Головна Семінари Загальна (Навчання. Семінари) Семінар «Органічне виробництво харчових продуктів. Нові тенденції стандартизації та метрології в Україні. Умови введення харчової продукції в обіг»
УкраїнськаРусский

Авторизація



Семінар «Органічне виробництво харчових продуктів. Нові тенденції стандартизації та метрології в Україні. Умови введення харчової продукції в обіг» PDF Друк e-mail

Запрошуемо на семінар

«Органічне виробництво харчових продуктів. 

Нові тенденції стандартизації та метрології в Україні.

Умови введення харчової  продукції в обіг»

350_2014

який відбудеться 19 лютого 2015 року в  ДП "Укрметртестстандарт"

за адресою: м.Київ, вул.Краснова, 7/1, к.111.

Контактний телефон: +38 044 423-04-26,

e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

В процесі семінару розглядатимуться наступні питання:

1. Законодавство в сфері органічних  продуктів в Україні. Стан  та перспективи.

  • Огляд  органічного  ринку  в Україні.
  • Позиціонування органічних продуктів в  мережах та тенденції  розвитку.
  • Експорт органічних продуктів.

2. Міжнародні  стандарти органічного виробництва  та особливості їх впровадження на підприємствах.

  • Процедура сертифікації  органічних  продуктів.
  • Вимоги до маркування органічних продуктів.
  • Процедура експорту органічних продуктів з  погляду сертифікаційного органу.

3. Зміни законодавства та нормативно-правові акти, що регулюють порядок та умови перевірки технічних умов.

  • Проблемні питання, що виникають у суб’єктів господарювання при розробці технічних умов.

4. Порядок визначення поживної та енергетичної цінності харчових продуктів.

  • Інформування споживача у маркуванні про поживні властивості продукту та  його енергетичну цінність.
  • Надання інформації про поживні властивості продуктів згідно з вимогами Регламенту (EU) №1169/2011 Європейського парламенту і Ради.

5. Закон України «Про стандартизацію»:

  • утворення та функціонування єдиного національного органу стандартизації, його повноваження.
  • вимоги до національного органу по стандартизації.
  • прийняття і скасування національних стандартів.
  • приведення національної стандартизації у відповідність до європейської моделі.

6.Закон України «Про метрологію та метрологічну діяльність»:

  • сфера законодавчо регульованої метрології;
  • метрологічна система України;
  • структура національної метрологічної служби;
  • повірка засобів вимірювальної техніки, що перебувають в експлуатації;
  • метрологічний нагляд та його види.

6. Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо харчових продуктів».

  • Внесені зміни до наступних нормативно-правових актів:

Закони України «Про ветеринарну медицину», «Про питну воду та питне водопостачання», «Про державну систему біобезпеки при створенні,

випробуванні, транспортуванні та використанні генетично модифікованих організмів», «Про захист прав споживачів»;

Кодекс України про адміністративні правопорушення;

Господарський кодекс України;

Кримінальний кодекс України.

  • Нова редакція Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів» «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 22.09.2014 №1602-VII.

7. Процедура виконання операторами ринку постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів (НАССР), гігієнічні вимоги.

Відповідальність за невиконання обов’язків щодо впровадження НАССР.

Для того, щоб дізнатись докладну інформацію, завантажте: 

Программа (ЗАВАНТАЖИТИ)

Запрошення (ЗАВАНТАЖИТИ)

 

Сopyright 2009-2020, csm.kiev.ua