|
21 березня 2019 року - Семінар: Актуальні питання для підприємств харчової галузі. Маркування харчових продуктів згідно з новим Законом. Практичний майстер-клас з маркування |
|
|
|
21 березня 2019 року
ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ» проводить
семінар
Актуальні питання для підприємств харчової галузі.
Маркування харчових продуктів згідно з новим Законом.
Порівняльний аналіз нормативно-правових актів з питань маркування харчової продукції.
Практичний майстер-клас з маркування

Програма та заявка на участь у семінарі (ЗАВАНТАЖИТИ)
Контактний телефон: +38 044 423-04-26,
e-mail:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
|
Міжнародна стандартизація: Стандарти для інформаційної безпеки |
|
|
|
П'ятниця, 08 лютого 2019, 09:20 |
В наш цифровий час дуже швидкими темпами розвиваються різноманітні інформаційні технології, але на жаль разом з ними розвивається і кіберзлочинність.
Ключовим моментом захисту від кіберзлочинності є підготовка і виявлення вразливих місць, а також стійкість з точки зору взаємодії з загальними системами управління. Керувати інформаційною безпекою, а також визначити злочинців і притягнути їх до відповідальності допоможуть стандарти серії ISO/IEC 27000, розроблені спільним технічним комітетом Міжнародної організації з стандартизації (ISO) та Міжнародної електротехнічної комісії (IEC) - ISO/IEC JTC 1.
|
Детальніше...
|
Наказ ДП "УкрНДНЦ" щодо чинності НД (№19, 20 - 2019 рік) |
|
|
|
Четвер, 07 лютого 2019, 10:29 |
|
В Україні вводяться нові правила маркування харчових продуктів |
|
|
|
Вівторок, 05 лютого 2019, 09:49 |
Відповідний Закон України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» був підписаний Президентом 4 лютого 2019 року і вводиться у дію через півроку після його оублікування.
Прийняття проекту Закону сприятиме гармонізації законодавства України із законодавством Європейського Союзу та виконанню зобов’язань України в сфері санітарних та фітосанітарних заходів в рамках Угоди України з ЄС. Водночас, прийняття проекту Закону дозволить забезпечити високий рівень захисту здоров’я та інтересів споживачів шляхом надання всієї необхідної інформації для здійснення споживачами свідомого вибору харчових продуктів та ввести відповідальність операторів ринку харчових продуктів, що відповідають за інформацію про харчові продукти, за введення споживачів в оману.
Закон України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» >>> |
Набув чинності Закон України щодо щодо врегулювання проведення деяких фітосанітарних процедур |
|
|
|
Понеділок, 04 лютого 2019, 09:22 |
2 лютого 2019 р. набув чинності Закон Україн №2501-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо врегулювання проведення деяких фітосанітарних процедур». Серед нововведень закону: надання права проводити експертизу приватним лабораторіям, нові терміни у сфері карантину рослин та створення Реєстру виданих фіто санітарних сертифікатів.
В оновленому законі ввели низку термінів: арбітражний зразок, виїмка, візуальна перевірка, лабораторія, об’єднана проба, огляд, партія, середня проба, сейф-пакет та ін. Зокрема, законом визначено, що в окремих випадках може мати місце візуальна перевірка, коли фітосанітарна експертиза (тобто аналізи) не проводиться. А продукція з метою виявлення шкідників оглядається винятково за допомогою лупи, бінокуляра чи мікроскопа. Також розширилося поняття фітосанітарної лабораторії. Відтепер це – установа будь-якої форми власності, яка має дозвіл від державного органу проводити відповідні експертизи та аналізи.
|
Детальніше...
|
Накази ДП "УкрНДНЦ" щодо чинності НД (№11, 12, 17, 18 - 2019 рік) |
|
|
|
П'ятниця, 01 лютого 2019, 09:23 |
|
Увага! З 01 січня 2019 року в Україні знято мораторій на перевірки бізнесу |
|
|
|

Увага! З 1 січня 2019 року в Україні знято мораторій на перевірки бізнесу. Мораторій було встановлено відповідним Законом України "Про тимчасові особливості здійснення заходів державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності", який 1 січня 2019 року припинив дію.
З 1 січня 2019 року поновлюється проведення перевірок господарської діяльності підприємств органами державного нагляду. Всі питання щодо проведення перевірок визначені Законом України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності» (поточна редакція від 04.04.2018 р.)
В зв`язку з викладеним пропонуємо перевірити АКТУАЛЬНІСТЬ НОРМАТИВНИХ ДОКУМЕНТІВ, за якими працює ваше підприємство, а також привести ТЕХНІЧНІ УМОВИ у відповідність до чинного законодавства, з урахуванням перевірки нормативних документів, на які є посилання у технічних умовах.
БЛАНК ЗАМОВЛЕННЯ проведення актуалізації переліку НД (ЗАВАНТАЖИТИ)
Контактний телефон: +38 044 452-67-35 |
Центр Экспертиз Тест: тест-исследование сливочного масла |
|
|
|
Вівторок, 29 січня 2019, 09:38 |
М олочный жир, самый дорогой компонент, поэтому его в масле заменяют другим. Это могут быть:
пальмовое и кокосовое масло, поскольку при комнатной температуре они не жидкие, а твердые;
маргарин и гидрогенизированные жиры;
животные жиры;
смеси их перечисленных компонентов.
|
Детальніше...
|
|
|
|
|
Сторінка 81 з 409 |