Головна
УкраїнськаРусский

Авторизація



Накази ДП "УкрНДНЦ" щодо чинності НД (№260, 261, 263, 264) PDF Друк e-mail
Четвер, 09 серпня 2018, 09:31

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 08 серпня 2018 р. №264 "Про скасування національного нормативного документа"

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 08 серпня 2018 р. №263 "Про прийняття та скасування національних нормативних документів"

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 06 серпня 2018 р. №261 "Про прийняття та скасування національних нормативних документів"

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 06 серпня 2018 р. №260 "Про прийняття національних нормативних документів та прийняття поправки до національного нормативного документа"

 
Мінагрополітики затвердило Правила виробництва коньяків України PDF Друк e-mail
Вівторок, 07 серпня 2018, 09:04

077_18Правила виробництва коньяків України визначені наказом Мінагрополітики України від 27 грудня 2017 року № 702 «Про затвердження Правил виробництва коньяків України», який набирає чинності через півроку після його офіційного опублікування.

Затверджені Правила визначають порядок виробництва коньяків України і є обов'язковими для складання технологічних інструкцій, контролю коньячного виробництва всіма суб'єктами господарювання.

Згідно Правилам переробка винограду на виноматеріали коньячні здійснюється згідно з вимогами до переробки винограду для білих столових вин, але без застосування сірчистої кислоти або її замінників.

Детальніше...
 
Накази УкрНДНЦ щодо чинності НД (№250, 251, 252 - 2018 рік) PDF Друк e-mail
Понеділок, 06 серпня 2018, 12:24

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 02 серпня 2018 р. №252 "Про прийняття та скасування національних нормативних документів"

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 02 серпня 2018 р. №251 "Про прийняття та скасування національних нормативних документів"

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 01 серпня 2018 р. №250 "Про скасування наказу ДП «УкрНДНЦ» від 09 листопада 2017 року № 358"

 
Розроблені перші редакції національних стандартів на олії, насіння олійних культур, корми PDF Друк e-mail
П'ятниця, 03 серпня 2018, 10:54

Розроблені перші редакції національних стандартів на олії, насіння олійних культур, корми:

ДСТУ ХХХХ:201_ «Олії. Правила приймання»;

ДСТУ ХХХХ:201_ «Олії. Методи визначання запаху, смаку, кольору та прозорості»;

ДСТУ «Насіння олійних культур. Правила приймання»;

ДСТУ Насіння олійних культур. Методи визначення зараженості шкідниками;

ДСТУ Насіння олійних культур. Методи визначення сміттєвої, олійної та особливо обліковуємої домішки;

ДСТУ Насіння олійних культур. Методи визначення вмісту лушпиння;

ДСТУ Насіння олійних культур. Методи визначення кислотного числа олії;

ДСТУ Корми, комбікорми, комбікормова сировина. Метод визначення сирої клітковини;

ДСТУ Насіння олійних культур. Методи визначення кольору і запаху.

Повідомлення про розроблення національних стандартів >>>


 
Накази ДП "УкрНДНЦ" щодо чинності НД (№247, 248 - 2018 рік) PDF Друк e-mail
П'ятниця, 03 серпня 2018, 08:32

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 01 серпня 2018 р. №248 "Про прийняття та скасування національних нормативних документів, скасування зміни та поправки до національного нормативного документа"

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 01 серпня 2018 р. №247 "Про прийняття та скасування національних нормативних документів, скасування зміни до національного нормативного документа"

 
Кожен хотів би, щоб у готелі його обслуговували як удома, а вдома - як у готелі PDF Друк e-mail
П'ятниця, 03 серпня 2018, 08:00

072_18Про сертифікацію послуг у соціально – побутовій сфері говоримо з Тамарою Стахмич, начальником відділу підтвердження відповідності ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ»

«Подорожуючи, люди прагнуть нових відчуттів, кольорових емоцій, затишку та найзручніших побутових умов. Розуміння комфорту в 21 століття вже давно вийшло за рамки класичного «місце для відпочинку».

Сучасний ритм життя та процес всесвітньої економічної, політичної та культурної інтеграції довів необхідність високих стандартів до проживання в готелях», - акцентує Тамара Стахмич

- Пані Тамаро, поясніть необхідність та важливість проходження добровільної процедури сертифікації послуг у соціально – побутовій сфері.

У результаті проходження цієї процедури замовник отримує письмову гарантію, що послуги, котрі надаються, відповідають певному стандарту. Сертифікат відповідності свідчить про те, що здоров’ю споживача, його майну та навколишньому середовищу нічого не загрожує. Тим самим забезпечується комфорт для найвибагливішого споживача.

Детальніше...
 
Вступив в силу закон про органічну продукцію PDF Друк e-mail
Четвер, 02 серпня 2018, 13:45

076_18Сьогодні, 2 серпня вступив в силу Закон України «Про основні засади і вимоги до органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції» (№ 2496-VІІІ ), яким регламентовані вимоги до виробництва, маркування та обігу органічної продукції, а також встановлені основні принципи сертифікації органічного виробництва з деталізацією по галузях (органічного рослинництва, тваринництва, вирощування грибів, аквакультури, виробництва кормів, харчових продуктів, морських водоростей).

Закон вводиться в дію водиться в дію через рік, але вже з 2 серпня Кабміну необхідно вжити заходів щодо приведення нормативно-правових актів у відповідність до Закону. Зокрема, забезпечити на момент введення в дію Закону функціонування реєстрів операторів, органів сертифікації, органічних насіння і садивного матеріалу, а також Перелік органів іноземної сертифікації.

Детальніше...
 
Фітосанітарну експертизу для експорту зможуть проводити приватні лабораторії PDF Друк e-mail
Четвер, 02 серпня 2018, 08:32

075_18Опубліковано Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо врегулювання проведення деяких фітосанітарних процедур» згідно з яким фітосанітарну експертизу (аналіз) зможуть проводити державні фітосанітарні інспектори або фахівці приватної фітосанітарної лабораторії за вибором власника вантажу або уповноваженої ним особи. Проведення експертизи приватної лабораторією здійснюється для цілей експорту.

Фітосанітарна експертиза включає: проведення аналізу фітосанітарного стану з метою виявлення шкідливих організмів; визначення видів шкідливих організмів; їх стану, стадії розвитку і кількості; формування зразка-документа.

Детальніше...
 
Міжнародна стандартизація: Опублікована оновлена версія стандарту ISO 22000 PDF Друк e-mail
Середа, 01 серпня 2018, 08:13

071_18Опубліковано оновлений міжнародний стандарт ISO 22000:2018 «Системи менеджменту безпеки харчової продукції. Вимоги до організацій, які беруть участь в ланцюзі створення харчової продукції».

У новій версії стандарту відбулися деякі зміни в порівнянні з попереднім виданням. Перш за все, структура ISO 22000:2018 синхронізована зі структурою міжнародного стандарту ISO 9001:2015, що значно полегшить процес інтеграції систем менеджменту якості та безпеки харчових продуктів.

Детальніше...
 
« ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець »

Сторінка 5 з 323
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Сopyright 2009-2016, csm.kiev.ua

Rambler's Top100





















HTML Images