В Україні створено новий технічний комітет стандартизації «Системи управління безпечністю харчових продуктів» |
|
|
|
Вівторок, 13 березня 2018, 10:25 |
В Україні створено новий технічний комітет стандартизації «Системи управління безпечністю харчових продуктів» - ТК 191. Здійснювати функції секретаріату новоствореного ТК уповноважений ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ».
Сфера діяльності ТК 191 - стандартизація у сфері систем управління безпечністю харчових продуктів.
Код та назва об’єкта стандартизації згідно з ДК 004:
03.120.01 Якість узагалі (в частині систем управління безпечністю харчових продуктів);
03.120.10 Управління якістю та забезпечення якості (в частині систем управління безпечністю харчових продуктів);
03.120.20 Сертифікація продукції та підприємств. Оцінювання відповідності (в частині систем управління безпечністю харчових продуктів);
67.020 Технологічні процеси в харчовій промисловості (в частині систем управління безпечністю харчових продуктів);
67.040 Харчові продукти взагалі (в частині систем управління безпечністю харчових продуктів)
Наказ ДП «УкрНДНЦ» від 26 лютого 2018 р. № 62 «Про створення технічного комітету стандартизації «Системи управління безпечністю харчових продуктів» |
|
Наказ ДП "УкрНДНЦ" щодо чинності НД (№73, 74 - 2018 рік) |
|
|
|
Понеділок, 12 березня 2018, 09:17 |
|
Встановлені метрологічні вимоги до фасованих товарів |
|
|
|
Вівторок, 06 березня 2018, 09:43 |
5 березня 2018 року вступив в силу наказ Мінекономрозвитку України від 5 липня 2017 року № 969 «Про встановлення метрологічних вимог до фасованим товарам».
Відповідно до наказу встановлені наступні вимоги до фасованих товарів :
- до відхилень кількості фасованих товарів в упаковках від номінального значення відповідно до ДСТУ OIML R 87 "Кількість фасованого товару в упаковках";
- до задекларованої кількості нетто фасованих товарів відповідно до розділу 5 ДСТУ OIML R 79 "Товари фасовані. Вимоги до марковання".
|
Детальніше...
|
Центр Экспертиз Тест - Тест-исследование: Замороженные овощные смеси |
|
|
|
Понеділок, 05 березня 2018, 10:18 |
Диетологи и ВОЗ постоянно призывают увеличивать количество овощей и фруктов в рационе, поскольку они содержат очень важные для организма витамины, минералы и пищевые волокна. Зимой выбор свежих овощей в магазинах достаточный. Но огурцы с помидорами не такие яркие на вкус, как летом. А цены на многие овощи просто "кусаются". Как же разнообразить свой овощной рацион зимой?
Тест-исследование: Замороженные овощные смеси >>> |
Міжнародна стандартизація: Новий стандарт ISO встановлює графічні символи для наземного обладнання з обслуговування літальних апаратів |
|
|
|
Понеділок, 05 березня 2018, 10:08 |
Опубліковано новий міжнародний стандарт ISO 11532:2018 «Наземне обладнання для обслуговування літальних апаратів. Графічні символи», який встановлює загальні графічні символи для використання на всіх типах наземного допоміжного обладнання літальних апаратів.
Документ зацікавить тих, хто має справу з таким обладнанням, наприклад, для авіакомпаній, відділів перонного обслуговування, адміністрації аеропорту, виробників тощо для полегшення швидкої і точної ідентифікації елементів управління, індикаторів і та інших відмінних обладнаня.
|
Детальніше...
|
Накази ДП "УкрНДНЦ" щодо чинності НД (№64,65 - 2018 рік) |
|
|
|
П'ятниця, 02 березня 2018, 10:47 |
|
27 березня 2018 року - Семінар: Мікробіологічний контроль харчових продуктів. Охорона праці на виробництві. Якість харчової продукції - запорука розвитку сучасного підприємства. Практичні питання |
|
|
|
27 березня 2018 року
ДП "Укрметртестстандарт" за участю представників Групи компаній «Новатор» та ДУ «Інститут громадського здоров’я імені О.М. Марзєєва НАМН України» проводить
науково-практичний семінар
Мікробіологічний контроль харчових продуктів.
Охорона праці на виробництві.
Якість харчової продукції - запорука розвитку сучасного підприємства.
Практичні питання

Програма та заявка на участь у семінарі (ЗАВАНТАЖИТИ)
Контактний телефон: +38 044 423-04-26,
e-mail:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
|
Виданий Перелік національних стандартів, що ідентичні гармонізованим європейським стандартам та відповідність яким надає презумпцію відповідності безпечності нехарчової продукції |
|
|
|
Виданий перелік національних стандартів під Технічний регламент обладнання та захисних систем, призначених для використання в потенційно вибухонебезпечних середовищах |
|
|
|
|
|
|
|
Сторінка 100 з 409 |