Головна

Авторизація



Затверджено Порядок використання коштів для гармонізації національних стандартів з міжнародними та європейськими PDF Друк e-mail

presУряд затвердив Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для гармонізації національних стандартів з міжнародними та європейськими. Відповідна постанова прийнята на засіданні Кабінету Міністрів України 28 вересня.

Порядком передбачається встановити, що бюджетні кошти використовуються згідно з планом національної стандартизації на відповідний рік з метою забезпечення впровадження в Україні стандартів, гармонізованих з міжнародними та європейськими, і спрямовуються на розроблення проектів стандартів та здійснення координації заходів, пов’язаних з розробленням проектів стандартів.

Документом визначено, що напрями використання бюджетних коштів та результативні показники, що характеризують виконання бюджетної програми, щороку визначаються у паспорті бюджетної програми.

Прийняття постанови дозволить забезпечити цільове та ефективне використання коштів державного бюджету на гармонізацію національних стандартів з міжнародними та європейськими.

Джерело: http://www.kmu.gov.ua

 
3D-друк - виробнича революція. Від масового виробництва до масової модифікації за допомогою адитивного виробництва PDF Друк e-mail

2012113D друк, також відомий як AM (адитивне виробництва) або РМ (швидке виробництво), був вперше впроваджений більше ніж два десятиліття тому в формі RP (швидке прототипування). В теперішній час АМ розпочав перехід від масового виробництва до масової модернізації відповідно до потреб замовника і персоналізації у створенні багатьох товарів. Це призведе до появи більш енергетично ефективних і екологічно чистих виробничих процесів, а також викличе значні зміни у виробництві.

Масове виробництво

Масове виробництво бере свій початок у кінці 1890-х - початку 1900-х років. Воно в основному базується на ефективному виробництві великих обсягів товару, що призводить до економії та випуску більш дешевої продукції. Рентабельність капітальних вкладень є визначальним фактором. Більшість сучасних виробництв, як і раніше, використовують цю модель.

Детальніше...
 
Моніторинг ЗМІ: "Українські митники затримали 20 тонн молока з ГМО з Німеччини" PDF Друк e-mail

201208Митники не пустили в Україну 20 тонн незбираного молока з Німеччини з вмістом генно-модифікованих організмів.

Як повідомили сьогодні, 28 вересня, у Державній митній службі, від німецької компанії-виробника в Україну надійшов вантаж з продуктом для годівлі тварин, який є замінником незбираного молока.

"Під час митного огляду товару були відібрані зразки даного молока для направлення на експертне дослідження", - відзначили в держслужбі.

Детальніше...
 
Стандарти на Веб-сервіси консорціуму W3C затверджені як стандарти ISO/IEC PDF Друк e-mail

201206У вересні 2011 року консорціум World-Wide Web (W3C) і спільний технічний комітет ISO/IEC JTC 1 «Інформаційні технології» оголосили про офіційне затвердження пакета технологій Веб-сервісів W3C як міжнародних стандартів ISO/IEC. Тепер ці широко застосовуються технології, оформлені у вигляді стандартів ISO/IEC JTC 1, виграють від їхнього офіційного визнання національними організаціями, що буде сприяти функціональній сумісності та зменшенню ринкової фрагментації, а також принесе переваги для усіх користувачів.

Детальніше...
 
Інформація щодо технічних регламентів PDF Друк e-mail
Держспоживстандарт розглянув лист Держмитслужби від 31.08.2011 № 11.1/3-16.3/12124 щодо надання переліків продукції, що підлягає оцінці відповідності, і з метою недопущення ввезення на територію України продукції (товару), яка не відповідає вимогам, встановленим законодавством або нормативними документами, чинними в Україні, надсилає для керівництва в роботі:
Детальніше...
 
Газета "Сегодня": "Сам себе эксперт: выбираем консервы" PDF Друк e-mail

201205"Как выбрать качественные консервированные продукты.

Смотрите на дату изготовления консервов и качество этикетки

Сегодня прилавки ломятся от изобилия различных продуктов. Как выбрать из них качественные? На этот вопрос мы отвечаем в нашем спецпроекте «Сам себе эксперт». На этот раз речь пойдет о консервах.

МЯСНЫЕ

Порой производители грешат тем, что кладут много жира и заливки и мало мяса. Со стеклянной банкой проще — это можно увидеть сразу. Содержимое жестяной можно проверить, встряхнув банку: если мясо сильно болтается, то заливки многовато.
Детальніше...
 
Моніторинг ЗМІ: "Жидкое золото планеты" PDF Друк e-mail

201204"Жидкое золото планеты (Завантажити)

Оливковое масло содержит практически все необходимые человеку витамины и около 100 микроэлементов. Но дешевого настоящего оливкового масла в природе просто не существует, как бы вас не уверяли в обратном.

Свежие овощи, фрукты, мясо и рыба - вот незатейливый перечень продуктов, которые лежат в основе такого понятия как "здоровое питание". А вот на чем мы жарим и чем заправляем эти продукты, зачастую остается, что называется "за кадром", и совершенно напрасно. Ведь от выбора растительного масла зависят не только вкусовые качества приготовленных продуктов, но и наше здоровье, к сохранению которого сегодня все так массово стремятся.

Джерело: http://life.pravda.com.ua

 
У Росії розробники стандартів для інноваційної продукції отримають пільги PDF Друк e-mail

201202Уряд має намір створити додатковий економічний стимул для організацій здійснювати розроблення стандартів на інноваційну продукцію. У Держдуму внесено поправки до Податкового кодексу, які відображають особливості обліку з метою оподаткування прибутку витрат на проведення робіт з розроблення національних і регіональних стандартів. На думку розробників документа, прийняття даного федерального закону зробить позитивний вплив на залучення організацій до розроблення та часткової участі у фінансуванні робіт з розроблення стандартів.

Детальніше...
 
Центр Експертиз Тест: "Тест: мороженое. Мороженое на развес и в упаковке" PDF Друк e-mail

201200"Тест: мороженое. Мороженое на развес и в упаковке (Завантажити)

Мороженое получают путем взбивания и замораживания молочных или фруктово-ягодных смесей с сахаром и всевозможными вкусовыми добавками. Среди мороженого на основе молочных продуктов есть две категории: чисто молочное мороженое и мороженое с добавлением растительных жиров (с комбинированным составом сырья). При этом мороженое с названиями "молочное", "сливочное" и "пломбир"– все это исключительно молочные продукты. Эти категории должны быть изготовлены из молока и продуктов его переработки (сливок, масла, сухого молока, сыворотки) без добавления кокосового или пальмового масла, или любого другого растительного жира."

Джерело: http://test.org.ua

 
« ПочатокПопередня331332333334335336337338339340НаступнаКінець »

Сторінка 338 з 391
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Сopyright 2009-2024, csm.kiev.ua