27 березня 2018 року - Семінар: Мікробіологічний контроль харчових продуктів. Охорона праці на виробництві. Якість харчової продукції - запорука розвитку сучасного підприємства. Практичні питання Друк

27 березня 2018 року

ДП "Укрметртестстандарт"  за участю представників Групи компаній «Новатор» та ДУ «Інститут громадського здоров’я імені О.М. Марзєєва НАМН України» проводить

науково-практичний семінар

Мікробіологічний контроль харчових продуктів.

Охорона праці на виробництві.

Якість харчової продукції - запорука розвитку сучасного підприємства.

Практичні питання 

024_18

 Програма та заявка на участь у семінарі (ЗАВАНТАЖИТИ)

 Контактний телефон: +38 044 423-04-26,

e-mail:   Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду