|
Центр Експертиз ТЕСТ: "Тест: Докторская колбаса. И снова о докторской колбасе" (моніторинг ЗМІ) |
|
|
|
|
Вівторок, 28 січня 2014, 12:23 |
|

Тест: Докторская колбаса. И снова о докторской колбасе >>>
Что же мы ждем от Докторской вареной колбасы? Да, в общем, то же самое, что и от любого другого пищевого продукта: качества, безопасности и вкуса.
В плане качества потребителям, в первую очередь, хочется, чтобы состав Докторской колбасы был "правильным". А он должен выглядеть следующим образом: свинина полужирная 70%, говядина высшего сорта 25%, яйца куриные или меланжа, молоко коровье сухое.
http://test.org.ua |
|
Представлений проект нового австралійського стандарту на еко-маркування текстильних виробів |
|
|
|
|
Понеділок, 27 січня 2014, 09:58 |
|
Проект нового стандарту на маркування та оборот екологічно чистої текстильної продукції представили фахівці австралійської природоохоронної організації GECA . Документ розроблений з метою мінімізації негативного впливу на навколишнє середовище текстильної продукції та сировини на всіх етапах виробництва і розповсюдження, а також всього життєвого циклу подібних виробів.
Розробка стандарту здійснювалася в рамках програми Австралійського екологічного маркування, в основі якої лежить стандарт ISO 14024:2000 "Етикетки та декларації. Екологічне маркування типу 1. Принципи і процедури".
|
|
Детальніше...
|
|
Проект розпорядження КМУ "Про затвердження плану заходів із заохочення вітчизняних підприємств, установ, організацій до впровадження систем управління якістю, екологічного управління та інших систем управління" |
|
|
|
|
Проект розпорядження КМУ "Про схвалення Концепції державної політики у сфері управління якістю продукції" |
|
|
|
|
Пропонуємо провести актуалізацію НД |
|
|
|
|
Середа, 22 січня 2014, 10:19 |
|
Попонуємо скористатися ПОСЛУГОЮ з АКТУАЛІЗАЦІЇ НОРМАТИВНИХ ДОКУМЕНТІВ (НД) >>>
Актуалізація НД - це приведення НД пiдприємства у вiдповiднiсть до нормативних документiв нацiонального фонду НД шляхом внесення змiн та поправок, якi щомiсячно надаються в iнформацiйних покажчиках стандартiв (IПС).
З питань проведення актуалізації НД звертайтеся:
адреса: 03115, м.Київ вул.Краснова, 7/1, к.102
тел./факс: +38 044 452-67-35
e-mail:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
|
|
Центр Експертиз ТЕСТ: "Тест: сливочное масло. Как испортить кашу маслом" (моніторинг ЗМІ) |
|
|
|
|
Середа, 22 січня 2014, 08:54 |
|
Тест: сливочное масло. Как испортить кашу маслом>>>
Настоящим маслом, как говорится, кашу не испортишь. А вот ненастоящим – запросто. Очередной тест сливочного масла, увы, не показал улучшения ситуации: фальсифицированные образцы среди популярных марок все равно были обнаружены. На этот раз треть масла оказалась не настоящей.
http://test.org.ua |
|
У Росії вік коньяку стандартизовано |
|
|
|
|
Вівторок, 21 січня 2014, 10:32 |
|
У Росстандарті вперше розроблено національний стандарт, який стосується всіх видів коньяку. Згідно з документом весь коньяк буде розділений на дев'ять видів . У їх числі:
«Старий» - витриманий не менше 10 років,
«Колекційний» - той же «старий», тільки додатково витриманий ще 3 роки без урахування послекупажного відпочинку,
«Оброблений» - розливний, який не підлягає реалізації як готовий продукт.
|
|
Детальніше...
|
|
У Митному союзі прийнятий перелік пристроїв, які створюють електромагнітні перешкоди, що підлягають сертифікації |
|
|
|
|
Вівторок, 21 січня 2014, 10:12 |
|
На першому в 2014 році засіданні Колегії Євразійської економічної комісії, однією з головних тем було прийняття рішень в галузі технічного регулювання. Так, було прийнято Рішення № 2 «Про затвердження переліку продукції, щодо якої подача митної декларації супроводжується наданням документа про оцінку (підтвердження) відповідності вимогам технічного регламенту Митного союзу «Електромагнітна сумісність технічних засобів» (ТР ТЗ 020 /2011)».
|
|
Детальніше...
|
|
|