Інформаційно-консультативні послуги у сфері технічного регулювання Друк

konsultacii_top

 

ТЕХНІЧНЕ РЕГУЛЮВАННЯ

Застосування норм та положень нормативно-правових актів та нормативних документів, яким повинна відповідати продукція;

Впровадження та застосування технічних регламентів на конкретні види продукції;

Підбір діючих нормативних документів, які в разі їх добровільного застосування є доказовою базою відповідності продукції  вимогам технічних регламентів;

Допомога при розробленні технічних умов (ТУ) та змін до них;

Допомога при складанні акту (протоколу) приймальної (дегустаційної) комісії;

Роз`яснення щодо необхідних дозвільних документів.

 

ВИРОБНИЦТВО ТА ОБІГ ПРОДУКЦІЇ

Впровадження у виробництво нових видів продукції;

Розроблення та поставлення на виробництво нових видів харчової та нехарчової продукції;

Роз`яснення щодо органічного виробництва (позначення: «органічне», «біо», «еко»);

Допомога при розробленні технологічної документації (технологічна інструкція). Правила розроблення, оформлення та вимоги до змісту;

Порядок розрахунку та позначення на маркуванні поживної та енергетичної цінності харчових продуктів.

Роз`яснення щодо поставок продукції товарів в країни ЄС, загальні вимоги.

Допомога при встановленні вимог до продукції при укладенні будь - яких договорів (контрактів).

Вимоги до документації, яка повинна супроводжувати продукцію при постачанні в торговельну мережу.

 

МАРКУВАННЯ

Вимоги до споживчого, групового та транспортного маркування конкретних найменувань 

харчових продуктів та нехарчової продукції вітчизняного та закордонного виробництва.

Перевірка маркування на відповідність чинному законодавству.  

Надання письмових висновків та рекомендацій.

 

З питань співпраці звертайтеся:

03115,  м. Київ, вул. Краснова, 7/1, кімн. 108

тел.: + 38 044 423-04-26

Бесараб Тетяна Василівна, e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Ніколаєнко Володимир Костянтинович, e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду