Главная
УкраїнськаРусский

Авторизація



Накази ДП "УкрНДНЦ" щодо чинності НД (№119, 123, 124, 126, 129 - 2018 рік) PDF Печать E-mail
14.05.2018 11:25

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 11 травня 2018 р. №129 "Про скасування чинності національних нормативних документів"

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 08 травня 2018 р. №126 "Про відновлення дії міждержавних нормативних документів"

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 07 травня 2018 р. №124 "Про прийняття національних нормативних документів методом перекладу"

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 07 травня 2018 р. №123 "Про прийняття національних нормативних документів методом передруку"

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 02 травня 2018 р. №119 "Про відновлення дії міждержавних нормативних документів"  

 
Інформація щодо сертифікації послуг в соціально-побутовій сфері за квітень 2018 року PDF Печать E-mail
04.05.2018 10:51

049_18За квітень 2018 року Науково-технічним відділом підтвердження відповідності було видано 7 сертифікатів відповідності, в тому числі: на послуги проживання – 4; на послуги харчування – 3.

За цей період було проведено 15 наглядів,  в тому числі: за послугами проживання – 8; за послугами харчування –5; за послугами перукарськими та косметичними послугами – 2.

Будемо раді  вам надати якісну допомогу в підтвердженні оцінки відповідності!

 
Накази ДП "УкрНДНЦ" щодо чинності НД (№118, 120 - 2018 рік) PDF Печать E-mail
04.05.2018 08:37

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 02 травня 2018 р. №120 "Про прийняття національних нормативних документів, гармонізованих з європейськими та міжнародними нормативними документами "

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 02 травня 2018 р. №118 "Про прийняття національних нормативних документів методом підтвердження"

 
Міжнародна стандартизація: Новий міжнародний стандарт забезпечить стерильність виробів медичного призначення PDF Печать E-mail
03.05.2018 10:20

047_18Для успішного проведення процесу стерилізації медичних виробів, який визначається співвідношенням між ступенем обробки та кількістю мікроорганізмів, що залишилися, необхідно оцінювати рівень присутності та характер бактерій та інших мікроорганізмів після стерилізації.

Цю оцінку спрощує оновлений міжнародний стандарт, підготовлений Міжнародною організацією з стандартизації (ISO) та Асоціація сприяння розвитку медичної техніки (AAMI) - AAMI/ISO 11737-1:2018 "Стерилізація виробів медичного призначення. Мікробіологічні методи. Частина 1: Визначення популяції мікроорганізмів на продуктах".

Стандарт містить рекомендації з оцінки чисельності популяції життєздатних мікроорганізмів і їх типу при вивченні продукту медичного призначення, його компонента, та упаковки.

Подробнее...
 
Накази ДП "УкрНДНЦ" щодо чинності НД (№110, 111, 114, 115, 117 - 2018 рік) PDF Печать E-mail
27.04.2018 08:52

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 26 квітня 2018 р. №117 "Про прийняття зміни до національного нормативного документа"

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 25 квітня 2018 р. №115 "Про відновлення дії національного нормативного документа"

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 25 квітня 2018 р. №114 "Про скасування чинності національних нормативних документів"

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 25 квітня 2018 р. № 113 "Про прийняття національних нормативних документів, гармонізованих з європейськими нормативними документами, та скасування національних нормативних документів"

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 24 квітня 2018 р. №111 "Про внесення зміни до наказу від 21.06.2016 № 183"

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 24 квітня 2018 р. №110 "Про прийняття національних нормативних документів"

 
Центр Экспертиз Тест: Сардины, рыбные консервы PDF Печать E-mail
26.04.2018 08:26

046_18Информация на этикетке должна помогать потребителю сделать выбор, а не вводить его в заблуждение. К сожалению, это не всегда так. В данном тестировании сардин еще один пример странной маркировки относительно количества рыбы в банке.

В тестировании приняли участие 5 марок рыбных консервов "Сардина натуральная с добавлением масла". Это марки "Море", "Екватор", "Вигода", "Премія" и Varto. Все они изготовлены в Украине. Все – по отраслевому стандарту ГСТУ 15-70-2001. У продукции внимательно изучили маркировку, осмотрели упаковку. Все консервы проверили в лаборатории, а также оценили по вкусу.

Тест: Сардины, рыбные консервы >>>

 
Міжнародна стандартизація: Опубліковано новий міжнародний стандарт на випробування властивості шкіри PDF Печать E-mail
26.04.2018 08:11

045_18Опубліковано новий міжнародний стандарт ISO 4098:2018 «Шкіра. Хімічні випробування. Визначення водорозчинних речовин, водорозчинних неорганічних речовин і водорозчинних органічних речовин».

Новий документ описує метод визначення водорозчинних речовин, водорозчинних неорганічних речовин і водорозчинних органічних речовин. Він може застосовуватися для будь-яких типів шкіри. Результат, отриманий за допомогою цього аналізу, залежить від таких факторів, як: ступінь шліфування, температура екстракції, період екстракції, співвідношення шкіри до води.

Подробнее...
 
Центр Экспертиз Тест: Настоящая сметана только из чистого молока PDF Печать E-mail
25.04.2018 08:58

044_18Качество молочных продуктов интересует всех. Сметана – один из очень популярных продуктов. Ее потребители подозревают на наличие растительных жиров и загустителей. Это Центр Экспертиз "Тест" проверил в ходе сравнительного тестирования, в котором принимали участие 13 образцов отечественной сметаны. 10 из них – это сметана промышленного производства (магазинная) жирностью 15%. Исключение – продукция "Молокія", у этой марки 12% жира. Три образца – это сметана, купленная на базарах в Киеве, Львове, Одессе.

Тест: Настоящая сметана только из чистого молока >>>

 
« ПерваяПредыдущая12345678910СледующаяПоследняя »

Страница 3 из 316
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер

Сopyright 2009-2016, csm.kiev.ua

Rambler's Top100





















HTML Images