Головна

Авторизація



Новий стандарт ISO робить процес опромінення харчових продуктів безпечним PDF Друк e-mail

30_12Новий стандарт ISO встановлює доскональні вимоги до процесу опромінення харчових продуктів, що використовується зазвичай для поліпшення якості та безпеки харчових продуктів. Стандарт буде корисним для виробників, підприємств, які проводять опромінення, контролюючих органів, клієнтів і, в кінцевому рахунку, споживачів.

Стандарт ISO 14470:2011 «Опромінення харчових продуктів. Вимоги до розробки, валідації та поточного контролю процесу опромінення з використанням іонізуючого випромінювання для обробки харчових продуктів» не тільки встановлює вимоги, але і дає рекомендації щодо їхнього виконання.

Детальніше...
 
Діяльність з кібер-безпеки. Рішення для бізнесу PDF Друк e-mail

36_12Стаття публікується у Інформаційному бюлетені з міжнародної стандартизації 3-2011

Існує багато різноманітних історій про кібер-загрози, з якими стикаються підприємства, уряди та громадяни. Це не просто чутки, такі загрози є реальними, а їхній вплив є досить значним.

Новина щодо інформаційної діяльності сайту WikiLeaks поширилася подібно лісовій пожежі через світову пресу, телебачення та Internet-форуми. Результатом такої уваги стало те, що хакери активізували кібер-війну, встановлюючи на свої комп’ютери програмне забезпечення, яке дозволяє стати учасником запуску атак проти комерційних компаній.

Детальніше...
 
Новини законодавства (Постанова ВР від 07.02.2012 р. №4351) PDF Друк e-mail

Верховна Рада України прийняла постанову Про прийняття за основу проекту Закону України про внесення змін до статті 38 Закону України "Про безпечність та якість харчових продуктів" щодо інформування громадян про відсутність глютену у харчових продуктах № 4351 від 07.02.2012 р.

 
Моніторинг ЗМІ "Опыт США по созданию системы регулирования и контроля безопасности пищевых продуктов PDF Друк e-mail

35_12По мнению международных экспертов, система регулирования безопасности пищевых продуктов в Украине не в полной мере отвечает международным стандартам. Система государственного контроля не всегда эффективна, многие службы функционируют автономно за счет предоставления платных услуг производителям и практически не обмениваются между собой информацией о проверках. Их данные не систематизируются и не анализируются. Для того чтобы изменить подходы к контролю за безопасностью продуктов питания в Украине, необходимо воспользоваться опытом других стран. Так, может быть интересна система регулирования и контроля безопасности пищевых продуктов в США.

Различные аспекты практики безопасности пищевых продуктов сосредоточены на нескольких уровнях, таких, как: федеральный, государственные учреждения и муниципалитеты, предприятия, ассоциации, научно-исследовательские центры.

Детальніше...
 
Моніторинг ЗМІ: "Еще одна "заморская" икра " PDF Друк e-mail

34_12Некалорийна, для здоровья полезна, а стоит и вовсе смешные деньги!

Что лучше: делать самому из кабачков или доверять промышленному производству?

Уникальный плод

Диетологи давно признали тот факт, что кабачок является одним из самых полезных овощей. В нем много калия, есть натрий, кальций, магний, фосфор, медь, железо, набор органических кислот, витамины С, В1, В2.

Детальніше...
 
Новини законодавства (Постанова КМУ №1405 від 30.11.2011 р.) PDF Друк e-mail

Кабінет Міністрів України прийняв Постанову Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності для санітарного та епідемічного благополуччя населення та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) від 30.11.2011 № 1405

 
Запрошуємо взяти участь у конкурсі "100 КРАЩИХ ТОВАРІВ УКРАЇНИ"! PDF Друк e-mail
Середа, 08 лютого 2012, 17:03

29_12

Запрошуємо підприємства та організації міста Києва

взяти участь

у Всеукраїнському конкурсі якості продукції  (товарів, робіт, послуг)

– «100 кращих товарів України» у 2012 році.
Детальніше...
 
Новини законодавства (Постанова КМУ №1404 від 26.12.2011 р.) PDF Друк e-mail

Кабінетом Міністрів України прийнято Постанову Про затвердження ступенів ризику видів нехарчової продукції та критеріїв, за якими визначається належність нехарчової продукції до відповідних ступенів ризику №1404 від 26.12.2012 р.

 
Моніторинг ЗМІ: "Россия запретила сыр трех украинских заводов" PDF Друк e-mail

28_12Глава Роспотребнадзора Геннадий Онищенко подписал документы об изъятии из продажи в России и приостановлении ввоза в Россию сырной продукции трех украинских производителей

Геннадий Онищенко сделал следующее заявление:

"Подписаны документы об обороте сыров производства Украины, которые касаются трех видов изделий производителей ЧП "Прометей" (Черниговская область), АО "Пирятинский сырзавод" (Полтавская область) и ООО "Гадячсыр" (Полтавская область)", — уточнил он.

 

Детальніше...
 
« ПочатокПопередня331332333334335336337338339340НаступнаКінець »

Сторінка 335 з 401
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Сopyright 2009-2024, csm.kiev.ua