Головна Семінари Загальна (Навчання. Семінари)

Авторизація



Загальна (Навчання. Семінари)
Фільтрувати за назвою     Показати # 
# Заголовок Статті
41 16 березня 2017 року семінар: Нові тенденції в стандартизації та метрології. Державне регулювання належної якості та безпечності пива. Сучасні вимоги до виробництва.
42 14 березня 2017 року семінар: Система НАССР на підприємствах громадського харчування, актуальність її впровадження. Впровадження системи управління за ISO 9001:2015 як інструмент стабільного функціонування організації при наданні послуг
43 16 лютого 2017 семінар:Технічне регулювання в Україні – як світовий рушій товару. Проблеми та досягнення, питання та відповіді. Зміни санітарного законодавства
44 7 грудня 2016 року семінар: Система управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) на підприємствах громадського харчування, актуальність її впровадження
45 17 листопада 2016 року семінар: Європейський підхід до виробництва харчових продуктів - як життєва необхідність вистояти в сучасних умовах
46 25 жовтня 2016 року семінар: Правові та організаційні засади стандартизації та метрології. Актуальні питання щодо обігу нехарчової продукції. Система аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках – як надійний захист від небезпек
47 22 вересня 2016 рокусемінар: Науково-інформаційний семінар з питань виробництва харчових продуктів, їх безпечності та якості
48 18 серпня 2016 року семінар: Науково-інформаційний семінар з питань виробництва харчових продуктів, їх безпечності та якості
49 Науково-практичний семінар-тренінг із застосуванням технічного регламенту щодо деяких товарів, які фасують за масою та об`ємом у готову упаковку
50 Семінар: «Правові та організаційні засади стандартизації та метрології. Система аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках – як надійний захист від небезпек. Актуальні питання щодо обігу нехарчової продукції»
51 26 травня 2016 року семінар: Семінар-тренінг із застосування Технічного регламенту щодо деяких товарів, які фасують за масою та об’ємом у готову упаковку
52 Семінар: «Безпека та якість харчової продукції - запорука розвитку сучасного підприємства та підвищення конкурентоспроможності його продукції. Зміни законодавства України. Органічне виробництво харчових продуктів»
53 Семінар: «Зміни законодавства України. Безпека та якість харчової продукції - запорука розвитку сучасного підприємства та підвищення конкурентоспроможності його продукції. Час діяти!»
54 Семінар:«Основні аспекти законодавства України в сфері технічного регулювання нехарчової промисловості. Правові та організаційні засади стандартизації та метрології. Система аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках"
55 Семінар: «Зміни законодавства України. Безпека та якість харчової продукції - запорука розвитку сучасного підприємства та підвищення конкурентоспроможності його продукції. Час діяти!»
56 Семінар: «Зміни законодавства України. Основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів Нові тенденції стандартизації та метрології в Україні. Правила застосування Технічного регламенту щодо правил маркування харчових продуктів»
57 Семінар: "Основні аспекти законодавства України в сфері технічного регулювання нехарчової промисловості. Правові та організаційні засади стандартизації та метрології"
58 Семінар:" Маркування харчових продуктів. Правила застосування Технічного регламенту щодо правил маркування харчових продуктів"
59 Семінар "Зміни законодавства України. Нові тенденції стандартизації та метрології в Україні. Органічне виробництво харчових продуктів Актуальні питання введення в обіг харчової продукції"
60 Семінар «Органічне виробництво харчових продуктів. Нові тенденції стандартизації та метрології в Україні. Умови введення харчової продукції в обіг»
 
« ПочатокПопередня123НаступнаКінець »
Сторінка 3 з 3

Сopyright 2009-2024, csm.kiev.ua