Головна Семінари Загальна (Навчання. Семінари)
УкраїнськаРусский

Авторизація



Загальна (Навчання. Семінари)
Фільтрувати за назвою     Показати # 
# Заголовок Статті
1 21 липня 2021 року - вебінар на платформі zoom "Стандартизації в Україні. Технічні умови і все про них: побудова, викладення, оформлення тощо"
2 13 травня 2021 року - вебінар на платформі zoom "Маркування - путівник для споживачів в світі харчових продуктів. Розгляд практичних питань. Презентація прикладів маркування"
3 23 березня 2021 року - вебінар на платформі zoom "Діяльність вимірювальних лабораторій в сучасних умовах. Стандартизація систем НАССР в Україні та світі"
4 24 лютого 2021 року - вебінар на платформі zoom "Новини законодавства та актуальні питання для підприємств харчової галузі"
5 22 жовтня 2020 року онлайн тренінг Маркування нехарчової продукції
6 Онлайн тренінг Правові та організаційні засади стандартизації в Україні. Типова побудова, викладення, оформлення технічних умов України
7 Щочетверга - вебінари, індивідуальні тренінги, консультації по актуальним питанням на платформі zoom!
8 Анонси та результати онлайн тренінгів дивіться на YouTube каналі
9 10, 17, 24 вересня 2020 року о 10.00 годині на платформі zoom - онлайн тренінг Розгляд практичних питань з маркування харчової продукції
10 Онлайн семінари, індивідуальні тренінги та консультації по актуальним питанням на платформі zoom.
11 Увага! семінар «Державне регулювання безпечності кормів. Вимоги систем управління якістю та безпечністю для виробників кормів - ланок харчового ланцюга...»
12 26 березня 2020 року - Семінар: Державне регулювання безпечності КОРМІВ. Вимоги систем управління якістю та безпечністю для виробників кормів – ланок харчового ланцюга. Правові та організаційні засади стандартизації та метрології в Україні
13 12 грудня 2019 року - Семінар: Державний нагляд і контроль підприємств, які виробляють харчову продукцію. Основні законодавчі зміни у сфері метрології. Маркування: для виробника - спосіб представлення продукту
14 25 липня 2019 року - Семінар: Закон України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів». Детальний розгляд вимог Закону та його практичне застосування. Харчові алергени-реалії сьогодення
15 23 травня 2019 року - Семіар: Державний ринковий нагляд за нехарчовою продукцією. Правові та організаційні засади стандартизації та метрології. Оцінка відповідності - як надійний інструмент підтвердження безпечності продукції
16 09-10 квітня 2019 року - Семінар: Системи управління безпечністю харчових продуктів згідно з ISO 22000:2018. Ризик-орієнтований менеджмент. Внутрішні аудити систем управління
17 28 березня 2019 року - Семінар: Актуальні питання для підприємств харчової галузі. Маркування харчових продуктів згідно з новим Законом. Практичний майстер-клас з маркування
18 21 березня 2019 року - Семінар: Актуальні питання для підприємств харчової галузі. Маркування харчових продуктів згідно з новим Законом. Практичний майстер-клас з маркування
19 24 січня 2019 року - Семінар: Новини законодавства та актуальні питання для підприємств харчової галузі. Метрологічні вимоги до фасованих продуктів. Інформація на маркуванні згідно з новими
20 22 листопада 2018 року - Семінар: Державне регулювання безпечності НЕХАРЧОВОЇ продукції. Оцінка відповідності засобів вимірювальної техніки. Технічні умови України. Необхідність їх застосування на сучасному виробництві
 
« ПочатокПопередня123НаступнаКінець »
Сторінка 1 з 3

Сopyright 2009-2020, csm.kiev.ua