09-10 квітня 2019 року - Семінар: Системи управління безпечністю харчових продуктів згідно з ISO 22000:2018. Ризик-орієнтований менеджмент. Внутрішні аудити систем управління |
|
|
|
09-10 квітня 2019 року
ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ» проводить
семінар
Системи управління безпечністю харчових продуктів згідно з ISO 22000:2018. Ризик-орієнтований менеджмент. Внутрішні аудити систем управління. Національні та міжнародні вимоги до систем управління безпечністю харчових продуктів (HACCP)
![art014](/images/stories/2019/seminar/art014.jpg)
Програма та заявка на участь у семінарі (ЗАВАНТАЖИТИ)
Контактний телефон: +38 044 423-04-26,
e-mail:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
|
|
28 березня 2019 року - Семінар: Актуальні питання для підприємств харчової галузі. Маркування харчових продуктів згідно з новим Законом. Практичний майстер-клас з маркування |
|
|
|
Увага! В зв`язку з укомплектуванням групи та великою кількістю бажаючих відвідати
семінар, що відбудеться 21 березня 2019 року,
додатково формується нова група на 28 березня 2019 року
на семінар:
Актуальні питання для підприємств харчової галузі.
Маркування харчових продуктів згідно з новим Законом.
Порівняльний аналіз нормативно-правових актів з питань маркування харчової продукції.
Практичний майстер-клас з маркування
![art013](/images/stories/2019/seminar/art013.jpg)
Програма та заявка на участь у семінарі (ЗАВАНТАЖИТИ)
Контактний телефон: +38 044 423-04-26,
e-mail:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
|
21 березня 2019 року - Семінар: Актуальні питання для підприємств харчової галузі. Маркування харчових продуктів згідно з новим Законом. Практичний майстер-клас з маркування |
|
|
|
21 березня 2019 року
ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ» проводить
семінар
Актуальні питання для підприємств харчової галузі.
Маркування харчових продуктів згідно з новим Законом.
Порівняльний аналіз нормативно-правових актів з питань маркування харчової продукції.
Практичний майстер-клас з маркування
![art009](/images/stories/2019/seminar/art009.jpg)
Програма та заявка на участь у семінарі (ЗАВАНТАЖИТИ)
Контактний телефон: +38 044 423-04-26,
e-mail:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
|
24 січня 2019 року - Семінар: Новини законодавства та актуальні питання для підприємств харчової галузі. Метрологічні вимоги до фасованих продуктів. Інформація на маркуванні згідно з новими |
|
|
|
24 cічня 2019 року
ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ» проводить
семінар
Новини законодавства та актуальні питання для підприємств харчової галузі.
Метрологічні вимоги до фасованих продуктів.
Інформація на маркуванні згідно з новими вимогами.
Охорона праці на сучасному підприємстві
![127_18](/images/stories/2018/seminar/127_18.jpg)
Програма та заявка на участь у семінарі (ЗАВАНТАЖИТИ)
Контактний телефон: +38 044 423-04-26,
e-mail:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
|
22 листопада 2018 року - Семінар: Державне регулювання безпечності НЕХАРЧОВОЇ продукції. Оцінка відповідності засобів вимірювальної техніки. Технічні умови України. Необхідність їх застосування на сучасному виробництві |
|
|
|
22 листопада 2018 року
ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ» проводить
семінар
Державне регулювання безпечності нехарчової продукції.
Оцінка відповідності засобів вимірювальної техніки.
Технічні умови України. Необхідність їх застосування на сучасному виробництві
![105_18](/images/stories/2018/seminar/105_18.jpg)
Програма та заявка на участь у семінарі (ЗАВАНТАЖИТИ)
Контактний телефон: +38 044 423-04-26,
e-mail:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
|
22 серпня 2018 року - Семінар: Європейський підхід до проведення державного контролю харчових продуктів в Україні. Випробування окремих забруднюючих речовин. Метрологічні вимоги до фасованих продуктів. Інформація на маркуванні, що може ввести в оману. |
|
|
|
22 серпня 2018 року
ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ» за участю Держспоживслужби проводить
семінар
Європейський підхід до проведення державного контролю харчових продуктів в Україні.
Випробування окремих забруднюючих речовин.
Метрологічні вимоги до фасованих продуктів.
Інформація на маркуванні, що може ввести в оману.
![061_18](/images/stories/2018/seminar/061_18.jpg)
Програма та заявка на участь у семінарі (ЗАВАНТАЖИТИ)
Контактний телефон: +38 044 423-04-26,
e-mail:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
|
|
|
|
|
Сторінка 3 з 7 |