27 березня 2018 року - Семінар: Мікробіологічний контроль харчових продуктів. Охорона праці на виробництві. Якість харчової продукції - запорука розвитку сучасного підприємства. Практичні питання |
27 березня 2018 року ДП "Укрметртестстандарт" за участю представників Групи компаній «Новатор» та ДУ «Інститут громадського здоров’я імені О.М. Марзєєва НАМН України» проводить науково-практичний семінар Мікробіологічний контроль харчових продуктів. Охорона праці на виробництві. Якість харчової продукції - запорука розвитку сучасного підприємства. Практичні питання
Програма та заявка на участь у семінарі (ЗАВАНТАЖИТИ) Контактний телефон: +38 044 423-04-26, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду |