Головна

Коди продукції та послуг

Авторизація



Центр Експертиз ТЕСТ: "Йогурт. Клубничная радость" PDF Друк e-mail
m143"Тест: йогурт. Клубничная радость (Завантажити)

Йогурты порадовали в первую очередь тем, что они действительно "живые", т.е. содержат нужное количество полезных микроорганизмов. А значит, благотворно влияют на пищеварительную систему. Кроме того, йогурты оказались еще и вкусными. Правда без "ложки дегтя" не обошлось: один представитель йогуртовой братии оказался не настоящим и содержал растительный жир. Но в целом, позитивного по результатам теста намного больше, чем негативного.

Йогурты – это один из активно рекламируемых кисломолочных продуктов. Но это не единственный полезный продукт в этой группе. Все кисломолочные продукты положительно влияют на организм человека. Йогурты же выделяются "вкусностью": они сладкие и содержат фруктовую добавку. Причем фруктовые добавки–основы в большинстве своем действительно настоящие, в виде концентрированного сока, пюре или джема (подлинность клубники проверяли в предыдущем тесте). Правда, при этом йогурты в большинстве своем все равно содержат ароматизаторы и красители, о чем производители, не скрывая, пишут в составе..."

Джерело: Центр Експертиз ТЕСТ

 
Верховна Рада України ухвалила Закон "Про органічне виробництво" PDF Друк e-mail

vrДокументом визначаються правові, економічні, соціальні та організаційні основи ведення органічного сільського господарства, вимоги щодо вирощування, виробництва, перероблення, сертифікації, етикетування, перевезення, зберігання та реалізації органічної продукції та сировини.

Детальніше...
 
Верховна Рада України прийняла за основу проект закону "Про відповідальність за шкоду, завдану внаслідок дефекту в продукції" PDF Друк e-mail
Верховна Рада України прийняла за основу проект закону "Про відповідальність за шкоду, завдану внаслідок дефекту в продукції"
 
Верховна Рада України прийняла за основу проект закону "Про відповідальність за шкоду, завдану внаслідок дефекту в продукції" PDF Друк e-mail

vrЗаконопроектом (реєстр. №7408) пропонується врегулювати відносини щодо відповідальності за шкоду, завдану потерпілому внаслідок дефекту в продукції, яка введена в обіг в Україні.

Згідно із проектом, продукція є такою, що має дефект, у разі, коли вона не відповідає рівню безпеки, на яку споживач або користувач має право розраховувати, виходячи з усіх обставин, зокрема пов´язаних з розробленням, виробництвом, обігом, транспортуванням, зберіганням, встановленням, технічним обслуговуванням, споживанням, використанням, знищенням (утилізацією, переробкою) цієї продукції, а також наданням застережень та іншої інформації про таку продукцію, у тому числі: представлення продукції споживачеві або користувачеві, включаючи її вигляд, склад, упаковку, маркування та іншу інформацію про продукцію, її споживання, використання та знищення (утилізацію, переробку); використання продукції, яке обґрунтовано можна передбачити; час, коли продукцію було введено в обіг.

Детальніше...
 
Верховна Рада України ухвалила Закон "Про внесення змін до Закону "Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів" щодо імпорту та експорту спирту" PDF Друк e-mail

vrЗаконодавчим актом встановлено, що імпорт та експорт спирту коньячного і плодового здійснюються за наявності відповідних ліцензій суб´єктами господарювання, які забезпечені дубовою тарою або нержавіючими чи емальованими ємностями з дубовою клепкою для витримки спирту коньячного і плодового, кваліфікованими фахівцями та власними виробничими потужностями з виробництва спирту коньячного і плодового, коньяку і алкогольних напоїв за коньячною технологією та мають ліцензії на виробництво спирту коньячного та/або плодового. Оптова торгівля спиртом коньячним і плодовим здійснюється суб´єктом господарювання на підставі ліцензії на виробництво коньяку та алкогольних напоїв за коньячною технологією. Кабінет Міністрів України визначає порядок ведення реєстру зазначених суб´єктів господарювання.

Відповідний законопроект зареєстровано за №6379.

Джерело: http://portal.rada.gov.ua

 
Видані сертифікати відповідності PDF Друк e-mail

n120Науково-технічним відділом підтвердження відповідності з 11.04.2011 до 15.04.2011 року проводилися роботи з сертифікації готельних послуг, послуг харчування на підприємствах Києва та інших міст України.

За результатами цих робіт були видані сертифікати відповідності:

3 сертифіката відповідності на послуги місць короткотермінового проживання санаторно-курортного закладу оздоровчого характеру санаторіїв «Ювілейний», «Слов’янський», «Донбас» ДП СКРЦ «Слов’янський курорт» ЗАТ «Укрпрофоздоровниця»; Донецька обл., м. Слов’янськ.

Детальніше...
 
Голова Держстандарту України Орехов С.М. взяв участь у форумі "Ялтинські ділові зустрічі" PDF Друк e-mail

 

n11915 квітня 2011 року у складі офіційної делегації України на чолі з Першим віце-прем'єр-міністром України - Міністром економічного розвитку та торгівлі України Клюєвим А.П., Голова Державної служби технічного регулювання Орєхов С.М. взяв участь у 49-му засіданні Економічної ради СНД та бізнес форумі "Ялтинські ділові зустрічі", м. Ялта (АР Крим).
Детальніше...
 
Центр Експертиз ТЕСТ: "Плавленые сыры. Сыр без дыр – плавленый сыр" PDF Друк e-mail

m142"Тест: плавленые сыры. Сыр без дыр – плавленый сыр (Завантажити)

В кулинарных книгах и на сайтах содержится множество рецептов блюд с плавлеными сырками, их частенько используют как альтернативу более дорогим твердым сырам. Немало и рецептов приготовления плавленого сыра в домашних условиях. Несомненно, домашний плавленый сыр – идея хорошая: вы сами знаете, из чего готовите, продукт будет точно без красителей, консервантов, максимально натуральный и по вкусу идеально подобранный лично под вас, с наполнителем, который зависит только тот вашей фантазии. С другой стороны для идеального плавленого сыра очень важно подобрать компоненты и их соотношение, что не так то просто с первого раза. Плюс затраты на исходное сырье и время на приготовление плавленого сыра. Так что есть и минусы домашних плавленых сыров.

Джерело: Центр Експертиз ТЕСТ

 
Хакери піддають ваш бізнес небезпеці? Новий стандарт ISO/IEC пропонує вирішення цієї проблеми PDF Друк e-mail

iso114Новий міжнародний стандарт ISO/IEC 27031:2011 «Інформаційні технології. Методи забезпечення безпеки. Керівництво по забезпеченню готовності інформаційно-комунікаційних технологій до управління безперервністю бізнесу»  надає організаціям величезний потенціал для поліпшення заходів інформаційної безпеки в надзвичайних ситуаціях. Стандарт надає поради, які будуть корисними для всіх типів організацій, стурбованих власною безпекою, незалежно від їх розміру, складності та ризиків.

Інформаційно-комунікаційні технології (ІКТ) стали невід'ємною частиною важливих об'єктів у всіх секторах, як державних, так і приватних. Поширення мережевих послуг, а також значний розвиток систем та програмних засобів призводить до того, що організації все більше залежать від безпечної та надійної інфраструктури ІКТ. Невиконання вимог безпеки у таких системах вплине на безперервність бізнес-процесів.

 

Детальніше...
 
« ПочатокПопередня361362363364365366367368369370НаступнаКінець »

Сторінка 369 з 412
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Сopyright 2009-2024, csm.kiev.ua