McDonald's объявил о начале перехода на искусственное м'ясо (моніторинг ЗМІ) |
|
|
|
Понеділок, 07 квітня 2014, 09:08 |
Отныне в меню их ресторана будет использоваться куриное мясо, которое
Президент компании Дон Томпсон сделал официальное заявление, что пока в одном только ресторане быстрого питания сети «Мак Дональдс» будут подавать блюда, в которых вместо настоящего мяса кур будет использоваться куриное мясо, выращенное в лаборатории. К такому решению во всемирной корпорации пришли в той связи, что сегодня по всему миру наблюдается дефицит водных и иных ресурсов. Кроме того на решение руководства компании повлияло также и то, что климат на Земле меняется, и грядет мировое потепление, пишет profi-forex.org.
|
Детальніше...
|
Атомний годинник - новий еталон часу США |
|
|
|
Понеділок, 07 квітня 2014, 09:02 |
Національний інститут стандартів і технологій США (NIST) офіційно запустив нові атомні годинники, що отримали назву NIST-F2. Пристрій буде використовуватися як новий американського еталона одиниць часу і частоти поряд з поточним еталоном NIST-F1. І хоча для визначення точної довжини секунди обидва пристрої використовують, так званий, «фонтан» атомів цезію, еталон NIST-F2 здатний зберігати секундну точність близько 300 мільйонів років, що робить його приблизно в три рази точніше порівняно з атомними годинами NIST - F1.
|
Детальніше...
|
Підприємці мають бути готовими постачати продукцію до ЄС |
|
|
|
Понеділок, 07 квітня 2014, 08:58 |
Європейський ринок відкриється для українських товарів через місяць і підприємці мають бути готовими постачати продукцію до ЄС. На цьому наголосив Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк на зустрічі з промисловцями, підприємцями та роботодавцями у п’ятницю, 4 квітня 2014р.
|
Детальніше...
|
Опубліковано новий міжнародний стандарт на послуги дайвінгу |
|
|
|
Понеділок, 07 квітня 2014, 08:51 |
Поняття «дайвінг» походить від англійського «dive» - «занурення», що повністю відображає суть що став найпопулярнійшим останнім часом виду спорту і відпочинку. Саме занурення в світовий океан стало можливим завдяки відомому французькому досліднику морських глибин Жак-Іву Кусто і його другу Емілю Ганьяну, що винайшов автономний акваланг.
|
Детальніше...
|
Щодо Конкурсу на здобуття Премії СНД за досягнення у сфері якості продукції та послуг 2013 року |
|
|
|
П'ятниця, 04 квітня 2014, 14:19 |
Інформуємо, що Рішенням Економічної ради СНД від 14.03.2014 р. щодо Конкурсу на здобуття Премії СНД за досягнення у сфері якості продукції та послуг 2013 року присвоєні звання лауреатів, дипломантів та спеціальний приз «Визнання ділової досконалості» підприємствам та організаціям – учасникам міждержавного етапу Конкурсу.
Рішенням Економічної ради СНД від 14.03.2014 р. щодо Конкурсу на здобуття Премії СНД за досягнення у сфері якості продукції та послуг 2013 року (ЗАВАНТАЖИТИ)
Додаток (Підприємства лауреати, дипломанти, номінанти на приз "Визнання ділової досконалості" (ЗАВАНТАЖИТИ)
|
Проект Закону України "Про технічний регламент будинків, будівель, споруд, лінійних об"єктів інженерно-транспортної інфраструктури та будівельних виробів" |
|
|
|
Проект Постанови КМУ "Про затвердження Виключних випадків транспортування органічної і неорганічної продукції разом" |
|
|
|
Щодо видачі дозволу на ввезення на територію України тварин та продуктів тваринного походження |
|
|
|
П'ятниця, 04 квітня 2014, 10:19 |
У зв’язку з набранням чинності постанови КМУ від 12.03.2014 №78 «Про внесення змін до Порядку видачі дозволу на ввезення на територію України тварин, продуктів тваринного походження, репродуктивного матеріалу, біологічних продуктів, патологічного матеріалу, ветеринарних препаратів, субстанцій, кормових добавок, преміксів та кормів» з 2 квітня 2014 року дозвіл Держветфітослужби на ввезення товарів (продуктів тваринного походження, біологічних продуктів, ветеринарних препаратів, субстанцій, кормових добавок, преміксів та кормів), які ввозились раніше на територію України, не видається. |
|
|