27 березня 2018 року - Семінар: Мікробіологічний контроль харчових продуктів. Охорона праці на виробництві. Якість харчової продукції - запорука розвитку сучасного підприємства. Практичні питання |
|
|
|
27 березня 2018 року
ДП "Укрметртестстандарт" за участю представників Групи компаній «Новатор» та ДУ «Інститут громадського здоров’я імені О.М. Марзєєва НАМН України» проводить
науково-практичний семінар
Мікробіологічний контроль харчових продуктів.
Охорона праці на виробництві.
Якість харчової продукції - запорука розвитку сучасного підприємства.
Практичні питання
Програма та заявка на участь у семінарі (ЗАВАНТАЖИТИ)
Контактний телефон: +38 044 423-04-26,
e-mail:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
|