В Україні створено новий технічний комітет стандартизації «Системи управління безпечністю харчових продуктів» Друк
Вівторок, 13 березня 2018, 10:25

028_18В Україні створено новий технічний комітет стандартизації «Системи управління безпечністю харчових продуктів» - ТК 191. Здійснювати функції секретаріату новоствореного ТК уповноважений ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ».

Сфера діяльності ТК 191 - стандартизація у сфері систем управління безпечністю харчових продуктів.

Код та назва об’єкта стандартизації згідно з ДК 004:

03.120.01 Якість узагалі (в частині систем управління безпечністю харчових продуктів);

03.120.10 Управління якістю та забезпечення якості (в частині систем управління безпечністю харчових продуктів);

03.120.20 Сертифікація продукції та підприємств. Оцінювання відповідності (в частині систем управління безпечністю харчових продуктів);

67.020 Технологічні процеси в харчовій промисловості (в частині   систем управління безпечністю харчових продуктів);

67.040 Харчові продукти взагалі (в частині систем управління безпечністю харчових продуктів)

Наказ ДП «УкрНДНЦ» від 26 лютого 2018 р. № 62 «Про створення технічного комітету стандартизації «Системи управління безпечністю харчових продуктів»