Семінар: «Зміни законодавства України. Безпека та якість харчової продукції - запорука розвитку сучасного підприємства та підвищення конкурентоспроможності його продукції. Час діяти!» |
Вівторок, 23 лютого 2016, 08:00 |
Одним із найважливіших факторів, що визначають успішність діяльності та конкурентоспроможність підприємства, є висока якість його продукції, яка відповідає не лише вітчизняним стандартам, але і міжнародним нормам. Зміни законодавства України, що проходять з метою гармонізації з Європейським, підштовхують фахівців до детального його вивчення. 18 лютого 2016 року у ДП «Укрметртестстандарт» відбувся семінар «Зміни законодавства України. Безпека та якість харчової продукції - запорука розвитку сучасного підприємства та підвищення конкурентоспроможності його продукції. Час діяти!». З привітальним та вступним словом до слухачів звернувся заступник генерального директора із стандартизації, інформаційного забезпечення та наукової діяльності ДП «Укрметртестстандарт» В.П. Місячний.До участі у семінарі запрошені відповідальні фахівці із стандартизації, якості; керівники випробувальних лабораторій; розробники документації (технічних умов, технологічних інструкцій); фахівці юридичних служб; фахівці маркетингових служб. У роботі заходу взяли участь понад 50 представників компаній-виробників, торгівельних мереж. На семінарі з доповідями виступили провідні фахівці ДП «Укрметртестстандарт» та представники інших організацій, які безпосередньо приймали участь у розробці нового законодавства, представники МОЗ України, експерти, що мають міжнародне визнання у сфері якості та безпечності продукції, зокрема:
Під час семінару були розглянуті наступні питання:
Виконання операторами ринку постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів (НАССР), гігієнічні вимоги. Відповідальність за невиконання обов’язків щодо впровадження НАССР. Після закінчення семінару всі учасники отримали свідоцтво.
|