Головна Семінари
УкраїнськаРусский

Авторизація



Семінари
09-10 квітня 2019 року - Семінар: Системи управління безпечністю харчових продуктів згідно з ISO 22000:2018. Ризик-орієнтований менеджмент. Внутрішні аудити систем управління PDF Друк e-mail

09-10 квітня 2019 року

ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ» проводить 

семінар

Системи управління безпечністю харчових продуктів згідно з ISO 22000:2018. Ризик-орієнтований менеджмент. Внутрішні аудити систем управління. Національні та міжнародні вимоги до систем управління безпечністю харчових продуктів (HACCP)

art014

 Програма та заявка на участь у семінарі (ЗАВАНТАЖИТИ)

 Контактний телефон: +38 044 423-04-26,

e-mail:   Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду  

 
28 березня 2019 року - Семінар: Актуальні питання для підприємств харчової галузі. Маркування харчових продуктів згідно з новим Законом. Практичний майстер-клас з маркування PDF Друк e-mail

Увага! В зв`язку з укомплектуванням групи та великою кількістю бажаючих відвідати

семінар, що відбудеться 21 березня 2019 року,

додатково формується нова група на 28 березня 2019 року

на семінар:

Актуальні питання для підприємств харчової галузі.

Маркування харчових продуктів згідно з новим Законом.

Порівняльний аналіз нормативно-правових актів з питань маркування харчової продукції.

Практичний майстер-клас з маркування

art013

 Програма та заявка на участь у семінарі (ЗАВАНТАЖИТИ)

 Контактний телефон: +38 044 423-04-26,

e-mail:   Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду  

 
21 березня 2019 року - Семінар: Актуальні питання для підприємств харчової галузі. Маркування харчових продуктів згідно з новим Законом. Практичний майстер-клас з маркування PDF Друк e-mail

21 березня 2019 року

ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ» проводить 

семінар

Актуальні питання для підприємств харчової галузі.

Маркування харчових продуктів згідно з новим Законом.

Порівняльний аналіз нормативно-правових актів з питань маркування харчової продукції.

Практичний майстер-клас з маркування

art009

 Програма та заявка на участь у семінарі (ЗАВАНТАЖИТИ)

 Контактний телефон: +38 044 423-04-26,

e-mail:   Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду  

 
24 січня 2019 року - Семінар: Новини законодавства та актуальні питання для підприємств харчової галузі. Метрологічні вимоги до фасованих продуктів. Інформація на маркуванні згідно з новими PDF Друк e-mail

24 cічня 2019 року

ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ» проводить 

семінар

Новини законодавства та актуальні питання для підприємств харчової галузі.

Метрологічні вимоги до фасованих продуктів.

Інформація на маркуванні згідно з новими вимогами.

Охорона праці на сучасному підприємстві

127_18

 Програма та заявка на участь у семінарі (ЗАВАНТАЖИТИ)

 Контактний телефон: +38 044 423-04-26,

e-mail:   Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду  

 
22 листопада 2018 року - Семінар: Державне регулювання безпечності НЕХАРЧОВОЇ продукції. Оцінка відповідності засобів вимірювальної техніки. Технічні умови України. Необхідність їх застосування на сучасному виробництві PDF Друк e-mail

22 листопада 2018 року

ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ» проводить 

семінар

Державне регулювання безпечності нехарчової продукції.

Оцінка відповідності засобів вимірювальної техніки.

Технічні умови України. Необхідність їх застосування на сучасному виробництві

105_18

 Програма та заявка на участь у семінарі (ЗАВАНТАЖИТИ)

 Контактний телефон: +38 044 423-04-26,

e-mail:   Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду  

 
22 серпня 2018 року - Семінар: Європейський підхід до проведення державного контролю харчових продуктів в Україні. Випробування окремих забруднюючих речовин. Метрологічні вимоги до фасованих продуктів. Інформація на маркуванні, що може ввести в оману. PDF Друк e-mail

22 серпня 2018 року

ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ» за участю Держспоживслужби проводить 

семінар

Європейський підхід до проведення державного контролю харчових продуктів в Україні.

Випробування окремих забруднюючих речовин.

Метрологічні вимоги до фасованих продуктів.

Інформація на маркуванні, що може ввести в оману.

061_18

 Програма та заявка на участь у семінарі (ЗАВАНТАЖИТИ)

 Контактний телефон: +38 044 423-04-26,

e-mail:   Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду  

 
« ПочатокПопередня12345НаступнаКінець »

Сторінка 1 з 5

Сopyright 2009-2019, csm.kiev.ua























HTML Images