Головна Семінари Загальна (Навчання. Семінари)
УкраїнськаРусский

Авторизація



Загальна (Навчання. Семінари)
Фільтрувати за назвою     Показати # 
# Заголовок Статті
1 24 січня 2019 року - Семінар: Новини законодавства та актуальні питання для підприємств харчової галузі. Метрологічні вимоги до фасованих продуктів. Інформація на маркуванні згідно з новими
2 22 листопада 2018 року - Семінар: Державне регулювання безпечності НЕХАРЧОВОЇ продукції. Оцінка відповідності засобів вимірювальної техніки. Технічні умови України. Необхідність їх застосування на сучасному виробництві
3 22 серпня 2018 року - Семінар: Європейський підхід до проведення державного контролю харчових продуктів в Україні. Випробування окремих забруднюючих речовин. Метрологічні вимоги до фасованих продуктів. Інформація на маркуванні, що може ввести в оману.
4 14 червня 2018 року - Семінар: Державний ринковий нагляд за нехарчовою продукцією. Метрологічне забезпечення виробництва. Охорона праці на виробництві"
5 24 травня 2018 року - Семінар: Державне регулювання безпечності кормів. Вимоги систем управління якістю та безпечністю для виробників кормів – ланок харчового ланцюга. Правові та організаційні засади стандартизації та метрології в Україні
6 27 березня 2018 року - Семінар: Мікробіологічний контроль харчових продуктів. Охорона праці на виробництві. Якість харчової продукції - запорука розвитку сучасного підприємства. Практичні питання
7 15 березня 2018 року - Семінар для центрів стандартизації України: Практичні аспекти реформування системи технічного регулювання України в контексті Європейської інтеграції. Технічні умови України
8 25 січня 2018 року - Семінар: Сучасні вимоги до систем управління якістю та безпечністю пакувань, що контактують з харчовими продуктами
9 07 грудня 2017 року - Семінар: Правові та організаційні засади стандартизації в Україні. Державне регулювання безпечності нехарчової продукції. Оцінка відповідності - як надійний інструмент захисту від небезпечної продукції
10 23 листопада 2017 року - семінар: Державне регулювання безпечності харчових продуктів. Основні положення закону України про державний контроль за дотриманням законодавства щодо харчових продуктів. Сучасні вимоги санітарного законодавства
11 19 жовтня 2017 року - Семінар: Правові та організаційні засади стандартизації в Україні. Шляхи вирішення проблемних питань, що виникають при перевірці технічних умов
12 21 вересня 2017 року - Семінар "Законодавчі вимоги щодо організації виробництва харчової продукції. Набори: Харчовий продукт-іграшка. Правила маркування. Електронний документооборот на сучасному підприємстві"
13 17 серпня 2017 року - Міні – семінарі у форматі «питання - відповідь» Державне регулювання безпечності харчових продуктів та їх належної якості
14 20 липня 2017 року - Семінар «Державне регулювання безпечності харчових продуктів. Новини та зміни у державному контролі. Актуальні питання мікробіологічного контролю харчових продуктів»
15 22 червні 2017 року семінар: «Державне регулювання безпечності нехарчової продукції. Оцінка відповідності - як надійний інструмент захисту від небезпечної продукції. Охорона праці і промислова безпека на підприємстві»
16 25 травня 2017 року семінар: "Система аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках – як запорука безпечності харчового продукту. Державне регулювання належної якості та безпечності. Сучасні вимоги до виробництва"
17 26 квітня 2017 року семінар: «Система аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках – як запорука безпечності харчового продукту. Державне регулювання належної якості та безпечності. Сучасні вимоги до виробництва»
18 28 березня 2017 року семінар: Правові та організаційні засади стандартизації та метрології. Оцінка відповідності як надійний інструмент захисту від неякісної та небезпечної продукції
19 16 березня 2017 року семінар: Нові тенденції в стандартизації та метрології. Державне регулювання належної якості та безпечності пива. Сучасні вимоги до виробництва.
20 14 березня 2017 року семінар: Система НАССР на підприємствах громадського харчування, актуальність її впровадження. Впровадження системи управління за ISO 9001:2015 як інструмент стабільного функціонування організації при наданні послуг
 
« ПочатокПопередня12НаступнаКінець »
Сторінка 1 з 2

Сopyright 2009-2018, csm.kiev.ua























HTML Images