|
Постанова КМУ від від 2 вересня 2015 р. № 667 "Про затвердження Положення про Державну службу України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів" |
|
|
|
Продукти дитячого харчування повинні відповідати гігієнічним вимогам, які у вересні 2015 року набули чинності |
|
|
|
Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо боротьби з фальсифікацією молочних продуктів) |
|
|
|
Стандарты ISO на управление бизнесом и платежами |
|
|
|
Понеділок, 07 вересня 2015, 09:20 |
В настоящее время Международная организация по стандартизации (ISO) ведет разработку новых стандартов, которые будут способствовать повышению эффективности бизнеса и качеству обслуживания клиентов, совершающих мгновенные платежи.
Первый проект – это стандарт на платежи в режиме реального времени, он станет частью серии стандартов ISO 20022 "Финансовые услуги". Документ описывает механизм осуществления трансграничных платежей в режиме реального времени.
|
Детальніше...
|
Маркування - це обличчя продукції та запорука її якості |
|
|
|
Понеділок, 07 вересня 2015, 08:48 |
Подібно до того, як кожна людина має своє ім'я, так кожен харчовий продукт має своє маркування. Маркування історично виникло як попередня інформація для споживача про продукти. Правильно надана інформація на пакуванні про продукт дає можливість споживачу зробити правильний та усвідомлений вибір. При цьому споживач досягає своєї основної мети – це придбання, насамперед, безпечного, корисного і смачного продукту.
|
Детальніше...
|
Наказ УкрНДНЦ від 19.08.2015 №98 "Про прийняття основоположних документів України" |
|
|
|
Проект Наказу Мінекономрозвитку України Про затвердження Методики визначення трудомісткості та вартості робіт з національної стандартизації |
|
|
|
Розроблено Порядок державної реєстрації новітніх харчових продуктів" |
|
|
|
Четвер, 03 вересня 2015, 08:53 |
Міністерством охорони здоров'я України рзроблено проект наказу МОЗ України "Про затвердження Порядку державної реєстрації новітніх харчових продуктів», метою якого є встановлення чіткої процедури проведення державної реєстрації новітніх харчових продуктів чи інгредієнтів, ведення Державного реєстру новітніх харчових продуктів чи інгредієнтів та надання інформації, що міститься у цьому Реєстрі.
|
Детальніше...
|
|
|
|
|
Сторінка 180 з 409 |