Накази ДП "УкрНДНЦ" щодо чинності НД (№13, 14, 15, 17, 18, 19 - 2020 рік) |
|
|
|
Четвер, 06 лютого 2020, 09:14 |
|
|
Перевірте актуальність стандартів, за якими працює ваше підприємство! |
|
|
|
П'ятниця, 31 січня 2020, 10:42 |
|
Затверджено НК 027:2019 "Класифікатор лабораторних досліджень та показників" |
|
|
|
Середа, 22 січня 2020, 10:44 |
Наказом Мінекономіки України №20 від 16 січня 2020 року затверджено класифікатор НК 027:2019 "Класифікатор лабораторних досліджень та показників".
Наказ Мінекономіки України від 16 січня 2020 року №20 «Про затвердження національного класифікатора НК 027:2019» (ЗАВАНТАЖИТИ) |
Опубліковано стандарт ISO на управління біоризиками |
|
|
|
Понеділок, 20 січня 2020, 09:29 |
Обробка біологічних матеріалів в лабораторіях або в інших місцях має ключове значення для багатьох галузей економіки від діагностики хвороб до фармацевтичних і наукових досліджень. При цьому важливо пам'ятати, що ця діяльність пов'язана з численними ризиками і небезпеками.
Ефективне управління ризиками при роботі з біологічно небезпечними матеріалами означає зниження ймовірності нещасних випадків, зменшення негативного впливу на навколишнє середовище, а також підвищення ефективності використання часу лабораторних співробітників та інших ресурсів. Для забезпечення виконання цих завдань фахівцями Міжнародної організації зі стандартизації (ISO) був розроблений та опублікований міжнародний стандарт на системи управління біоризикам.
|
Детальніше...
|
Центр Экспертиз Тест: Тушенка - еда путешественников |
|
|
|
Понеділок, 20 січня 2020, 09:05 |
В домашних условиях тушенку можно сделать разве что в автоклаве. Ведь для ее изготовления нужна температурная обработка – стерилизация. Да и самому ее можно закатать только в стеклянные банки, их не всегда удобно брать собой. Намного проще купить про запас несколько консервных банок тушенки в магазине. Этот продукт полностью готов к употреблению, достаточно лишь разогреть. Мясные консервы выручат во многих случаях: в походе и на даче, в командировке и на охоте. Да и дома многие блюда с тушенкой можно приготовить намного быстрее. Но у некоторых марок цена "кусается", с другими есть опасения, что там лишь жир, хрящи и "холодец", а мясо придется искать под микроскопом.
В тестировании 6 марок свиной тушёнки: Алан, Здорово, Ладус, Пан Иван, Этнические мясники, Eat me.
Тест: тушенка >>> |
26-27 лютого 2020 року: Підвищення технічної компетентності «Метрологічне забезпечення виробництва. Функції, права та обов`язки осіб, відповідальних за забезпечення єдності вимірювань на підприємствах та в організаціях" |
|
|
|
26-27 лютого 2020 року
ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ» проводить
підвищення технічної компетентності та ділових якостей фахівців у сфері технічного регулювання за напрямком «Метрологія»
«Метрологічне забезпечення виробництва. Функції, права та обовязки осіб, відповідальних за забезпечення єдності вимірювань на підприємствах та в організаціях»

Програма навчання (ЗАВАНТАЖИИ)
Заявка на участь (ЗАВАНТАЖИТИ)
Контактний телефон: +38 044 423-04-26,
e-mail:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
|
Вітаємо з Новим Роком та Різдвом Христовим! |
|
|
|
Накази ДП "УкрНДНЦ" щодо чинності НД (№409, 410, 411, 412, 413, 414, 415, 416, 425 - 2019 рік) |
|
|
|
Четвер, 19 грудня 2019, 09:48 |
|
Як перевірити чинність національних стандартів в Україні? |
|
|
|
|
|
Більше статтей...
-
Накази ДП "УкрНДНЦ" щодо чинності НД (№397, 398, 399, 400, 401, 402, 403, 404, 405, 406 - 2019 рік)
-
Накази ДП "УкрНДНЦ" щодо чинності НД (№370, 371, 372, 373, 374, 375, 376, 377, 378, 382, 383 - 2019 рік)
-
В Україні розроблено технічний регламент назв текстильних волокон. Документ чекає затвердження
-
Міжнародна стандартизація: вплив смартфона на людину допоможе оцінити новий стандарт IEC
|
|
Сторінка 69 з 409 |