Міжнародна стандартизація: Новий стандарт ISO дозволить зрозуміти, що робить харчової інгредієнт «натуральним» |
![]() |
![]() |
![]() |
Четвер, 11 січня 2018, 10:10 |
Метою створення документа було надання всім зацікавленим сторонам, як працюючим у харчовій промисловості, так і профільним державним організаціям різних країн, інформації про необхідні критерії "натуральності" харчових інгредієнтів, на які можна посилатися на усіх рівнях. Ця технічна специфікація також пропонує механізми обміну інформацією між підприємствами про харчових інгредієнтів, які вважаються «натуральними», що має сприяти поширенню практики справедливого ведення бізнесу в харчовій промисловості і в сфері виробництва напоїв. Дія документу ISO/ТS 19657:2017 не поширюється на механізми донесення інформації про продукт до споживачів (наприклад, за допомогою етикеток на упаковках). |