Головна

Коди продукції та послуг

Авторизація



Моніторинг ЗМІ: Новорічні іграшки PDF Друк e-mail

m110Газета по-киевски:

"Импортные новогодние игрушки могут навредить здоровью! (завантажити)

Импортные елочные украшения и новогодние игрушки в Украине проходят мимо сертификации и, как показал случай с отравлением в Луганске, могут серьезно навредить здоровью

Все эти праздничные товары не проходят обязательную сертификацию в Украине, поскольку классифицируются не как игрушки, а как «атрибуты для украшения или декорирования». 80% новогодней мишуры – импортного производства, точнее китайского, и в сезон праздников для детей это любимые игрушки. Недавний случай с отравлением луганских школьников парами содержимого разбитой китайской игрушки, о котором писала «Газета…», продемонстрировал степень опасности новогодних изделий для детского здоровья."

Джерело: http://mycityua.com/

 
Новини видань PDF Друк e-mail

e83_4В серії Електронна бібліотека стандартів виданий електронний інформаційний довідник

Шини

Електронний довідник  «Шини» містить в повнотекстовому вигляді державні стандарти України (ДСТУ), міждержавні стандарти (ГОСТ) та інші нормативні документи (НД), які діють на території України і розповсюджуються на шини для дорожньо-транспортних засобів, в т.ч. велосипедні шини та процеси відновлювання протектора і ремонтування шин, авіаційні шини, шини для сільськогосподарських машин тощо.

Докладніше...

 
Новини видань PDF Друк e-mail

e83_3В серії Електронна бібліотека стандартів виданий електронний інформаційний довідник

Гумові і пластмасові вироби, армовані та пористі матеріали

Електронний довідник  «Гумові та пластмасові вироби, армовані та пористі матеріали» містить в повнотекстовому вигляді державні стандарти України (ДСТУ), міждержавні стандарти (ГОСТ) та інші нормативні документи (НД), які діють на території України і розповсюджуються на поропласти, пористу гуму, матеріали полімерні пористі та чарункові, матеріали композитні, склопластики, склопластикові конструкції, а також гумові та пластмасові вироби, в т.ч. плівки та листи, пластикові труби, рукави, ущільники, поламіновані листи.

Докладніше...

 
Видані сертифікати відповідності PDF Друк e-mail

Нn95ауково-технічним відділом підтвердження відповідності з 06.12.2010 до 10.12.2010 року проводилися роботи з сертифікації готельних послуг, послуг харчування на підприємствах Києва та інших міст України.

За результатами цих робіт були видані сертифікати відповідності:

1 сертифікат відповідності на послуги місць короткотермінового проживання готелю з рестораном «Джинтама-Бриз» ПП «Джинтама-Бриз»; Київська обл.,  Вишгородський р-н, с. Глібівка.

1 сертифікат відповідності на послуги харчування ресторану готельного комплексу «Джинтама-Бриз» ПП «Джинтама-Бриз» з підтвердженням його класу «вищий»; Київська обл.,  Вишгородський р-н, с. Глібівка.

1 сертифікат відповідності на послуги харчування бару ПП «Джинтама-Готель» з підтвердженням його класу «перший»; м. Київ.

 
«Якщо нам вдасться побудувати всебічну і гнучку інформаційну систему щодо ринкового нагляду – лише це дозволить нам досягти рівня європейських країн» - Голова Держспоживстандарту України Олександр Матвійчук PDF Друк e-mail

n94Нещодавно парламент ухвалив одразу два закони, що вимагав від України Європейський Союз для підписання угоди про створення зони вільної торгівлі: Закон України «Про ринковий нагляд і контроль продукції» та Закон України «Про загальну безпечність нехарчової продукції». На виконання цих законів Держспоживстандарт України нині готує деталізований стратегічний план трансформації системи технічного регулювання та захисту прав споживачів на 2011-2014 рр., який стане першим кроком у розбудові системи ринкового нагляду, що функціонуватиме за європейськими стандартами та принципами.

Голова Держспоживстандарту України Олександр Матвійчук зазначив, що досвід європейських країн свідчить: успіх у сфері ринкового нагляду, головним чином, залежатиме від повноти інформації та ґрунтовної організації інформаційних потоків та механізмів відкликання неякісної продукції. «Якщо нам вдасться побудувати всебічну і гнучку інформаційну систему щодо ринкового нагляду – лише це дозволить нам досягти рівня європейських країн», - підкреслив Олександр Матвійчук.

Детальніше...
 
Моніторинг ЗМІ: Смачне зло PDF Друк e-mail

m109Главред:

"Вкусное зло (завантажити)

Трансизомеры жирных кислот (трансжиры) – новая «старая» опасность, о которой в Украине заговорили во всеуслышание.

Врачи из Британской ассоциации здравоохранения (FPH) требуют запретить использование трансжиров в производстве пищевых продуктов, поскольку они вредят здоровью. В США (в Нью-Йорке и Филадельфии) уже введен запрет на использование трансжиров в ресторанной кухне, а производители продуктов питания обязаны указывать количество граммов трансжиров на этикетках своей продукции. Недавно губернатор Шварценеггер подписал закон о запрете использования трансжиров во всех ресторанах Калифорнии."

Джерело: http://glavred.info/

 
Новий стандарт ISO забезпечить ще більшу надійність стерилізації медичних виробів PDF Друк e-mail
iso85

Забезпечення належної стерилізації виробів медичного призначення має велике значення  для безпеки пацієнтів.  Новий стандарт ISO 20857:2010 «Стерилізація виробів медичного призначення. Сухий жар для стерилізації. Вимоги до розроблення, валідації та поточного контролю процесу стерилізації медичних виробів» допоможе виробникам, лабораторіям та всім тим, хто має відношення до охорони здоров'я по всьому світові створити належну стерилізаційну практику. Цей стандарт поширюється  як на багаторазові медичні вироби, так і на медичні вироби одноразового використання, що поставляються в стерильному стані.

Стандарт ISO 20857:2010 встановлює вимоги до розроблення, перевірки та поточного контролю процесу стерилізації медичного обладнання сухим теплом.

 

Детальніше...
 
Моніторинг ЗМІ: На прилавках України з`явився сирний продукт PDF Друк e-mail

Інформаційно-дискусійний портал Newsland:

m108"На упоковках сыра в нашем супермаркете с недавних пор начали писать "сыр.прод."

Что это означает?"

- "Сыр. прод." - означает "сырный продукт", - объясняет начальник Научно-исследовательского центра испытаний продукции государственного предприятия "Укрметртестстандарт" Владимир Семенович.

 

Детальніше...
 
Центр Експертиз ТЕСТ: червона ікра PDF Друк e-mail

m107Тест проведено Центром Експертиз ТЕСТ

"Тест: красная икра. Самая праздничная закуска – бутерброд с икрой

Бутерброды с красной икрой ассоциируются исключительно с праздничным застольем. По крайней мере, для большинства. Продукт очень вкусный, но дорогой. Хотя до черной икры красной икре по цене, конечно, очень и очень далеко. Но все же стоимость баночки с заветными красными "бусинами" кусается. Поэтому балуем мы себя этим лакомством по праздникам. Новый год – самый праздничный праздник и потому на новогодний стол все мы стремимся приготовить что-то особенное вкусненькое и прикупить "самые-самые" продукты. Икра многих видов рыб – исключительно нежный, вкусный и питательный продукт. Высокими пищевыми достоинствами икра обязана значительному содержанию полноценных белков, жиров, минеральных веществ, а также витаминов А, Д, группы В, РР. Икра отличаются от мяса рыбы пониженным содержанием влаги, повышенным содержанием протеинов и большим содержанием жира."

Завантажити тест

 
« ПочатокПопередня371372373374375376377378379380НаступнаКінець »

Сторінка 374 з 406
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Сopyright 2009-2024, csm.kiev.ua