Головна

Коди продукції та послуг

Авторизація



Популярні м'ясні продукти із Швеції можуть поміняти свій колір та склад PDF Друк e-mail
Середа, 01 жовтня 2014, 09:40

307_2014Представники шведської м'ясної промисловості стурбовані новими правилами з безпеки харчових продуктів ЄС, які можуть перетворити Шведську різдвяну шинку в непривабливий сірий шматок і позбавити соковитості популярну свинину "flintasteak".

Детальніше...
 
В Канаді проходить Національний тиждень органічних продуктів PDF Друк e-mail
Вівторок, 30 вересня 2014, 11:26

306_2014Канада займає п'яте місце в світі за величиною ринку органічної продукції. На території держави розміщено близько 3732 органічних ферм, 870 органічних переробних підприємств та 245 підприємств, що обробляють органічну продукцію.

Більшість органічних фермерських господарств розміщена в провінції Саскачеван, в той час як в провінції Квебек був зафіксований найзначніший темп росту органічного сектору порівняно з іншими регіонами країни. Британська Колумбія є лідером за кількістю органічних ферм, розташованих в міських зонах. Більшість ферм Британської Колумбії виробляють органічні фрукти і овочі.

Детальніше...
 
Вдосконалення системи безпечності харчових продуктів - одна з важливих передумов виходу українського продовольства на європейський ринок PDF Друк e-mail
Вівторок, 30 вересня 2014, 10:34

305_2014Вдосконалення системи безпечності харчових продуктів – одна з важливих передумов виходу українського продовольства на європейський ринок. Про це заступник Міністра аграрної політики та продовольства з питань європейської інтеграції Владислава Рутицька сказала під час робочої зустрічі з експертами Міжнародної фінансової корпорації та Проекту Європейського Союзу «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в України».

Детальніше...
 
Планується розроблення стандарту на механізми вказання одиничних цін PDF Друк e-mail
Понеділок, 29 вересня 2014, 12:54

301_2014Останнім часом на маркуванні товару все частіше поруч з ціною упаковки вказується одинична ціна товару. З її допомогою споживачі можуть більш ефективно порівнювати вартість продуктів різних марок з розрахунку на одну товарну одиницю.

Представники Комітету зі споживчої політики (COPOLCO) Міжнародної організації з стандартизації (ISO) виступили з пропозицією про створення нового міжнародного стандарту, який встановить керівні принципи щодо використання механізмів зазначення одиничних цін.

Детальніше...
 
Якість міняє знак PDF Друк e-mail
Понеділок, 29 вересня 2014, 12:41

303_2014Новий знак якості планується ввести з 2015 р. в Росії. Основною метою створення розпізнавального знака якості є підвищення довіри споживачів до російської продукції, а, відповідно, збільшення числа продажів.

Право наносити знак матимуть тільки товари, що виробляються або що збираються на терріторрі Російської Федерації. Це дозволить російським підприємствам, що належать іноземним інвесторам, претендувати на присвоєння їх продукції знака якості. Причому привласнення здійснюватиметься саме конкретному товару, а не виробнику.

Детальніше...
 
Опублікуваний новий міжнародний стандарт ISO на промислові печі PDF Друк e-mail
Понеділок, 29 вересня 2014, 12:31

302_2014Опублікований новий міжнародний стандарт ISO 13577-2: 2014 «Печі промислові та поєднує з ними обладнання для обробки. Безпека. Частина 2. Система спалювання палива і система паливоподачі». Документ установливает вимоги безпеки до систем спалювання палива і паливоподачі, які є частиною промислових печей і поєднує з ними обладнання для обробки. У стандарті описані суттєві ризики і небезпечні ситуації, які можуть виникнути при експлуатації систем спалювання палива та паливоподачі.

Детальніше...
 
Центр Экспертиз Тест:Тест: йогурты. Секрет йогурта PDF Друк e-mail
Четвер, 25 вересня 2014, 10:04

О пользе йогуртов нам на каждом шагу рассказывает диетологи, акцентируя внимание на их исключительно важной роли для пищеварения. Ведь йогурт — это не только вкусное лакомство, в нем также должны содержаться специальные культуры молочнокислых бактерий. Так насколько "живые" йогурты, которые продаются в магазинах? Еще один вопрос, который волнует потребителей – это из чего собственно сделаны фруктовые наполнители йогуртов, благодаря которым мы имеем такой широкий ассортимент.

Сознательный покупатель ожидает, что в йогурт будут добавлять исключительно кусочки фруктов, сахар и натуральный загуститель, например, крахмал. Так ли это на самом деле?

300_2014

О пользе йогуртов нам на каждом шагу рассказывает диетологи, акцентируя внимание на их исключительно важной роли для пищеварения. Ведь йогурт — это не только вкусное лакомство, в нем также должны содержаться специальные культуры молочнокислых бактерий. Так насколько "живые" йогурты, которые продаются в магазинах? Еще один вопрос, который волнует потребителей – это из чего собственно сделаны фруктовые наполнители йогуртов, благодаря которым мы имеем такой широкий ассортимент. 

Сознательный покупатель ожидает, что в йогурт будут добавлять исключительно кусочки фруктов, сахар и натуральный загуститель, например, крахмал. Так ли это на самом деле?

Читайте: "Тест: йогурты. Секрет йогурта" >>>

 
Мінагрополітики презентує повну програму агросектору в рамках угоди з ЄС PDF Друк e-mail
Четвер, 25 вересня 2014, 09:38

299_2014Європейський Союз надає допомогу Державній ветеринарній та фітосанітраній службі у вдосконаленні системи контролю безпечності контролю харчових продуктів в Україні за принципом «від лану до столу».

Офіційне відкриття проекту ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» відбулося ще на початку липня.

Детальніше...
 
Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо інформування про вміст солі і трансжирів у продуктах харчування) PDF Друк e-mail
Четвер, 25 вересня 2014, 08:21

NEW! Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо інформування про вміст солі і трансжирів у продуктах харчування) >>>

 
« ПочатокПопередня221222223224225226227228229230НаступнаКінець »

Сторінка 224 з 409
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Сopyright 2009-2024, csm.kiev.ua