До уваги виробників харчових продуктів! |
П'ятниця, 10 січня 2014, 09:59 |
1 січня 2014 року відповідно до наказу Мінекономрозвитку №1010 від 22.08.2013 (ІПС 8-2013) на заміну застарілих державних стандартів України (ДСТУ) і стандартів колишнього союзу (ГОСТ), а також вперше вводяться такі нові нормативні документи (НД): ДСТУ 4803:2013 "Торти і тістечка. Загальні технічні умови" на заміну ДСТУ 4803:2007; ДСТУ 7348:2013 "Вироби макаронні. Правила приймання і методи визначення якості" на заміну ГОСТ 14849-89; ДСТУ 7359:2013 "Молоко. Метод визначення аміаку" на заміну ГОСТ 24066-80; ДСТУ 7356:2013 "Молоко. Метод визначення пероксиду водню"на заміну ГОСТ 24067-80; ДСТУ 7357:2013 "Молоко та молочні продукти. Методи мікробіологічного контролювання"на заміну ГОСТ 9225-84; ДСТУ 7351:2013 "Консерви м`ясні. Сальтисони. Загальні технічні умови". Вперше; ДСТУ 7352:2013 "Консерви м`ясні. Паштети. Загальні технічні умови" на заміну ГОСТ 12318-91; ДСТУ 7353:2013 "М`ясо. Методика гістологічного визначення свіжості та ступеня дозрівання"на заміну ГОСТ 19496-93; ДСТУ 7358:2013 "Вироби кондитерські. Метод визначення сухого знежиреного залишку молока в шоколадних виробах з молоком" на заміну ГОСТ 10526-63. |