Головна Семінари Загальна (Навчання. Семінари)

Авторизація



Загальна (Навчання. Семінари)
Фільтрувати за назвою     Показати # 
# Заголовок Статті
41 14 березня 2017 року семінар: Система НАССР на підприємствах громадського харчування, актуальність її впровадження. Впровадження системи управління за ISO 9001:2015 як інструмент стабільного функціонування організації при наданні послуг
42 16 лютого 2017 семінар:Технічне регулювання в Україні – як світовий рушій товару. Проблеми та досягнення, питання та відповіді. Зміни санітарного законодавства
43 7 грудня 2016 року семінар: Система управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) на підприємствах громадського харчування, актуальність її впровадження
44 17 листопада 2016 року семінар: Європейський підхід до виробництва харчових продуктів - як життєва необхідність вистояти в сучасних умовах
45 25 жовтня 2016 року семінар: Правові та організаційні засади стандартизації та метрології. Актуальні питання щодо обігу нехарчової продукції. Система аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках – як надійний захист від небезпек
46 22 вересня 2016 рокусемінар: Науково-інформаційний семінар з питань виробництва харчових продуктів, їх безпечності та якості
47 18 серпня 2016 року семінар: Науково-інформаційний семінар з питань виробництва харчових продуктів, їх безпечності та якості
48 Науково-практичний семінар-тренінг із застосуванням технічного регламенту щодо деяких товарів, які фасують за масою та об`ємом у готову упаковку
49 Семінар: «Правові та організаційні засади стандартизації та метрології. Система аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках – як надійний захист від небезпек. Актуальні питання щодо обігу нехарчової продукції»
50 26 травня 2016 року семінар: Семінар-тренінг із застосування Технічного регламенту щодо деяких товарів, які фасують за масою та об’ємом у готову упаковку
51 Семінар: «Безпека та якість харчової продукції - запорука розвитку сучасного підприємства та підвищення конкурентоспроможності його продукції. Зміни законодавства України. Органічне виробництво харчових продуктів»
52 Семінар: «Зміни законодавства України. Безпека та якість харчової продукції - запорука розвитку сучасного підприємства та підвищення конкурентоспроможності його продукції. Час діяти!»
53 Семінар:«Основні аспекти законодавства України в сфері технічного регулювання нехарчової промисловості. Правові та організаційні засади стандартизації та метрології. Система аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках"
54 Семінар: «Зміни законодавства України. Безпека та якість харчової продукції - запорука розвитку сучасного підприємства та підвищення конкурентоспроможності його продукції. Час діяти!»
55 Семінар: «Зміни законодавства України. Основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів Нові тенденції стандартизації та метрології в Україні. Правила застосування Технічного регламенту щодо правил маркування харчових продуктів»
56 Семінар: "Основні аспекти законодавства України в сфері технічного регулювання нехарчової промисловості. Правові та організаційні засади стандартизації та метрології"
57 Семінар:" Маркування харчових продуктів. Правила застосування Технічного регламенту щодо правил маркування харчових продуктів"
58 Семінар "Зміни законодавства України. Нові тенденції стандартизації та метрології в Україні. Органічне виробництво харчових продуктів Актуальні питання введення в обіг харчової продукції"
59 Семінар «Органічне виробництво харчових продуктів. Нові тенденції стандартизації та метрології в Україні. Умови введення харчової продукції в обіг»
 
« ПочатокПопередня123НаступнаКінець »
Сторінка 3 з 3

Сopyright 2009-2023, csm.kiev.ua