|
Новини від колег: Фахівці ДП «Харківстандартметрологія» провели експертизу плавлених сирів «Дружба» та встановили чимало порушень |
|
|
|
Середа, 05 листопада 2014, 10:20 |
Останнім часом асортимент плавлених сирів жодним чином не поступається твердим сичужним сирам. Полиці магазинів заповнені плавленими сирами як традиційних загальновідомих назв – «Янтарь», «Дружба», «Російський», «Голландський» так і з різноманітними смаковими наповнювачами – вершковий, шоколадний, з грибами, беконом, шинкою, зеленню, цибулею та часником тощо.
|
Детальніше...
|
У Мінекономрозвитку обговорили план реалізації програми підтримки «зеленої» модернізації економіки |
|
|
|
Середа, 05 листопада 2014, 10:13 |
Програма підтримки «зеленої» модернізації української економіки, ініційована Урядом Німеччини, вписується у контекст впроваджуваних в Україні стратегічних реформ і є актуальною через необхідність ощадного використання енергоресурсів. Про це йшлося під час зустрічі заступника Міністра економічного розвитку і торгівлі України Ігоря Веремія з керівником Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) і представниками Посольства ФРН в Україні.
|
Детальніше...
|
Мнение : «10 проблем, которые уже создают генетически модифицированные продукты» |
|
|
|
Вівторок, 04 листопада 2014, 10:29 |
Трудно обсуждать тему генетически модифицированных продуктов, поскольку мы действительно не знаем, как они влияют на организм человека, они не настолько долго существуют в этом мире, чтобы приводить неоспоримые факты в их пользу или наоборот. Тем не менее, нам не нужно ждать несколько десятилетий чтобы увидеть, как продукты содержащие ГМО повлияют на наше здоровое питание, так как они уже вызывают достаточно проблем, т.е. мы другими способами докажем, что они не стоят нашего внимания.
Давайте трезво посмотрим на сложившуюся обстановку и не отдавая ни одной из сторон предпочтения, определим основные проблемы, которые уже сейчас создают трансгенные культуры.
|
Детальніше...
|
Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про захист національного товаровиробника від субсидованого імпорту" |
|
|
|
Для компаний, работающих в сфере продуктов питания в ЕС, сформулированы специальные санитарно-гигиенические правила |
|
|
|
Понеділок, 03 листопада 2014, 11:19 |
В ЕС сформулированы специальные санитарно-гигиенические правила для пищевых продуктов животного происхождения, предназначенных для потребления человеком
Европейская Комиссия опубликовала Регламент (ЕС) № 1137/1204, вносящий поправки в Приложение III Регламента (ЕК) № 853/2004, где сформулированы специальные санитарно-гигиенические правила для пищевых продуктов животного происхождения для компаний, работающих в сфере продуктов питания.
|
Детальніше...
|
Вдосконалюються механізми захисту національного товаровиробника |
|
|
|
Понеділок, 03 листопада 2014, 11:14 |
Уряд схвалив проект Закону України “Про внесення змін до Закону України “Про захист національного товаровиробника від субсидованого імпорту”, розроблений Міністерством економічного розвитку і торгівлі України.
«Прийняття проекту Закону надасть можливість використовувати міжнародні стандарти при порушенні та проведенні антисубсидиційних розслідувань. У нас вдосконалюються важелі для ефективного захисту національного товаровиробника від проявів недобросовісної торговельної практики», – констатував в. о. Міністра економічного розвитку і торгівлі України Валерій Пятницький.
|
Детальніше...
|
Якість товарів та послуг у столиці перевірятиме громадська організація |
|
|
|
Понеділок, 03 листопада 2014, 11:08 |
Якість товарів та послуг у столиці та області контролюватимуть самі покупці. Команда ентузіастів з 11-ти фахівців з різних сфер життя створили громадську організацію — "Київський міськобласний центр захисту прав споживачів, якості і безпеки продукції".
Громадські активісти надаватимуть споживачам юридичну підтримку, а продавцям та виробникам допомагатимуть покращувати якість послуг та товарів.
Відеоновину дивіться тут: http://n3c4f5.urla.pw/ |
Харчовий стандарт ISO 22004 доповнено класифікацією заходів контролю |
|
|
|
П'ятниця, 31 жовтня 2014, 11:08 |
Для виробників продуктів харчування безпека готової продукції завжди в центрі уваги.
Щоб стабільна робота системи управління безпекою не ускладнювалася проблемами слід звірити її показники зі стандартними. Кращі світові практики зібрані в міжнародному стандарті ISO 22000 «Системи менеджменту безпеки харчових продуктів. Вимоги до всіх організацій в ланцюзі виробництва і споживання харчових продуктів», а рекомендації щодо його застосування - у стандарті ISO 22004 «Системи менеджменту безпеки харчових продуктів. Керівництво щодо застосування ISO 22000:2005».
|
Детальніше...
|
|
|
|
|
Сторінка 217 з 409 |