Якість повітря чеського аеропорту визначають бджоли |
![]() |
![]() |
![]() |
Четвер, 04 серпня 2016, 12:24 |
Зразки бджолиного меду і пилку в сотах збирали для хімічних аналізів з травня по червень. Регулярні перевірки проходять в сертифікованій лабораторії Управління з аналізу харчових продуктів. Фахівці стежать, перш за все, за вмістом ароматичних вуглеводнів і важких металів у продукції. Поки результати більш ніж задовільні: кількість важких металів в меді і пилку не перевищує допустиму норму. У празькому аеропорту розташовано шість бджільництв. Місцеві бджоли приносять близько 100 кг меду на рік. Готовий мед розливають в маленькі баночки зі спеціальними відмітками і використовують в особистих цілях самі бджолярі. Серед широкого загалу його не продають, оскількик для масового продажу меду занадто мало. |