Главная
УкраїнськаРусский

Авторизація



Вітаємо з Днем працівників стандартизації та метрології України та Всесвітнім днем стандартів! PDF Печать E-mail
10.10.2019 10:39

Вітаємо з професійним святом - 

Днем працівників стандартизації та метрології України та Всесвітнім днем стандартів!

art055

 
Накази ДП "УкрНДНЦ" щодо чинності НД (№303, 304, 305, 306 - 2019 рік) PDF Печать E-mail
09.10.2019 08:31

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 03 жовтня 2019 р. №306 "Про внесення змін до наказу від 07 червня 2019 р. № 146"

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 03 жовтня 2019 р. №305 "Про відновлення дії національних стандартів, відновлення дії поправки до національного стандарту"

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 03 жовтня 2019 р. №304 "Про прийняття національних стандартів, прийняття поправки до національного стандарту"

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 03 жовтня 2019 р. №303 "Про прийняття національних стандартів"

 
Накази ДП "УкрНДНЦ" щодо чинності НД (№292, 293, 294, 295, 296, 298, 299, 300, 301, 302 - 2019 рік) PDF Печать E-mail
03.10.2019 09:31

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 27 вересня 2019 р. №302 "Про скасування національних стандартів"

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 27 вересня 2019 р. №301 "Про відновлення дії національних стандартів"

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 27 вересня 2019 р. №300 "Про прийняття та скасування національних стандартів"

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 27 вересня 2019 р. №299 "Про відновлення дії національних стандартів, відновлення дії змін та поправки до національних стандартів"

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 27 вересня 2019 р. №298 "Про скасування національних та міждержавного стандартів"

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 26 вересня 2019 р. №296 "Про прийняття та скасування національних стандартів, прийняття змін до національних стандартів"

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 26 вересня 2019 р. №295 "Про відновлення дії національних стандартів"

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 26 вересня 2019 р. №294 "Про прийняття національних стандартів, прийняття змін та поправки до національних стандартів"

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 26 вересня 2019 р. №293 "Про відновлення дії національних стандартів, відновлення дії зміни та поправок до національних стандартів"

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 26 вересня 2019 р. №292 "Про внесення змін до наказу від 08 липня 2016 р. № 204"

 
Інформація Науково-технічного відділу підтвердження відповідності за 3 квартал 2019 PDF Печать E-mail
02.10.2019 00:00

За 3 квартал 2019 року науково-технічним відділом підтвердження відповідності

було видано 20 сертифікатів відповідності, в тому числі:

  • на послуги проживання – 8;
  • послуги харчування – 10;
  • послуги перукарські – 1; 
  • послуги косметичні - 1.

Також за серпень було проведено 71 інспектувань (наглядів), в тому числі:

  • за послугами проживання – 38;
  • за послугами харчування –24;
  • за послугами перукарськими та косметичними послугами – 9.

За цей період проведено 4 оцінювання засобу розміщення на відповідність вимогам до заявленої категорії.

Будемо раді вам надати якісну допомогу в підтвердженні оцінки відповідності!

 
Актуалтзация НД - чем регламентируется, как провести? PDF Печать E-mail

 

 Необхідність актуалізації НД, наявних на підприємстві/організації, регламентується національним стандартом України 

 ДСТУ 1.2:2015 "Національна стандартизація. Правила проведення робіт з національної стандартизації"

 Розділ 13 АКТУАЛІЗАЦІЯ НАЦІОНАЛЬНИХ НД:

 "...Користувачі примірників національних НД вносять відповідні зміни та поправки до текстів національних НД  у найкоротший строк з дати їх видання,  відтворення чи оприлюднення..."

Як провести актуалізацію НД читайте тут>>> 

 

 
Центр Экспертиз Тест: Колбаса молочная - "молочная" и "с молоком" - две большие разницы PDF Печать E-mail
26.09.2019 08:39

art054Вареная колбаса – вкусный и универсальный продукт. Из нее бутерброд на работу или в школу сделать можно, салат приготовить, омлет, пиццу, суп и мало ли что еще готовят хозяюшки с добавлением этого ингредиента. Но в последнее время колбаса часто вызывает подозрения потребителей в плане своего состава. Виной тому большая разница между продукцией, изготовленной по ДСТУ и ТУ, а также некоторые недобросовестные производители. Да и мифы различные также имеют место быть.

В тестировании приняли участие 6 марок молочной колбасы: Алан, Глобино, Мясная лавка, Переяслав, Укрпромпостач-95, Юбилейный, Ятранчик.

Перейти к тестированию >>>

 
Міжнародна стандартизація: Опубліковано новий міжнародний стандарт щодо ефективного використання водних ресурсів PDF Печать E-mail
26.09.2019 08:31

art053Вода стає дефіцитним продуктом у багатьох частинах світу. Причини різноманітні, і однією з ключових причин є зміна клімату. До числа інших основних чинників відноситься споживання людиною і розширення використання водомістких методів в обробній промисловості і сільському господарстві. За даними Організації Об'єднаних Націй, за останні сто років використання води в світі збільшилося в два рази в порівнянні з ростом світового населення.

Оскільки населення світу продовжує збільшувати навантаження, то єдиним рішенням у даній ситуації є найбільш ефективне використання наявних ресурсів.

З цією метою був розроблений новий міжнародний стандарт ISO 46001 «Системи управління ефективністю використання води. Вимоги та настанови щодо застосовування».

Подробнее...
 
Міжнародна стандартизація: Новий стандарт ISO допоможе гасити пожежі, позбавляючи вогонь доступу до кисню PDF Печать E-mail
25.09.2019 09:15

art052Одним з найбільш ефективних способів запобігання пожеж в будівлях є зниження рівня кисню в повітрі. Системи газового пожежогасіння вирішують цю задачу, створюючи атмосферу, в якій кисню не вистачає для виникнення пожежі та підтримки процесу горіння, але цілком достатньо, щоб люди могли легко дихати.

До цього часу існували різні національні стандарти і технічні керівництва з цього приводу. Здебільшого вони публікувалися в Європі. Але при цьому  відчувалася гостра нестача узгодженого на міжнародному рівні набору вимог до якості, безпеки та ефективності відповідних технічних рішень, які мали б використовувати виробники систем газового пожежогасіння, що прагне продавати їх на світовому ринку.

Подробнее...
 
Центр Экспертиз Тест: Тестирование творога PDF Печать E-mail
24.09.2019 09:21

art051Творог относится к белковым молочным продуктам. При его производстве в пастеризованное молоко вносится закваска из молочнокислых бактерий. Они потребляют лактозу и другие соединения, преобразуют их до молочной кислоты. Когда кислотность жидкости достигает определенного уровня, белок сворачивается, образует хлопья или сырное зерно. Так молоко сквашивается. После этого сгусток отделяют от сыворотки и прессуют. Так получают творог.

В тестировании приняли участие 8 марок творога: Білоцерківський, Волошкове поле, Галичина, Злагода, Повна чаша, Смаковеньки, Український, Хуторок.

Перейти к тестированию >>>

 
« ПерваяПредыдущая12345678910СледующаяПоследняя »

Страница 5 из 343
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер

Сopyright 2009-2019, csm.kiev.ua























HTML Images