Центр Экспертиз Тест: "Тест: перец черный молотый" |
|
|
|
Понеділок, 06 квітня 2015, 09:11 |
Покупая дешевый перец, потребитель думает, что он экономит, но на самом деле это не так. Его понадобится положить в пищу гораздо больше, чтобы она стала острая, почувствовался вкус перца. Покупая более дорогой перец нужно понимать, что даже небольшая его щепотка сразу же добавит блюду вкус и аромат, и таким образом потребитель выигрывает, так как продукт расходуется дольше.
Тест: перец черный молотый >>> |
Міжнародний стандарт ISO/IEC 17025 покращує імідж лабораторій |
|
|
|
Понеділок, 06 квітня 2015, 09:03 |
Близько 10 років тому фахівці Міжнародної організації зі стандартизації (ISO) та Міжнародної електротехнічної комісії (IEC) опублікували оновлений стандарт ISO/IEC 17025: 2005 "Загальні вимоги щодо компетентності випробувальних та калібрувальних лабораторій", який все ще зберігає актуальність. Недавнє дослідження показало, що сертифікація лабораторій на відповідність вимогам даного документа істотно підвищує рівень довіри до них клієнтів.
|
Детальніше...
|
Нова форма свідоцтва про держреєстрацію товарів за технічними регламентами ЕАЄС |
|
|
|
П'ятниця, 03 квітня 2015, 10:18 |
У Євразійської економічної комісії почалося публічне обговорення документів, що визначають порядок заповнення бланків свідоцтв про державну реєстрацію продукції, що потрапляє в область регулювання технічних регламентів Євразійського економічного союзу (ТР ЄАЕС), включаючи саму форму, а також порядок ведення реєстру таких свідоцтв.
|
Детальніше...
|
Як ефективно використовувати електричну енергію в супермаркеті? Відповідь дають стандарти |
|
|
|
П'ятниця, 03 квітня 2015, 09:01 |
Сучасні супермаркети пропонують своїм клієнтам досить широкий спектр готових харчових продуктів. При цьому вони часто поєднуються з об'єктами громадського харчування. В результаті перед проектувальниками подібних об'єктів комерційної нерухомості встають дуже непрості і іноді навіть унікальні завдання, оскільки їм доводиться знаходити баланс між холодильною технікою, що підтримує свіжість продуктів харчування, а також системами вентиляції і кондиціонування для об'єктів громадського харчування.
|
Детальніше...
|
В Україні планується відмінити обов’язкове регулювання продукції з низьким ступенем ризику |
|
|
|
Четвер, 02 квітня 2015, 10:39 |
Для започаткування в державі реальних процесів дерегуляції необхідно привести національну систему технічного регулювання до визнаної у світі європейської моделі, тобто до норм та правил, які прийняті в країнах Європейського Союзу. А саме, необхідно відмінити обов’язкове регулювання продукції з низьким ступенем ризику.
З цією метою, Мінекономрозвитку підготовлено проект наказу “Про внесення змін до Переліку продукції, що підлягає обов’язковій сертифікації в Україні та визнання такими, що втратили чинність, деяких наказів Державного комітету України по стандартизації, метрології та сертифікації”, яким відміняється обов’язкова сертифікація тієї продукції, яка є об’єктом певних технічних регламентів, що вступили в дію, та продукції, яка регулюється іншим законодавством, та державними санітарними нормами та правилами.
|
Детальніше...
|
До Переліку продукції, що підлягає обов’язковій сертифікації в Україні, буде включена кабельно-провідникова продукція, а також технічні та інші засоби реабілітації |
|
|
|
Четвер, 02 квітня 2015, 09:57 |
На сьогодні кабельно-провідникова продукція не включена до Переліку продукції, що підлягає обов’язковій сертифікації в Україні, а отже вона не перевіряється за показниками пожежної безпеки до введення її в обіг. Водночас, у 2012 – 2013 роках кількість пожеж від кабельно-провідникової продукції та їх наслідки становили в середньому 9908 пожеж, 205 загиблих, 264 травмованих.
|
Детальніше...
|
В Україні змінюється сертифікація палива |
|
|
|
Четвер, 02 квітня 2015, 08:51 |
З липня 2014 року почав діяти Технічний регламент щодо вимог до автомобільних бензинів, дизельного, суднових та котельних палив (згідно з Постановою КМУ від 01.08.2013 № 927, обов’язковий до застосування з 10.07.2014р.)
Відповідно до чинного законодавства сертифікація продукції згідно з вимогами Декрету Кабінету Міністрів України “Про стандартизацію і сертифікацію” здійснюється до введення в дію відповідного технічного регламенту. Оскільки відповідний технічний регламент введено, то продукція, яка підпадає під його дію, повинна бути виключена з Переліку продукції, що підлягає обов’язковій сертифікації в Україні.
|
Детальніше...
|
Центр Экспертиз Тест: "Тест: черный среднелистовой чай" |
|
|
|
Середа, 01 квітня 2015, 09:31 |
Выпьешь чайку – забудешь тоску! Именно так, ведь чай – один из самых распространенных тонизирующих напитков. Высокие вкусовые качества, тонкий изысканный аромат, хорошее стимулирующее и лечебное действие на организм человека нашли признание в разных странах мира. Он верный друг человечества от детства до старости. Он любим миллионами людей во всех краях планеты, его пьют в любое время года, как лакомство и как лекарство, за рабочим столом и за дружеской беседой.
Тест черный среднелистовой чай >>> |
|
|