Центр Експертиз ТЕСТ: "Плавленые сыры. Сыр без дыр – плавленый сыр" |
|
|
|
"Тест: плавленые сыры. Сыр без дыр – плавленый сыр (Завантажити)
В кулинарных книгах и на сайтах содержится множество рецептов блюд с плавлеными сырками, их частенько используют как альтернативу более дорогим твердым сырам. Немало и рецептов приготовления плавленого сыра в домашних условиях. Несомненно, домашний плавленый сыр – идея хорошая: вы сами знаете, из чего готовите, продукт будет точно без красителей, консервантов, максимально натуральный и по вкусу идеально подобранный лично под вас, с наполнителем, который зависит только тот вашей фантазии. С другой стороны для идеального плавленого сыра очень важно подобрать компоненты и их соотношение, что не так то просто с первого раза. Плюс затраты на исходное сырье и время на приготовление плавленого сыра. Так что есть и минусы домашних плавленых сыров.
Джерело: Центр Експертиз ТЕСТ |
Хакери піддають ваш бізнес небезпеці? Новий стандарт ISO/IEC пропонує вирішення цієї проблеми |
|
|
|
Новий міжнародний стандарт ISO/IEC 27031:2011 «Інформаційні технології. Методи забезпечення безпеки. Керівництво по забезпеченню готовності інформаційно-комунікаційних технологій до управління безперервністю бізнесу» надає організаціям величезний потенціал для поліпшення заходів інформаційної безпеки в надзвичайних ситуаціях. Стандарт надає поради, які будуть корисними для всіх типів організацій, стурбованих власною безпекою, незалежно від їх розміру, складності та ризиків.
Інформаційно-комунікаційні технології (ІКТ) стали невід'ємною частиною важливих об'єктів у всіх секторах, як державних, так і приватних. Поширення мережевих послуг, а також значний розвиток систем та програмних засобів призводить до того, що організації все більше залежать від безпечної та надійної інфраструктури ІКТ. Невиконання вимог безпеки у таких системах вплине на безперервність бізнес-процесів.
|
Детальніше...
|
Моніторинг ЗМІ: Інтерв'ю журналу "Мясной бизнес" Голови Державної ветеринарної та фітосанітарної служби Івана Бісюка |
|
|
|
"Бути освіченими та прогресивними
У 2009 році прийнято Закон України «Про Загальнодержавну цільову економічну програму проведення моніторингу залишків ветеринарних препаратів та забруднюючих речовин у живих тваринах, продуктах тваринного походження і кормах, а також у харчових продуктах, підконтрольних ветеринарній службі, на 2010¬2015 роки». Програма була прийнята з метою розширення можливостей державних лабораторій ветеринарної медицини щодо виконання планів моніторингу залишків ветеринарних препаратів та забруднювачів у живих тваринах та продуктах тваринного походження відповідно до встановлених ЄС вимог.
Ми звернулися до голови Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України Івана БІСЮКА з проханням розповісти, як виконується ця програма.
|
Детальніше...
|
Стандарти, які у разі добровільного застосування є доказом відповідності продукції вимогам Технічних регламентів |
|
|
|
Пропонуємо переліки національних стандартів, які у разі добровільного застосування є доказом відповідності продукції вимогам технічних регламентів.
Завантажити
|
Стандарти ISO для забезпечення неупередженості та прозорості закупівель в будівництві |
|
|
|
Нова серія стандартів ISO пропонує практичний інструмент для забезпечення справедливої конкуренції, зниження ймовірності порушень під час здійснення закупівель та підвищення прогнозованості закупівель у сфері міжнародного будівництва.
Серія стандартів ISO 10845 в області закупівель для будівництва, що складається з 8-ми частин, допоможе організаціям створити справедливу, об'єктивну, прозору, конкурентну і рентабельну систему закупівель. Ці міжнародні стандарти розроблені з метою допомогти державним, приватним і міжнародним організаціям та їхнім основним субпідрядникам адаптувати свої системи закупівель відповідно до кращої міжнародної практики.
Закупівлі являють собою процес, в ході якого заключаються, відстежуються та виконуються контракти. Сюди включаються всі етапи, починаючи від визначення проекту або продукції, що закуповується, ведення переговорів та оцінки тендерних пропозицій, отримання та ведення контрактів до визначення відповідності вимогам.
|
Детальніше...
|
Голова Держстандарту України взяв участь у Міжнародній науково-практичній конференції "Товарознавство і торгівельне підприємництво: дослідження, інновація, освіта" |
|
|
|
6 квітня 2011 року Голова Держстандарту України взяв участь у пленарному засіданні Міжнародної науково-практичної конференції "Товарознавство і торгівельне підприємництво: дослідження, інновація, освіта", яка проходила на базі Київського національного торговельно-економічного університету.
На конференції обговорювалось визначення напрямів вирішення актуальних проблем у галузі товарознавства і торговельного підприємництва, технічного регулювання, безпечності, якості товарів, захисту прав споживачів, вироблення єдиних підходів до підготовки фахівців з товарознавства і торговельного підприємництва європейського рівня .
Серед учасників Міжнародної науково-практичної конференції були представники Росії, Білорусі, Румунії, Польщі, Молдови та інших держав-учасників.
|
Детальніше...
|
Моніторинг ЗМІ: Правила подачі сирної тарелки |
|
|
|
Українська правда:
"Правила подачи сырной тарелки (Завантажити)
Искусство употребления сыров пришло к нам из Франции, которая заслуженно считается одним из "мэтров сыроварения". Именно там вот уже много веков принято подавать сырную тарелку после основного блюда, притом не только в ресторанах, но и за обычным семейным ужином на кухне. В последние годы этот обычай появился и в Украине. И действительно, почему нет?"
Джерело: http://www.pravda.com.ua/ |
Підведені підсумки державного нагляду в березні 2011 року |
|
|
|
Підведені підсумки державного нагляду за якістю продукції, додержанням стандартів, норм і правил у суб’єктів підприємницької діяльності міста Києва в березні 2011 року та в 1 кварталі 2011 року. |
|
|