Головна Семінари Загальна (Навчання. Семінари)

Авторизація



Загальна (Навчання. Семінари)
Фільтрувати за назвою     Показати # 
# Заголовок Статті
41 28 березня 2017 року семінар: Правові та організаційні засади стандартизації та метрології. Оцінка відповідності як надійний інструмент захисту від неякісної та небезпечної продукції
42 16 березня 2017 року семінар: Нові тенденції в стандартизації та метрології. Державне регулювання належної якості та безпечності пива. Сучасні вимоги до виробництва.
43 14 березня 2017 року семінар: Система НАССР на підприємствах громадського харчування, актуальність її впровадження. Впровадження системи управління за ISO 9001:2015 як інструмент стабільного функціонування організації при наданні послуг
44 16 лютого 2017 семінар:Технічне регулювання в Україні – як світовий рушій товару. Проблеми та досягнення, питання та відповіді. Зміни санітарного законодавства
45 7 грудня 2016 року семінар: Система управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) на підприємствах громадського харчування, актуальність її впровадження
46 17 листопада 2016 року семінар: Європейський підхід до виробництва харчових продуктів - як життєва необхідність вистояти в сучасних умовах
47 25 жовтня 2016 року семінар: Правові та організаційні засади стандартизації та метрології. Актуальні питання щодо обігу нехарчової продукції. Система аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках – як надійний захист від небезпек
48 22 вересня 2016 рокусемінар: Науково-інформаційний семінар з питань виробництва харчових продуктів, їх безпечності та якості
49 18 серпня 2016 року семінар: Науково-інформаційний семінар з питань виробництва харчових продуктів, їх безпечності та якості
50 Науково-практичний семінар-тренінг із застосуванням технічного регламенту щодо деяких товарів, які фасують за масою та об`ємом у готову упаковку
51 Семінар: «Правові та організаційні засади стандартизації та метрології. Система аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках – як надійний захист від небезпек. Актуальні питання щодо обігу нехарчової продукції»
52 26 травня 2016 року семінар: Семінар-тренінг із застосування Технічного регламенту щодо деяких товарів, які фасують за масою та об’ємом у готову упаковку
53 Семінар: «Безпека та якість харчової продукції - запорука розвитку сучасного підприємства та підвищення конкурентоспроможності його продукції. Зміни законодавства України. Органічне виробництво харчових продуктів»
54 Семінар: «Зміни законодавства України. Безпека та якість харчової продукції - запорука розвитку сучасного підприємства та підвищення конкурентоспроможності його продукції. Час діяти!»
55 Семінар:«Основні аспекти законодавства України в сфері технічного регулювання нехарчової промисловості. Правові та організаційні засади стандартизації та метрології. Система аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках"
56 Семінар: «Зміни законодавства України. Безпека та якість харчової продукції - запорука розвитку сучасного підприємства та підвищення конкурентоспроможності його продукції. Час діяти!»
57 Семінар: «Зміни законодавства України. Основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів Нові тенденції стандартизації та метрології в Україні. Правила застосування Технічного регламенту щодо правил маркування харчових продуктів»
58 Семінар: "Основні аспекти законодавства України в сфері технічного регулювання нехарчової промисловості. Правові та організаційні засади стандартизації та метрології"
59 Семінар:" Маркування харчових продуктів. Правила застосування Технічного регламенту щодо правил маркування харчових продуктів"
60 Семінар "Зміни законодавства України. Нові тенденції стандартизації та метрології в Україні. Органічне виробництво харчових продуктів Актуальні питання введення в обіг харчової продукції"
 
« ПочатокПопередня1234НаступнаКінець »
Сторінка 3 з 4

Сopyright 2009-2024, csm.kiev.ua