Головна

Авторизація



Змінюються правила роботи закладів ресторанного господарства PDF Друк e-mail
П'ятниця, 17 квітня 2015, 09:37

118_2015Cьогодні в Україні існує надмірна зарегульованість підприємницької діяльності, яка створює зайве адміністративне навантаження на бізнес та несе корупційні ризики. Зокрема, у сфері ресторанного бізнесу досі діє застаріла система погодження та затвердження технологічних карток на фірмові страви, кулінарні та борошняні кондитерські вироби, яка вимагає погоджувати технологічні карти на продукцію з територіальною санітарно-епідеміологічною службою.

З метою дерегуляції у сфері ресторанного бізнесу, усуненню обтяжливих адміністративних вимог, зменшенню ризиків корупційних проявів було розроблено проект наказу “Про внесення змін до Правил роботи закладів (підприємств) ресторанного господарства та визнання таким, що втратив чинність, наказу Міністерства економіки України від 25 вересня 2000 року № 210 (із змінами)”.

Документ розроблено на виконання Програми діяльності  Кабінету Міністрів України, затвердженої постановою КМУ від 09.12.2014 № 695, яка серед основних цілей діяльності Уряду визначає дерегуляцію та зменшення кількості точок дотику бізнесу та держави.

Проект наказу “Про внесення змін до Правил роботи закладів (підприємств) ресторанного господарства та визнання таким, що втратив чинність, наказу Міністерства економіки України від 25 вересня 2000 року № 210 (із змінами)” >>>

 

Сopyright 2009-2024, csm.kiev.ua