|
Моніторинг ЗМІ: Чим відрізняються шампанське, ігристі та іскристі вина |
|
|
|
Українська правда:
"Чем отличаются шампанское, игристые и искристые вина (Завантажити)
Одним из известных фактов является то, что шампанским может считаться лишь вино, изготовленное во французской провинции Шампань. Чтобы багаж знаний о шампанском не заканчивался на этих скромных сведениях, попробуем углубиться в тему."
Джерело: http://www.pravda.com.ua/ |
Держспоживстандартом України видані накази щодо чинності НД |
|
|
|
Моніторинг ЗМІ: Шампанське та ігристі вина до Нового року |
|
|
|
Українська правда:
"Шампанское и игристые вина к Новому году (завантажити)
В данном обзоре игристые вина подобраны не с позиции наиболее широкой представленности либо узнаваемости на рынке, а исходя из их уникальности, качественной ценности для потребителя, и, наконец, оптимальности ценового уровня.
Празднование любого события, а уж тем более Нового года - это искусство создания магической атмосферы, позволяющей музыке ароматов шампанского унести нас в мир романтики, успеха, личного триумфа и таящихся надежд."
Джерело: http://www.pravda.com.ua/ |
Моніторинг ЗМІ: Смажені продукти та застілля |
|
|
|
Споживча варта:
"Жареные продукты и застолье (завантажити)
Близятся праздники...Уже заблаговременно хозяйки начинают готовиться достойно встретить Рождество Христово и Новый год: продумывают подарки родным и тщательно составляют меню праздничного стола. Хочется порадовать и удивить гостей вкусненьким. И закономерно встает вопрос: как соединить воедино изысканный вкус блюда и полезный способ его приготовления.
Традиционно праздничный стол изобилует жареными и копчеными блюдами. Насколько это безвредно - в сплошной череде праздников ежедневное употребление таких блюд?"
Джерело: http://www.cvarta.com.ua/ |
Краса без помилок. Стандарт ISO пропонує косметичній промисловості та регулюючим органам новий інструмент для визначення продукції з низьким рівнем мікробіологічного ризику |
|
|
|
Шампунь, помада, крем для обличчя – всі ці косметичні засоби допомагають підтримувати свіжість і чистоту, і навіть відчувати себе молодшими і красивішими. Однак, вони можуть також нести ризик зараження.
Новий стандарт ISO 29621:2010 «Косметика. Мікробіологія. Керівництво з оцінки ризику та визначення продукції з низьким мікробіологічним ризиком» допоможе косметичній промисловості визначити, які рівні та види забруднення є небезпечними для здоров'я і яка продукція не несе подібних ризиків.
Відповідно до стандарту ISO 29621 наявність мікробіологічного ризику оцінюється під час дослідження складу продуктів, умов виробництва, упаковки, а також комбінації цих факторів. Косметика, що буде визначена як «з низьким рівнем ризику» не потребує проходження курсу мікробіологічного тестування.
Стандарт ISO 29621:2010 розроблений технічним комітетом ISO/TC 217 «Косметика» для виявлення та ідентифікації мікроорганізмів в косметичній продукції. Стандарт може бути використаний як державними, так і приватними лабораторіями, що забезпечують створення безпечних косметичних продуктів для споживачів.
Джерело: http://www.iso.org
|
Моніторинг ЗМІ: 7 найкорисніших "корінних" продуктів |
|
|
|
УНІАН. Інформаційне агенство:
"7 найкорисніших "корінних" продуктів (Завантажити)
Щоб зберегти здоров`я взимку, необов`язково купувати дорогі овочі і фрукти, які доставляють з дальніх країн. У наших магазинах цілком можна знайти «корінні» продукти, споживання яких не тільки додасть здоров`я, але і заощадить кошти. Список з семи таких продуктів представила газета "Аргументи і факти".
Джерело: http://health.unian.net/ |
За якість і безпеку продуктів повинен відповідати виробник |
|
|
|

Журнал "Стандарты и качество"
Не проходить і дня, щоб у Росії не було виявлено неякісних продуктів харчування. У Китаї, перед яким ця проблема стоїть не менш гостро, восени 2010-го ухвалено страчувати винних у тяжких злочинах, пов'язаних з безпекою продуктів. У Європі та США, де безпекою раціону громадян стурбовані не менше, розстрілювати недобросовісних виробників не прийнято. Однак споживач там почуває себе куди більш захищеним, ніж в Росії чи в Китаї.
За словами Олексія Єліна, доцента кафедри менеджменту Російської академії держслужби: "У Європі все працює з базового закону. У нас закон називається "Про захист прав споживача". У Європі цей закон називається "Про відповідальність виробника за виробництво неякісної продукції".
|
Детальніше...
|
Новий стандарт ISO на безпеку операторів машин та їхній захист від травм і нещасних випадків |
|
|
|
Дорожньо-транспортні пригоди тягнуть за собою великі матеріальні збитки і людські жертви. Хоча не можна розрахувати точні цифри збитків від аварії, недавні дослідження показали, що загальна вартість однієї аварії може бути вище, ніж 1 мільйон доларів США.
Новий стандарт ISO 12100:2010 «Безпека машин. Загальні принципи конструювання. Оцінка ризику та зниження ризику» розроблений з метою визначення ризиків на етапі проектування автомобіля і, отже, зменшення ризику майбутніх аварій.
|
Детальніше...
|
|
|
|
|
Сторінка 373 з 406 |