Головна

Авторизація



В Україні утворено технічний комітет ТК 170 "Зернові культури та продукти їх переробки" PDF Друк e-mail
Четвер, 25 грудня 2014, 11:51

434_2014Наказом Мінекономрозвитку України від 27 листопада 2014 року N 1414 створено новий технічний комітет стандартизації "Зернові культури та продукти їх переробки".

Новоутвореному технічному комітету надано реєстраційний номер 170.

Функції секретаріату технічного комітету стандартизації 170 "Зернові культури та продукти їх переробки" (далі - ТК 170) буде здійснювати державна установа "Інститут сільського господарства степової зони Національної академії аграрних наук України".

Сфера діяльності ТК 170 охоплює зернові, бобові культури та продукти їх переробляння, а також хлібні злаки, кукурудзу, борошно, випечені чи висушені продукти тощо.

Об'єктами стандартизації, закріпленими за ТК 170 є:

  • зернові культури та продукти їх переробки;
  • показники якості та методи випробування зернової і олійної сировини;
  • показники безпеки та охорони довкілля;
  • правила приймання врожаю зернових, зернобобових і олійних культур;
  • технологічні процеси вирощування, заготівлі, зберігання, переробляння, використання і постачання зерна та продуктів його переробляння на продовольчі і непродовольчі потреби, а також для торгівлі.
 

Сopyright 2009-2024, csm.kiev.ua