Головна Семінари Загальна (Навчання. Семінари) 27 березня 2018 року - Семінар: Мікробіологічний контроль харчових продуктів. Охорона праці на виробництві. Якість харчової продукції - запорука розвитку сучасного підприємства. Практичні питання
УкраїнськаРусский

Авторизація



27 березня 2018 року - Семінар: Мікробіологічний контроль харчових продуктів. Охорона праці на виробництві. Якість харчової продукції - запорука розвитку сучасного підприємства. Практичні питання PDF Друк e-mail

27 березня 2018 року

ДП "Укрметртестстандарт"  за участю представників Групи компаній «Новатор» та ДУ «Інститут громадського здоров’я імені О.М. Марзєєва НАМН України» проводить

науково-практичний семінар

Мікробіологічний контроль харчових продуктів.

Охорона праці на виробництві.

Якість харчової продукції - запорука розвитку сучасного підприємства.

Практичні питання 

024_18

 Програма та заявка на участь у семінарі (ЗАВАНТАЖИТИ)

 Контактний телефон: +38 044 423-04-26,

e-mail:   Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду  

 

Сopyright 2009-2016, csm.kiev.ua

Rambler's Top100





















HTML Images