30 червня набули чинності зміни до Правил роботи закладів (підприємств) ресторанного господарства |
![]() |
![]() |
![]() |
Середа, 01 липня 2015, 10:31 |
Відповідно, втратив чинність Порядок розробки та затвердження технологічної документації на фірмові страви, кулінарні та борошняні кондитерські вироби у закладах ресторанного господарства, затверджений наказом Мінекономіки від 25.09.2000 № 210. Також встановлено, що технологічна документація на страви та вироби - це документація із зазначенням опису технологічного процесу виробництва продукції, перелік продуктів, продовольчої сировини, речовин і супутніх матеріалів, що застосовуються в процесі приготування, даних про норми їх вмісту в кінцевому харчовому продукті, термін придатності, умови зберігання, способі реалізації (подання) споживачу, вимог до якості страв і виробів. Кухарі та кондитери повинні бути забезпечені на робочих місцях технологічною документацією на страви та вироби. |