Головна

Авторизація



В ЄС набули чинності нові правила етикетування харчових продуктів PDF Друк e-mail
Вівторок, 16 грудня 2014, 12:03

423_2014Нові правила етикетування, прийняті Європейською комісією ще в 2011 році, днями набули чинності в ЄС.

Вони забезпечать споживачам більш ясну, більш детальну і точну інформацію про взміст харчових продуктів та дадуть їм можливість зробити усвідомлений вибір споживаних ними продуктів.

Серед вимог, що пред'являються до нових етикеток, є такі вимоги, як:

  • більш виразна інформація;
  • ясніша форма подання алергенів в розфасованих харчових продуктах;
  • обов'язкова інформація про походження свіжої свинини, баранини, козячого та пташиного м'яса;
  • однакові вимоги до маркування при покупці в Інтернеті на відстані і при покупці з магазину;
  • конкретна інформація про рослинний походження рафінованих олій та жирів і т.д.
 

Сopyright 2009-2024, csm.kiev.ua