Семінар «Органічне виробництво харчових продуктів. Нові тенденції стандартизації та метрології в Україні. Умови введення харчової продукції в обіг» |
Запрошуемо на семінар «Органічне виробництво харчових продуктів. Нові тенденції стандартизації та метрології в Україні. Умови введення харчової продукції в обіг» який відбудеться 19 лютого 2015 року в ДП "Укрметртестстандарт" за адресою: м.Київ, вул.Краснова, 7/1, к.111. Контактний телефон: +38 044 423-04-26, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду В процесі семінару розглядатимуться наступні питання: 1. Законодавство в сфері органічних продуктів в Україні. Стан та перспективи.
2. Міжнародні стандарти органічного виробництва та особливості їх впровадження на підприємствах.
3. Зміни законодавства та нормативно-правові акти, що регулюють порядок та умови перевірки технічних умов.
4. Порядок визначення поживної та енергетичної цінності харчових продуктів.
5. Закон України «Про стандартизацію»:
6.Закон України «Про метрологію та метрологічну діяльність»:
6. Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо харчових продуктів».
Закони України «Про ветеринарну медицину», «Про питну воду та питне водопостачання», «Про державну систему біобезпеки при створенні, випробуванні, транспортуванні та використанні генетично модифікованих організмів», «Про захист прав споживачів»; Кодекс України про адміністративні правопорушення; Господарський кодекс України; Кримінальний кодекс України.
7. Процедура виконання операторами ринку постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів (НАССР), гігієнічні вимоги. Відповідальність за невиконання обов’язків щодо впровадження НАССР. Для того, щоб дізнатись докладну інформацію, завантажте: |