ЗАВАНТАЖИТИ .pdf)

 

Сopyright 2009-2024, csm.kiev.ua