Головна

Коди продукції та послуг

Авторизація



Затверджено Технічний регламент енергетичного маркування пилососів PDF Друк e-mail
Вівторок, 06 червня 2017, 09:09

93_17Уряд прийняв рішення, відповідно до якого всі пилососи в Україні реалізовуватимуть разом з енергетичними етикетками європейського зразка. Це передбачено постановою щодо затвердження технічного регламенту енергетичного маркування пилососів, прийнятою у рамках виконання взятих Україною зобов'язань відповідно до Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.

Мета документа - забезпечити споживачів повною та достовірною інформацією про клас енергетичної ефективності пилососів. Також постановою передбачається, що постачальники та розповсюджувачі цього побутового обладнання будуть зобов'язані включати зазначену інформацію до рекламних матеріалів.

Детальніше...
 
Наказ ДП "УкрНДНЦ" щодо чинності НД (від 01.06.2017 №136) PDF Друк e-mail
Вівторок, 06 червня 2017, 08:36

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 01 червня 2017 р. № 136 "Про перенесення терміну скасування чинності в Україні національних та міждержавних нормативних документів"

 
20 липня 2017 року - Семінар «Державне регулювання безпечності харчових продуктів. Новини та зміни у державному контролі. Актуальні питання мікробіологічного контролю харчових продуктів» PDF Друк e-mail

20 липня 2017 року

ДП "Укрметртестстандарт" за участю представника ДУ « Інститут громадського здоров’я імені О.М. Марзєєва НАМН України» проводить

 семінар:

Державне регулювання безпечності харчових продуктів.

Новини та зміни у державному контролі.

Актуальні питання мікробіологічного контролю харчових продуктів

92_17

Семінар відбудеться за адресою: м.Київ, вул. Краснова, 7/1 

 Програма та заявка на участь у семінарі (ЗАВАНТАЖИТИ)

 Контактний телефон: +38 044 423-04-26,

e-mail:   Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду  

 
Накази ДП "УкрНДНЦ" щодо чинності НД (від 31.05.2017 № 134, 135) PDF Друк e-mail
Вівторок, 06 червня 2017, 07:52

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 31 травня 2017 р. № 135 "Про внесення зміни до наказу від 20 травня 2016 р. № 137"

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 31 травня 2017 р. № 134 "Про прийняття національних нормативних документів, гармонізованих з міжнародними нормативними документами"

 
Наказ ДП "УкрНДНЦ" щодо чинності НД (від 31.05.2017 №133) PDF Друк e-mail
П'ятниця, 02 червня 2017, 09:09

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 31 травня 2017 р. № 133 "Про прийняття національних нормативних документів, гармонізованих з міжнародними нормативними документами"

 
Новий стандарт ISO у сфері ергономіки щодо впливу людина-системи PDF Друк e-mail
П'ятниця, 02 червня 2017, 08:57

91_17Опубліковано новий міжнародний стандарт ISO 9241-112:2017 «Ергономіка взаємодії людина-система. Частина 112. Принципи подання інформації».

Документ встановлює принципи ергономічного проектування інтерактивних систем, пов'язаних з програмним керуванням поданням інформації для користувача інтерфейсами.

Детальніше...
 
Накази ДП "УкрНДНЦ" щодо чинності НД (від 29.05.2017 №125, від 31.05.2017 №130) PDF Друк e-mail
Четвер, 01 червня 2017, 08:48

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 31 травня 2017 р. № 130 "Про внесення зміни до наказу від 11 квітня 2017 р. № 76"

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 29 травня 2017 р. № 125 "Про внесення зміни до наказу від 28 грудня 2016 р. № 461" 

 
Визначено критерії, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності PDF Друк e-mail
Четвер, 01 червня 2017, 08:05

89_17Уряд уніфікував розроблення критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності та визначається періодичність проведення планових перевірок, а також форми актів, що складаються за результатами проведення планових та позапланових перевірок. 

Єдиний підхід до розроблення критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності та визначається періодичність проведення планових перевірок, а також до уніфікованих форм актів, що складаються за результатами проведення планових та позапланових перевірок встановлює Постанова КМУ від 24.05.2017 р. №362 «Про внесення змін до методик розроблення критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності та визначається періодичність проведення планових заходів державного нагляду (контролю), а також уніфікованих форм актів, що складаються за результатами проведення планових (позапланових) заходів державного нагляду (контролю)”

Детальніше...
 
Центр Экспертиз Тест: Кетчупы PDF Друк e-mail
Середа, 31 травня 2017, 08:47
Основной ингредиент кетчупов – томатная паста. Конечно, можно делать кетчуп непосредственно из помидоров, но это слишком привязано к сезону. Чем больше пасты, тем кетчуп "томатнее", насыщенней, вкусней. Но томатная паста и самый дорогой ингредиент кетчупа. В целом в кетчупе может быть заложено от 15 до 40% томатной пасты. Некоторые производители, чтобы удешевить продукт томатную пасту заменяют яблочным пюре. Это меняет и вкус продукта (менее томатный, более фруктовый) и цвет, который в результате придется корректировать добавлением красителей.  Также в составе кетчупов есть вода, соль, сахар, специи, уксусная или лимонная кислота, которые  помогают создать необходимый вкус. Набор этих ингредиентов, особенно специй, отличается в разных категориях кетчупов. Так, шашлычные и барбекю кетчупы традиционно более острые. Из перечисленных ингредиентов замене подвергается разве что сахар. В супермаркетах есть кетчупы с добавлением синтетических сахарозаменителей, об этом, конечно же, должно быть указано в названии и в составе.
Тест Кетчупы >>>

88_17Основной ингредиент кетчупов – томатная паста. Конечно, можно делать кетчуп непосредственно из помидоров, но это слишком привязано к сезону. Чем больше пасты, тем кетчуп "томатнее", насыщенней, вкусней. Но томатная паста и самый дорогой ингредиент кетчупа. В целом в кетчупе может быть заложено от 15 до 40% томатной пасты. Некоторые производители, чтобы удешевить продукт томатную пасту заменяют яблочным пюре. Это меняет и вкус продукта (менее томатный, более фруктовый) и цвет, который в результате придется корректировать добавлением красителей.  Также в составе кетчупов есть вода, соль, сахар, специи, уксусная или лимонная кислота, которые  помогают создать необходимый вкус. Набор этих ингредиентов, особенно специй, отличается в разных категориях кетчупов. Так, шашлычные и барбекю кетчупы традиционно более острые. Из перечисленных ингредиентов замене подвергается разве что сахар. В супермаркетах есть кетчупы с добавлением синтетических сахарозаменителей, об этом, конечно же, должно быть указано в названии и в составе.

Тест Кетчупы >>>

 
« ПочатокПопередня121122123124125126127128129130НаступнаКінець »

Сторінка 121 з 409
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Сopyright 2009-2024, csm.kiev.ua