Главная
УкраїнськаРусский

Авторизація



В Україні створено новий технічний комітет стандартизації «Системи управління безпечністю харчових продуктів» PDF Печать E-mail
13.03.2018 10:25

028_18В Україні створено новий технічний комітет стандартизації «Системи управління безпечністю харчових продуктів» - ТК 191. Здійснювати функції секретаріату новоствореного ТК уповноважений ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ».

Сфера діяльності ТК 191 - стандартизація у сфері систем управління безпечністю харчових продуктів.

Код та назва об’єкта стандартизації згідно з ДК 004:

03.120.01 Якість узагалі (в частині систем управління безпечністю харчових продуктів);

03.120.10 Управління якістю та забезпечення якості (в частині систем управління безпечністю харчових продуктів);

03.120.20 Сертифікація продукції та підприємств. Оцінювання відповідності (в частині систем управління безпечністю харчових продуктів);

67.020 Технологічні процеси в харчовій промисловості (в частині   систем управління безпечністю харчових продуктів);

67.040 Харчові продукти взагалі (в частині систем управління безпечністю харчових продуктів)

Наказ ДП «УкрНДНЦ» від 26 лютого 2018 р. № 62 «Про створення технічного комітету стандартизації «Системи управління безпечністю харчових продуктів»

 
Наказ ДП "УкрНДНЦ" щодо чинності НД (№73, 74 - 2018 рік) PDF Печать E-mail
12.03.2018 09:17

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 6 березня 2018 р. №73 "Про прийняття національних нормативних документів, зміни до національного нормативного документа"

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 06 березня 2018 р. №74 "Про відновлення дії в Україні міждержавних нормативних документів з 09 березня 2018 року до 01 січня 2019 року" 

 
Встановлені метрологічні вимоги до фасованих товарів PDF Печать E-mail
06.03.2018 09:43

027_185 березня 2018 року вступив в силу наказ Мінекономрозвитку України від 5 липня 2017 року № 969 «Про встановлення метрологічних вимог до фасованим товарам».

Відповідно до наказу встановлені наступні вимоги до фасованих товарів :

- до відхилень кількості фасованих товарів в упаковках від номінального значення відповідно до ДСТУ OIML R 87 "Кількість фасованого товару в упаковках";

- до задекларованої кількості нетто фасованих товарів відповідно до розділу 5 ДСТУ OIML R 79 "Товари фасовані. Вимоги до марковання".

Подробнее...
 
Центр Экспертиз Тест - Тест-исследование: Замороженные овощные смеси PDF Печать E-mail
05.03.2018 10:18

026_18Диетологи и ВОЗ постоянно призывают увеличивать количество овощей и фруктов в рационе, поскольку они содержат очень важные для организма витамины, минералы и пищевые волокна. Зимой выбор свежих овощей в магазинах достаточный. Но огурцы с помидорами не такие яркие на вкус, как летом. А цены на многие овощи просто "кусаются". Как же разнообразить свой овощной рацион зимой?

Тест-исследование: Замороженные овощные смеси >>>

 
Міжнародна стандартизація: Новий стандарт ISO встановлює графічні символи для наземного обладнання з обслуговування літальних апаратів PDF Печать E-mail
05.03.2018 10:08

025_18Опубліковано новий міжнародний стандарт ISO 11532:2018 «Наземне обладнання для обслуговування літальних апаратів. Графічні символи», який встановлює загальні графічні символи для використання на всіх типах наземного допоміжного обладнання літальних апаратів.

Документ зацікавить тих, хто має справу з таким обладнанням, наприклад, для авіакомпаній, відділів перонного обслуговування, адміністрації аеропорту, виробників тощо для полегшення швидкої і точної ідентифікації елементів управління, індикаторів і та інших відмінних обладнаня.

Подробнее...
 
Накази ДП "УкрНДНЦ" щодо чинності НД (№64,65 - 2018 рік) PDF Печать E-mail
02.03.2018 10:47

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 27 лютого 2018 р. №64 "Про внесення зміни до наказу від 7 лютого 2018 р. № 35"

Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 27 лютого 2018 р. №65 "Про прийняття національних нормативних документів, гармонізованих з європейськими та міжнародними нормативними документами"

 
27 березня 2018 року - Семінар: Мікробіологічний контроль харчових продуктів. Охорона праці на виробництві. Якість харчової продукції - запорука розвитку сучасного підприємства. Практичні питання PDF Печать E-mail

27 березня 2018 року

ДП "Укрметртестстандарт"  за участю представників Групи компаній «Новатор» та ДУ «Інститут громадського здоров’я імені О.М. Марзєєва НАМН України» проводить

науково-практичний семінар

Мікробіологічний контроль харчових продуктів.

Охорона праці на виробництві.

Якість харчової продукції - запорука розвитку сучасного підприємства.

Практичні питання 

024_18

 Програма та заявка на участь у семінарі (ЗАВАНТАЖИТИ)

 Контактний телефон: +38 044 423-04-26,

e-mail:   Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript  

 
Виданий Перелік національних стандартів, що ідентичні гармонізованим європейським стандартам та відповідність яким надає презумпцію відповідності безпечності нехарчової продукції PDF Печать E-mail
01.03.2018 10:38

Перелік національних стандартів, що ідентичні гармонізованим європейським стандартам та відповідність яким надає презумпцію відповідності безпечності нехарчової продукції (наказ Мінекономрозвитку від 14.03.2017 № 372 у редакції наказу Мінекономрозвитку від 22.02.2018 № 241)

 
Виданий перелік національних стандартів під Технічний регламент обладнання та захисних систем, призначених для використання в потенційно вибухонебезпечних середовищах PDF Печать E-mail
01.03.2018 10:34

Перелік національних стандартів, відповідність яких надає презумпцію відповідності обладнання та захисних систем вимогам Технічного регламенту обладнання та захисних систем, призначених для використання в потенційно вибухонебезпечних середовищах (наказ Мінекономрозвитку від 01.08.2017 № 1130 у редакції наказу Мінекономрозвитку від 22.02.2018 № 240)

 
« ПерваяПредыдущая12345678910СледующаяПоследняя »

Страница 10 из 319
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер

Сopyright 2009-2016, csm.kiev.ua

Rambler's Top100





















HTML Images