Главная
УкраїнськаРусский

Авторизація



В Україні ведеться розроблення нового технічного регламенту щодо зріджених газів PDF Печать E-mail
25.07.2018 09:39

066_18Проект постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Технічного регламенту щодо вимог до зріджених газів» розробляється учасниками міжвідомчої робочої групи з підготовки проекту спільно з представниками Нафтогазової Асоціації України (НАУ). У липні 2018 року відбулося перше засіданні міжвідомчої робочої групи.

Технічний регламент буде складатися з двох частин: перша частина буде регулювати технічні вимоги для палив автомобільних газів нафтових зріджених, а друга - для газів вуглеводневих скраплених паливних для комунально-побутового споживання.

Подробнее...
 
Наказ ДП "УкрНДНЦ" щодо чинності НД (№233 - 2018 рік) PDF Печать E-mail
24.07.2018 08:14

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 23 липня 2018 р. №233 "Про прийняття національних нормативних документів"

 
Міжнародна стандартизація: Оновлено міжнародний стандарт ISO на аудит систем управління PDF Печать E-mail
23.07.2018 14:42

065_18В даний час існує велика кількість стандартів на системи управління і вони впроваджені на підприємствах по всьому світу. Аудит таких систем є вкрай важливим заходом для успішного розвитку бізнесу. Корисним інструментом для його реалізації є міжнародний стандарт ISO 19011:2018 "Рекомендації по аудиту систем  управління", який недавно був переглянутий і оновлений.

Стандарт пропонує єдиний і узгоджений підхід  до проведення аудиту, що дозволяє одночасно проводити ефективний аудит відразу декількох систем управління.

Подробнее...
 
Накази ДП "УкрНДНЦ" щодо чинності НД (№227, 228-2018 рік) PDF Печать E-mail
23.07.2018 10:42

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 19 липня 2018 р.№228 "Про відновлення дії міждержавних нормативних документів"

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 19 липня 2018 р.№227 "Про внесення зміни до наказу від 28 грудня 2017 р. № 486"

 
Актуалтзация НД - чем регламентируется, как провести? PDF Печать E-mail

 

 Необхідність актуалізації НД, наявних на підприємстві/організації, регламентується національним стандартом України 

 ДСТУ 1.2:2015 "Національна стандартизація. Правила проведення робіт з національної стандартизації"

 Розділ 13 АКТУАЛІЗАЦІЯ НАЦІОНАЛЬНИХ НД:

 "...Користувачі примірників національних НД вносять відповідні зміни та поправки до текстів національних НД  у найкоротший строк з дати їх видання,  відтворення чи оприлюднення..."

Як провести актуалізацію НД читайте тут>>> 

 

 
Міжнародна стандартизація: ISO опублікувала новийстандарт, який підвищить безпеку в секторі атомної енергетики PDF Печать E-mail
20.07.2018 11:02

064_18Досягнення належного рівня безпеки - основна мета суб'єктів більшості галузей економіки, вона досягається, крім іншого, шляхом підвищення якості продуктів і послуг за умови максимізації їх безпеки. Сектор атомної енергетики не є винятком.

У той час, як великі аварії в секторі атомної енергетики досить рідкісне явище, їх наслідки катастрофічні. Тому в більшості країн діяльність суб'єктів сектора атомної енергетики є об'єктом дуже жорсткого регулювання. Крім того, відповідні вимоги поширюються на продукти та послуги сторонніх організацій, які входять в ланцюжок поставок даного сектора.

Подробнее...
 
Накази ДП "УкрНДНЦ" щодо чинності НД (№225, 226-2018 рік) PDF Печать E-mail
20.07.2018 08:38

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 18 липня 2018 р. №226 "Про прийняття та скасування національних нормативних документів, скасування зміни до національного нормативного документа"

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 18 липня 2018 р. №225 "Про прийняття та скасування національних нормативних документів, прийняття змін до національних нормативних документів"

 
Центр Экспертиз Тест: Тестирование уксуса PDF Печать E-mail
19.07.2018 13:15

063_18Когда-то давно, все что ни выпускалось в категории уксуса, так и называлось "уксус". Но со временем этот продукт разделился на две категории. Хотя и на том, и на другом продукте написана концентрация 9%. Разница в происхождении основного ингредиента – уксусной кислоты. Первая категория – это натуральный уксус. Он получается ферментацией (брожением) в две стадии из пищевого сырья, которое содержит углеводы или в одну стадию из пищевого спирта. Именно этот продукт имеет право называться уксусом. Такой подход существует во всем мире.

Тестирование уксуса >>>
 
« ПерваяПредыдущая12345678910СледующаяПоследняя »

Страница 3 из 319
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер

Сopyright 2009-2016, csm.kiev.ua

Rambler's Top100





















HTML Images