|
Новий стандарт ISO робить процес опромінення харчових продуктів безпечним |
|
|
|
Новий стандарт ISO встановлює доскональні вимоги до процесу опромінення харчових продуктів, що використовується зазвичай для поліпшення якості та безпеки харчових продуктів. Стандарт буде корисним для виробників, підприємств, які проводять опромінення, контролюючих органів, клієнтів і, в кінцевому рахунку, споживачів.
Стандарт ISO 14470:2011 «Опромінення харчових продуктів. Вимоги до розробки, валідації та поточного контролю процесу опромінення з використанням іонізуючого випромінювання для обробки харчових продуктів» не тільки встановлює вимоги, але і дає рекомендації щодо їхнього виконання.
|
Детальніше...
|
Діяльність з кібер-безпеки. Рішення для бізнесу |
|
|
|
Стаття публікується у Інформаційному бюлетені з міжнародної стандартизації 3-2011
Існує багато різноманітних історій про кібер-загрози, з якими стикаються підприємства, уряди та громадяни. Це не просто чутки, такі загрози є реальними, а їхній вплив є досить значним.
Новина щодо інформаційної діяльності сайту WikiLeaks поширилася подібно лісовій пожежі через світову пресу, телебачення та Internet-форуми. Результатом такої уваги стало те, що хакери активізували кібер-війну, встановлюючи на свої комп’ютери програмне забезпечення, яке дозволяє стати учасником запуску атак проти комерційних компаній.
|
Детальніше...
|
Новини законодавства (Постанова ВР від 07.02.2012 р. №4351) |
|
|
|
Моніторинг ЗМІ "Опыт США по созданию системы регулирования и контроля безопасности пищевых продуктов |
|
|
|
По мнению международных экспертов, система регулирования безопасности пищевых продуктов в Украине не в полной мере отвечает международным стандартам. Система государственного контроля не всегда эффективна, многие службы функционируют автономно за счет предоставления платных услуг производителям и практически не обмениваются между собой информацией о проверках. Их данные не систематизируются и не анализируются. Для того чтобы изменить подходы к контролю за безопасностью продуктов питания в Украине, необходимо воспользоваться опытом других стран. Так, может быть интересна система регулирования и контроля безопасности пищевых продуктов в США.
Различные аспекты практики безопасности пищевых продуктов сосредоточены на нескольких уровнях, таких, как: федеральный, государственные учреждения и муниципалитеты, предприятия, ассоциации, научно-исследовательские центры.
|
Детальніше...
|
Моніторинг ЗМІ: "Еще одна "заморская" икра " |
|
|
|
Некалорийна, для здоровья полезна, а стоит и вовсе смешные деньги!
Что лучше: делать самому из кабачков или доверять промышленному производству?
Уникальный плод
Диетологи давно признали тот факт, что кабачок является одним из самых полезных овощей. В нем много калия, есть натрий, кальций, магний, фосфор, медь, железо, набор органических кислот, витамины С, В1, В2.
|
Детальніше...
|
Новини законодавства (Постанова КМУ №1405 від 30.11.2011 р.) |
|
|
|
Запрошуємо взяти участь у конкурсі "100 КРАЩИХ ТОВАРІВ УКРАЇНИ"! |
|
|
|
Середа, 08 лютого 2012, 17:03 |

Запрошуємо підприємства та організації міста Києва
взяти участь
у Всеукраїнському конкурсі якості продукції (товарів, робіт, послуг)
– «100 кращих товарів України» у 2012 році.
|
Детальніше...
|
Новини законодавства (Постанова КМУ №1404 від 26.12.2011 р.) |
|
|
|
|
|
|
|
Сторінка 340 з 406 |