Головна

Коди продукції та послуг

Авторизація



ISO вводить у дію стандарт ISO 50001 на енергетичний менеджмент PDF Друк e-mail

201147Беручи до уваги, що енергетика є однією з найбільш важливих проблем, що стоять перед міжнародним співтовариством, запланована на 15 червня публікація міжнародного стандарту ISO 50001 на системи енергетичного менеджменту стала довгоочікуваною подією, так як за оцінками експертів стандарт може справити позитивний вплив на близько 60% споживаної світової енергії.

Стандарт ISO 50001 забезпечить для державних і приватних організацій керівництво щодо зниження витрат і підвищення енергетичної ефективності.

Детальніше...
 
Безпека очей. Оновлений стандарт ISO на контактні лінзи та засоби догляду за ними PDF Друк e-mail

 

201146Мільйони людей у ​​світі використовують контактні лінзи, тому важливо бути впевненими в їхній безпеці. Однак, в різних країнах можуть існувати різні правила, що створює плутанину для виробників, постачальників і навіть користувачів.
Для узгодження вимог до контактних лінз, засобів для догляду та аксесуарів на міжнародному рівні ISO розробила стандарт ISO 14534:2011 «Оптика офтальмологічна. Контактні лінзи та засоби догляду за ними. Основоположні вимоги». В теперішній час стандарт був технічно переглянутий з метою приведення його у відповідність з останніми досягненнями галузі, які були відображені в третьому виданні.
Детальніше...
 
Моніторинг ЗМІ: "Сухие завтраки: полезно или нет? " PDF Друк e-mail

201150

"Сухие завтраки: полезно или нет? (Завантажити)

Есть или не есть? Вот в чем вопрос...

"Комсомольская правда" проводит экспертизу того, что мы едим.

Безусловно, хлопья, залитые молоком, кефиром или йогуртом, - удобно, быстро и вкусно, но насколько это полезно? Предназначены ли сухие завтраки для ежедневного употребления в детском питании? Чем отличаются хлопья для детей от хлопьев для тех, кто хочет похудеть? Ответы на эти и другие вопросы «Комсомолка» выясняла вместе с экспертами."

Джерело: "Комсомольская правда"

 
Затверджено Технічний регламент маркування матеріалів, що використовуються для виготовлення основних складових взуття, яке надходить для продажу PDF Друк e-mail

Постановою Кабінету міністрів України N 632 від 9 червня 2011 р. затверджено Технічний регламент маркування матеріалів, що використовуються для виготовлення основних складових взуття, яке надходить для продажу.

 
29-30 червня 2011 року м. Києві відбувається Четверте засідання Міжурядової українсько-латвійської комісії з питань економічного, промислового та науково-технічного співробітництва PDF Друк e-mail

201148В рамках роботи Комісії 29-ого червня Першим заступником Голови Держспоживінспекції України Пшеничкою О.В. було підписано План реалізації в 2011-2012 роках Угоди про основні напрямки співробітництва в сфері захисту прав споживачів між Держспоживстандартом України та Міністерством економіки Латвійської Республіки.

Угода у сфері захисту прав споживачів сприяє проведенню узгодженої політики з питань захисту прав споживачів, запровадженню європейських  норм і правил у сфері захисту прав споживачів в Україні, залученню незалежних об’єднань споживачів до розроблення нормативно-правових актів, що зачіпають законні права та інтереси споживачів, участі у формуванні державної політики у сфері захисту прав споживачів, створює механізми для вжиття заходів з попередження надходження неякісних товарів на ринки обох держав.

Детальніше...
 
28 червня 2011 року в м. Москва відбулось 50-те засідання Економічної ради СНГ. У роботі заходу в складі української делегації взяв участь Перший заступник Голови Держспоживінспекції України Пшеничка О.В. PDF Друк e-mail

До порядку денного засідання було включено більше 10 питань, які охоплюють різні аспекти економічної взаємодії держав – учасниць СНГ, в тому числі проекти Договору про зону вільної торгівлі, Плану заходів з реалізації другого етапу (2012-2015) Стратегії економічного розвитку СНГ до 2020 року та Угоди про технічні регламенти держав – учасниць СНГ.

Детальніше...
 
22 червня відбулося засідання Другої експертної групи з питань стандартизації, сертифікації та оцінки відповідності шостого засідання Міжурядової україно-ізраїльської комісії з питань торгівлі та економічної співпраці PDF Друк e-mail

20114922 червня у приміщенні Держспоживстандарту України відбулося засідання Другої експертної групи з питань стандартизації, сертифікації та оцінки відповідності шостого засідання Міжурядової україно-ізраїльської комісії з питань торгівлі та економічної співпраці

У засіданні взяли учать Голова Державної інспекції України з питань захисту прав споживачів С.М. Орєхов,  перший заступник голови О.П. Пшеничка та керівники департаментів Держспоживстандарту України.

 

Детальніше...
 
Проекти змін до ДСТУ 1.2:2003 та ДСТУ 1.11:2004 PDF Друк e-mail

ukrndncНа виконання п. 5 Указу Президента України від 19 травня 2011 року  № 588/2011 «Про заходи щодо розв’язання актуальних проблем осіб з обмеженими фізичними можливостями» ДП «УкрНДНЦ» розроблено проекти змін до ДСТУ 1.2:2003 «Національна стандартизація. Правила розроблення національних нормативних документів» та ДСТУ 1.11:2004 «Національна стандартизація. Правила проведення експертизи проектів національних нормативних документів», які стосуються процедур погодження та експертизи проектів національних стандартів із виробництва товарів (робіт) і надання послуг з метою врахування у таких проектах потреб інвалідів по зору, слуху, з ураженням опорно-рухового апарата та інших маломобільних груп населення.

проект зміни до ДСТУ 1.2:2003 «Національна стандартизація. Правила розроблення національних нормативних документів» (Завантажити)

проект зміни до ДСТУ 1.11:2004 «Національна стандартизація. Правила проведення експертизи проектів національних нормативних документів» (Завантажити)

 
ГО "Експерт": "Тест: макароны твердых сортов пшеницы" PDF Друк e-mail
201145"Чрезвычайно популярный ныне продукт общественная организация «ЭКСПЕРТ» проверила на подлинность муки именно твердых сортов и многие другие параметры.

Но в чем польза макарон из твердых сортов пшеницы?

Конечно же, в первую очередь такие макароны популярны своей способностью не добавлять лишнего жирка, а без добавления жирных добавок к блюду – даже к похудению. За счет чего это происходит?

Дело в том, что в зернах такой пшеницы крахмал образует кристаллическую форму, который не разрушается при обработке. Кристаллический крахмал удерживает белок, который легко усваивается и дает энергию организму. В мягких сортах содержится крахмал аморфный – такой же, как в белом хлебе и булках. Он лишь способствует набору веса..."

Завантажити тест

Джерело: http://www.ukrexpertiza.org

 
« ПочатокПопередня361362363364365366367368369370НаступнаКінець »

Сторінка 367 з 414
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Сopyright 2009-2024, csm.kiev.ua