|
В Канаді проходить Національний тиждень органічних продуктів |
|
|
|
Вівторок, 30 вересня 2014, 11:26 |
Канада займає п'яте місце в світі за величиною ринку органічної продукції. На території держави розміщено близько 3732 органічних ферм, 870 органічних переробних підприємств та 245 підприємств, що обробляють органічну продукцію.
Більшість органічних фермерських господарств розміщена в провінції Саскачеван, в той час як в провінції Квебек був зафіксований найзначніший темп росту органічного сектору порівняно з іншими регіонами країни. Британська Колумбія є лідером за кількістю органічних ферм, розташованих в міських зонах. Більшість ферм Британської Колумбії виробляють органічні фрукти і овочі.
|
Детальніше...
|
Вдосконалення системи безпечності харчових продуктів - одна з важливих передумов виходу українського продовольства на європейський ринок |
|
|
|
Вівторок, 30 вересня 2014, 10:34 |
Вдосконалення системи безпечності харчових продуктів – одна з важливих передумов виходу українського продовольства на європейський ринок. Про це заступник Міністра аграрної політики та продовольства з питань європейської інтеграції Владислава Рутицька сказала під час робочої зустрічі з експертами Міжнародної фінансової корпорації та Проекту Європейського Союзу «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в України».
|
Детальніше...
|
Планується розроблення стандарту на механізми вказання одиничних цін |
|
|
|
Понеділок, 29 вересня 2014, 12:54 |
Останнім часом на маркуванні товару все частіше поруч з ціною упаковки вказується одинична ціна товару. З її допомогою споживачі можуть більш ефективно порівнювати вартість продуктів різних марок з розрахунку на одну товарну одиницю.
Представники Комітету зі споживчої політики (COPOLCO) Міжнародної організації з стандартизації (ISO) виступили з пропозицією про створення нового міжнародного стандарту, який встановить керівні принципи щодо використання механізмів зазначення одиничних цін.
|
Детальніше...
|
Понеділок, 29 вересня 2014, 12:41 |
Новий знак якості планується ввести з 2015 р. в Росії. Основною метою створення розпізнавального знака якості є підвищення довіри споживачів до російської продукції, а, відповідно, збільшення числа продажів.
Право наносити знак матимуть тільки товари, що виробляються або що збираються на терріторрі Російської Федерації. Це дозволить російським підприємствам, що належать іноземним інвесторам, претендувати на присвоєння їх продукції знака якості. Причому привласнення здійснюватиметься саме конкретному товару, а не виробнику.
|
Детальніше...
|
Опублікуваний новий міжнародний стандарт ISO на промислові печі |
|
|
|
Понеділок, 29 вересня 2014, 12:31 |
Опублікований новий міжнародний стандарт ISO 13577-2: 2014 «Печі промислові та поєднує з ними обладнання для обробки. Безпека. Частина 2. Система спалювання палива і система паливоподачі». Документ установливает вимоги безпеки до систем спалювання палива і паливоподачі, які є частиною промислових печей і поєднує з ними обладнання для обробки. У стандарті описані суттєві ризики і небезпечні ситуації, які можуть виникнути при експлуатації систем спалювання палива та паливоподачі.
|
Детальніше...
|
Центр Экспертиз Тест:Тест: йогурты. Секрет йогурта |
|
|
|
Четвер, 25 вересня 2014, 10:04 |
О пользе йогуртов нам на каждом шагу рассказывает диетологи, акцентируя внимание на их исключительно важной роли для пищеварения. Ведь йогурт — это не только вкусное лакомство, в нем также должны содержаться специальные культуры молочнокислых бактерий. Так насколько "живые" йогурты, которые продаются в магазинах? Еще один вопрос, который волнует потребителей – это из чего собственно сделаны фруктовые наполнители йогуртов, благодаря которым мы имеем такой широкий ассортимент.
Сознательный покупатель ожидает, что в йогурт будут добавлять исключительно кусочки фруктов, сахар и натуральный загуститель, например, крахмал. Так ли это на самом деле?

О пользе йогуртов нам на каждом шагу рассказывает диетологи, акцентируя внимание на их исключительно важной роли для пищеварения. Ведь йогурт — это не только вкусное лакомство, в нем также должны содержаться специальные культуры молочнокислых бактерий. Так насколько "живые" йогурты, которые продаются в магазинах? Еще один вопрос, который волнует потребителей – это из чего собственно сделаны фруктовые наполнители йогуртов, благодаря которым мы имеем такой широкий ассортимент.
Сознательный покупатель ожидает, что в йогурт будут добавлять исключительно кусочки фруктов, сахар и натуральный загуститель, например, крахмал. Так ли это на самом деле?
Читайте: "Тест: йогурты. Секрет йогурта" >>> |
Мінагрополітики презентує повну програму агросектору в рамках угоди з ЄС |
|
|
|
Четвер, 25 вересня 2014, 09:38 |
Європейський Союз надає допомогу Державній ветеринарній та фітосанітраній службі у вдосконаленні системи контролю безпечності контролю харчових продуктів в Україні за принципом «від лану до столу».
Офіційне відкриття проекту ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» відбулося ще на початку липня.
|
Детальніше...
|
Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо інформування про вміст солі і трансжирів у продуктах харчування) |
|
|
|
|
|
|
|
Сторінка 224 з 409 |