Затверджені Методичні настанови, що роз`яснюють вимоги законодавства про безпечність під час виробництва морозива Друк
Понеділок, 07 червня 2021, 06:34
Наказом Мінекономіки від 16 березня 2021 року N 546 затверджені Методичні настанови щодо розроблення, запровадження та використання постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю в критичних точках на потужностях з виробництва та обігу морозива
Настанови є рекомендаціями, що роз'яснюють вимоги законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів у частині розроблення, запровадження та використання постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю в критичних точках (далі - система НАССР) під час виробництва та обігу морозива.
НАКАЗ Мінекономіки від 16 березня 2021 року N 546 (ЗАВАНТАЖИТИ)

Наказом Мінекономіки від 16 березня 2021 року N 546 затверджені Методичні настанови щодо розроблення, запровадження та використання постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю в критичних точках на потужностях з виробництва та обігу морозива

Настанови є рекомендаціями, що роз'яснюють вимоги законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів у частині розроблення, запровадження та використання постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю в критичних точках (далі - система НАССР) під час виробництва та обігу морозива.