Головна
УкраїнськаРусский

Авторизація



У жовтні в Україні набув чинності національний стандарт на мікробіологічні досліджування меду і продуктів бджільництва PDF Друк e-mail
Четвер, 26 жовтня 2017, 08:33

145_171 жовтня 2017 року набув чинності національний сандарт ДСТУ 8684:2016 «Мед і продукти бджільництва. Готування проб і розведень для мікробіологічного досліджування». Цей стандарт поширюється на мед і продукти бджільництва, зокрема обніжжя бджолине (пилок квітковий) і його суміші, молочко маточне бджолине, отруту-сирець бджолину, прополіс (бджолиний клей), віск бджолиний пасічний.

У документі викладена суть методу дослідження, встановлені принципи та правила готування проб і розведень для мікробіологічного досліджування меду й інших продуктів бджільництва.

Також стандарт встановлює вимоги щодо безпеки та охорони довкілля під час готування досліджуваних проб, вихідної суспензії та подальших розведень меду і продуктів бджільництва для мікробіологічного досліджування.

Замовити офіційну копію ДСТУ 8684:2016 «Мед і продукти бджільництва. Готування проб і розведень для мікробіологічного досліджування» ви можете у фонді НД ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ»

 

Сopyright 2009-2016, csm.kiev.ua

Rambler's Top100





















HTML Images