Головна

Коди продукції та послуг

Авторизація



Киргизстан найближчим часом стане членом ЄАЕС PDF Друк e-mail
Вівторок, 12 травня 2015, 09:31

134_20158 травня на засіданні Вищої Євразійської економічної ради було підписано ряд документів у рамках вступу Киргизстану в ЄАЕС. Зокрема, підписано два Протоколу визначають особливості перехідного періоду для Киргизстану при приєднанні до ЄАЕС:

Протокол про внесення змін до Договору про Євразійський економічний союз від 29 травня 2014 року і окремі міжнародні договори, що входять до правового регулювання Євразійського економічного союзу, у зв'язку з приєднанням Киргизької Республіки до Договору про Євразійський економічний союз від 29 травня 2014 року.

Детальніше...
 
В Україні визначені основні вимоги до поводження з продуктами тваринного походження PDF Друк e-mail
Вівторок, 12 травня 2015, 08:34

133_2015Верховною Радою України прийнято Закон України "Про побічні продукти тваринного походження, що не призначені для споживання людиною". Цей Закон визначає організаційні та правові засади діяльності фізичних та юридичних осіб, пов’язаної з утворенням, збиранням, перевезенням, зберіганням, обробленням, переробкою, утилізацією, видаленням побічних продуктів тваринного походження, не призначених або визнаних непридатними для споживання людиною, продуктів оброблення, переробки побічних продуктів тваринного походження, не призначених для споживання людиною.

Детальніше...
 
Зі святом Перемоги! PDF Друк e-mail

132_2015

 
М'янма: розвиток економіки – розвиток стандартизації PDF Друк e-mail
Четвер, 07 травня 2015, 08:55

131_2015М'янма - маленька держава в Південно-Східній Азії, розташована у західній частині півострова Індокитай, відома також як Бірма. Країна, багата визначними пам'ятками, останнім часом починає швидкими темпами розвивати свою економічну сферу. М'янма займається розвідкою і видобутком нафти, торгує дорогоцінними каменями, такими як сапфіри, рубіни, перли, серед сільськогосподарських культур особливе місце займають рис, кукурудза, тютюн. У країні розвивається видобувна і обробна промисловість, туризм.

Детальніше...
 
Підготовка фахівців у сфері нанотехнологій за ASTM Standards PDF Друк e-mail
Середа, 06 травня 2015, 09:16

128_2015Сьогодні нанотехнології набирають все більшої популярності, що викликає необхідність у підготовці якісних фахівців. Учасники проекту NACK в області застосування нанотехнологій та професійних знань ініціювали розробку нових стандартів, які сприятимуть навчанню персоналу в цій сфері. Місія NACK полягає у тому, щоб сприяти створенню та підтримці економічно життєздатних освітніх програм у сфері нанотехнологій в коледжах і університетах. Учасники проекту допомагають розробляти стандарти, що стосуються освітніх ініціатив у галузі нанотехнологій, через технічний комітет ТК E56 "Нанотехнології" у складі ASTM International.

Детальніше...
 
Виданий новий міжнародний стандарт з контактного електрозварювання PDF Друк e-mail
Середа, 06 травня 2015, 09:12

129_2015Новий міжнародний стандарт ISO 18278-1:2015 «Електричне контактне зварювання. Зварюваність. Частина 1. Оцінка зварюваності металевих матеріалів для контактного точкового, роликового та рельєфного зварювання» описує методи оцінки загальної зварюваності металів з покриттям та без покриття для електричної контактної зварювання.

Детальніше...
 
Електромобілям - зелене світло! PDF Друк e-mail
Середа, 06 травня 2015, 09:06

130_2015Електромобілям - зелене світло! Так вирішили держави-члени Євразійського економічного союзу (ЄАЕС) і підтримали проект Плану заходів щодо забезпечення стимулювання виробництва та використання моторних транспортних засобів (МТС) з електричними двигунами на 2015-2017 роки. Проект Плану охоплює заходи в науково-дослідної, інформаційної, організаційної та фінансової сферах, спрямованих на розвиток виробництва електромобілів.

Детальніше...
 
Центр Экспертиз Тест: Как испортить впечатление от бургера! PDF Друк e-mail
Вівторок, 05 травня 2015, 09:42

127_2015Современный бургер представляет собой рубленую мясную котлету, помещенную между половинками разрезанной булочки. Мясо может быть разным: свинина, говядина, курятина. Есть варианты бургеров вовсе без мяса для вегетарианцев. Часто бургер содержит соус, сыр, листья салата, маринованные огурцы, лук, помидоры. За счет использования различного мяса и разного набора дополнительных ингредиентов можно получить немалый ассортимент. Некоторые заведения продают бургеры по отдельности, некоторые – сразу комплектом с картофелем, соусом к нему и напитками.

Тест бургеры >>>

В тесте 8 участников. Шесть из них – это бургеры ("Крила", "МакДональдз", "Каста", "Папа Джон", "Огого Кафе" и "МакФокси"). Кроме них в тесте присутствует две марки котлет, одна уже готовая из ресторана "Пузата Хата", вторая – замороженная "Легко".

 
Департаментом технічного регулювання Мінекономрозвитку України розроблено проекти національних стандартів України PDF Друк e-mail
Вівторок, 05 травня 2015, 09:34
Департаментом технічного регулювання Мінекономрозвитку України розроблено проекти національних стандартів України:
ДСТУ 1.1  "Національна стандартизація і суміжні види діяльності. Словник термінів" >>>
ДСТУ 1.2  "Національна стандартизація. Правила розроблення національних нормативних документів" >>>
ДСТУ  1.7 "Національна стандартизація. Правила і методи прийняття та оформлення міжнародних і регіональних стандартів та документів, прирівняних до них" (ЗАВАНТАЖИТИ)

Департаментом технічного регулювання Мінекономрозвитку України розроблено проекти національних стандартів України:

ДСТУ 1.1 "Національна стандартизація і суміжні види діяльності. Словник термінів" >>>

ДСТУ 1.2 "Національна стандартизація. Правила розроблення національних нормативних документів" >>>

ДСТУ 1.7 "Національна стандартизація. Правила і методи прийняття та оформлення міжнародних і регіональних стандартів та документів, прирівняних до них" (ЗАВАНТАЖИТИ)

 
« ПочатокПопередня191192193194195196197198199200НаступнаКінець »

Сторінка 193 з 409
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Сopyright 2009-2024, csm.kiev.ua