Головна
УкраїнськаРусский

Сертифікація послуг

Авторизація



Асоціація якості вперше створена у Вірменії PDF Друк e-mail

 

За ініціативи Спілки промисловців і підприємців вперше у Вірменії створена Вірменська асоціація якості, до якої входять 14 компаній, повідомив на прес-конференції в Міжнародному прес-центрі «Новини» виконавчий директор Союзу промисловців і підприємців Вірменії Гагік Макарян.
Детальніше...
 
Пропозиція змін в національних стандартах щодо підвищення вимог до матеріально-технічного оснащення готелів та якості послуг PDF Друк e-mail

n3515 липня 2010 року в Українському національному інформаційному агентстві «Укрінформ» для обговорення та відпрацювання пропозицій стосовно змін до державного стандарту України щодо туристичних послуг та класифікації готелів в частині підвищення вимог до матеріально-технічного оснащення готелів та якості послуг у відповідності до Закону України від 08.07.2010р. № 6309, Державна служба туризму і курортів міністерства культури і туризму України, в особі заступника голови – Заруби Д.В. -  проводила круглий стіл на тему: «Підготовка готельної інфраструктури до проведення в Україні Євро-2012 – на рівень Європейських стандартів».

В даному заході від ДП «Укрметртестстандарт» приймав участь заступник начальника центру № 20 – начальник відділу № 203 – Задирайко Юрій Валерійович.

Підсумки круглого столу >>>

 
Дитяче харчування: хто гарантує безпеку українським малюкам? PDF Друк e-mail

n3420 липня відбулась прес-конференція Голови Держспоживстандарту України на тему: "Дитяче харчування: хто гарантує безпеку українським малюкам?".

Недобросовісні товаровиробники понесуть не лише адміністративну, але фінансову і карну відповідальність за виробництво неякісної, а інколи й небезпечної продукції. Про це заявив Голова Держспоживстандарту України Олег Поволоцький під час прес-конференції.

Ми готові піти на закриття підприємств, що допустили випуск неякісної продукції, на позбавлення сертифікатів відповідності, на накладення відчутних фінансових санкцій, на вилучення з обігу неякісних, забракованих товарів та їхню утилізацію”, – повідомив Олег Поволоцький.

Для цього необхідно внести зміни в чинне законодавство, яке  вимагає утилізації неякісної та небезпечної продукції, як це зараз відбувається з алкоголем та тютюном.
Детальніше...
 
Тест: тунець консервований. Морська телятина PDF Друк e-mail

m70Тест проведено Центром Експертиз "Тест"

"Рыба, которая служит основой для рыбных консервов, по питательности и вкусовым свойствам не уступает мясу, а по усвояемости превосходит его. Ценность рыбы определяется в первую очередь наличием в ее составе значительного количества полноценного белка. Рыба содержит также жиры, витамины и минеральные вещества. В отличие от жира млекопитающих животных жир рыбы жидкий, т.к. содержит большое количество жирных полиненасыщенных кислот, которые играют важную роль в обмене веществ. В морской рыбе содержится больше минеральных веществ, чем в пресноводной рыбе. Считается, что люди, ежедневно употребляющие в пищу хотя бы 30г рыбы, в два раза реже умирают от сердечных заболеваний, чем те, кто рыбу вообще не ест.."

Скачати тест

 
Результати наради з керівниками технічних комітетів стандартизації PDF Друк e-mail

n3325 червня 2010 р. у м. Києві на базі ДП «УкрНДНЦ» під головуванням О. В. Поволоцького, Голови Держспоживстандарту України – відбулась нарада з керівниками технічних комітетів стандартизації (ТК).

У нараді взяли участь 85 учасників, з них 75 представників із 59 ТК, представники Держспоживстандарту України, Мінпромполітики, НАК «Нафтогаз України», Національного агентства з акредитації, фахівці ДП «УкрНДНЦ». Заслухано доповіді, розглянуто актуальні та проблемні питання діяльності ТК і прийнято відповідні рішення.

 

Відкрив нараду і виступив із вступним словом Олег Володимирович Поволоцький, Голова Держспоживстандарту України, який охарактеризував сучасний стан національної системи технічного регулювання та шляхи її подальшого розвитку. У своїй промові він наголосив, що повинні бути дієві важелі для контролю і впливу на виробників з метою вироблення культури виробництва і сприяння випуску безпечної та якісної продукції.
Детальніше...
 
Здійснено всеукраїнське обстеження ринку тютюнових виробів PDF Друк e-mail

n32У межах реалізації заходів щодо підвищення рівня споживчої безпеки та налагодження системи інформаційного забезпечення протидії проникненню небезпечної продукції на ринок України Держспоживстандарт продовжує здійснювати вивчення стану споживчого ринку.

З цією метою, за дорученням першого заступника Голови Комітету Владислави ХИЖНЯК територіальними органами у справах захисту прав споживачів у період з 10 червня до 6 липня поточного року було здійснено всеукраїнське обстеження ринку тютюнових виробів з метою з’ясування ситуації із поширеністю на цьому ринку тютюнової продукції, яка не відповідає вимогам нормативних документів.

За цей період було проведено огляд 391 об’єкта торговельної мережі, що здійснюють роздрібну торгівлю тютюновими виробами у 24 областях, в Автономній Республіці Крим, містах Києві та Севастополі.

Особливу увагу приділено асортименту цих виробів в мережі ринкового господарства, а також з’ясуванню ситуації з торгівлею тютюновими виробами у недозволених законодавством місцях, на вулицях населених пунктів, продажу «з рук».

 

Детальніше...
 
Здійснено низку перевірок дитячих закладів оздоровлення та відпочинку PDF Друк e-mail

Пn31рес-служба Держспоживстандарту України

Протягом двох останніх місяців відповідно до Наказу Держспоживстандарту України від 21 травня 2010 року „Про стан підготовки дитячих закладів оздоровлення та відпочинку до проведення оздоровчої кампанії” з метою контролю дотримання вимог чинного законодавства про захист прав споживачів Управління у справах захисту прав споживачів у м. Києві здійснило низку перевірок дитячих оздоровчих таборів.

Під час перевірок фахівці управління особливу увагу звертали на асортимент страв, виробів та напоїв; правильність відпуску харчової продукції; додержання технологічних процесів та норм закладки сировини; наявність документів, що підтверджують якість та безпеку харчової; продукції і продовольчої сировини; наявність інформації для дітей (меню, режим роботи їдальні тощо).
Детальніше...
 
Актуальні питання захисту прав споживачів PDF Друк e-mail

Прес-служба Держспоживстандарту України

Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики  ініціював перед Кабінетом Міністрів України необхідність вирішення вкрай актуальних для споживачів питань шляхом вдосконалення законодавства про захист прав споживачів та законодавства про рекламу.

Передусім, мова йде про реалізацію харчових продуктів для спеціального дієтичного споживання, функціональних харчових продуктів та дієтичних добавок.

Детальніше...
 
Розробка майбутнього стандарту ISO 50001 з управління енергією переходить на стадію проекту міжнародного стандарту PDF Друк e-mail
iso49Майбутній стандарт ISO 50001 з управління енергією був нещодавно затверджений в якості проекту міжнародного стандарту (DIS).
ISO  50001 буде створювати основу управління енергією на промислових підприємствах, комерційних об'єктах і цілих організаціях. Планується широке застосування стандарту за межами національних секторів економіки, передбачається, що цей стандарт зробить впливу на 60% споживання енергії у світі.
Документ заснований на загальних елементах всіх стандартів ISO на системи управління, забезпечуючи, таким чином, високий рівень сумісності з ISO 9001 (управління якістю) та ISO 14001 (екологічний менеджмент).
Детальніше...
 
« ПочатокПопередня281282283284285286287288289290НаступнаКінець »

Сторінка 286 з 304
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Сopyright 2009-2016, csm.kiev.ua

Rambler's Top100





















HTML Images