Новий український стандарт на цукор визначає правила приймання та методи відбирання проб |
![]() |
![]() |
![]() |
Четвер, 16 квітня 2015, 10:17 |
Документ визначає прийомку цукру партіями, кожну з яких супроводжують декларацією виробника, форма якої подається у Додатку А до стандарту. Крім того, у документі описуються методи контролю маси нетто цукру, органолептичних, фізико-хімічних і мікробіологічних показників, масової частки дріб`язку. Стандарт ДСТУ 3824-2014 подає перелік засобів вимірювальної техніки, матеріалів та допоміжних пристроїв для відбирання проб. Також в ньому описуються методи
Стандарт ДСТУ 3824-2014 «Цукор. Правила приймання та методи відбирання проб» розроблений Технічним комітетом стандартизації ТК 56 «Цукор і крохмалепатокові продукти» спільно з Українським науково-дослідним інститутом цукрової промисловості на заміну ДСТУ 3824-98. Офіційну копію стандарту ДСТУ 3824-2014 «Цукор. Правила приймання та методи відбирання проб» можна замовити в фонді нормативних документів ДП «Укрметртестстандарт», надіславши замовлення (БЛАНК ЗАВАНТАЖИТИ) на тел./факс: +38 044 423-77-41 або e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду |