|
Накази ДП «УкрНДНЦ» щодо чинності НД (№160, 162) |
|
|
|
Середа, 15 червня 2016, 08:10 |
|
Новая инициатива ISO – стандартизация услуг |
|
|
|
Вівторок, 14 червня 2016, 10:26 |
Международная организация по стандартизации (ISO) 13 тюня 2016 года запустила недельную кампанию для повышения осведомленности о важности стандартов для стимулирования экономического роста и улучшения качества услуг.
Мировая экономика все чаще характеризуется как "сервисная экономика". Это обусловлено значительным ростом сектора услуг, а также его ролью в экономике большинства развитых и развивающихся стран. Сектор услуг является ключевым элементом, способствующим общей конкурентоспособности европейской экономики, где услуги приходится 70% экономической активности и занятости.
|
Детальніше...
|
Держспоживслужба запускає новий пілотний проект щодо реєстрації та опрацювання звернень громадян |
|
|
|
Вівторок, 14 червня 2016, 09:51 |
Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів розпочинає реалізацію пілотного проекту з централізованої реєстрації, обліку звернень за регіонами, вирішення питань, викладених у зверненнях, у визначені законодавством терміни.
Спеціально розроблена програма дозволить в онлайн-режимі простежити хід розгляду конкретного звернення громадянина. Онлайн-система дозволить кожному, хто подав скаргу через Інтернет відслідковувати хід розгляду звернення, результати та вжиті заходи щодо вирішення всіх порушених питань.
|
Детальніше...
|
Наказ від 09 червня 2016 р. № 161 "Про внесення змін до наказу № 88 від 04 серпня 2015 р." |
|
|
|
Вівторок, 14 червня 2016, 08:50 |
|
Набирають чинності Державні гігієнічні правила і норми "Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах" |
|
|
|
Понеділок, 13 червня 2016, 08:29 |
14 червня 2016 року набирають чинності Державні гігієнічні правила і норми "Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах", затверджені наказом МОЗ України від 13.05.2013 № 368.
Цей Регламент розроблено з метою гармонізації законодавства з Регламентом Європейського Союзу від 19 грудня 2006 року № 1881/2006 про встановлення максимального рівн вмісту певних забруднюючих речовин у харчових продуктах. Регламентом передбачаються відміна додатку № 2 до Державних санітарних правил і норм захисту продовольчої сировини та продуктів харчування від забруднення нітрозамінами, затверджених постановою Головного державного санітарного лікаря України від 01 липня 1999 року № 30, та пунктів "Медико-биологических требований и санитарных норм качества продовольственного сырья и пищевых продуктов", затверджених 01 серпня 1989 року за № 5061-89.
Державні гігієнічні правила і норми "Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах" (ЗАВАНТАЖИТИ) |
Наказ ДП "УкрНДНЦ" від 07 червня 2016 р. № 156 "Про продовження терміну чинності змін до національних стандартів" (щодо перенесення дати чинності змін до національних стандартів України на морозиво) |
|
|
|
П'ятниця, 10 червня 2016, 08:46 |
|
В ЕС утвердили новый стандарт на экологическое топливо |
|
|
|
Середа, 08 червня 2016, 09:03 |
Европейский комитет по стандартизации утвердил новый европейский стандарт EN 15940:2016 «Автомобильное топливо. Парафиновое дизельное топливо после синтеза или гидроочистки. Требования и методы испытаний» предназначенный для дизельного топлива, которое является синтетическим или производится из возобновляемого сырья путем гидроочистки. Документ распространяется на парафиновое дизельное топливо, содержащее до 7% метилового эфира жирной кислоты для использования в дизельных двигателях.
|
Детальніше...
|
Українська правда: «Безпечні продукти. Як цього добилася Європа і що залишилося зробити Україні» |
|
|
|
Вівторок, 07 червня 2016, 10:21 |
Добре бути українцем та мати город або бабусю в селі з городом. Бо тоді знаєш, що і як потрапило у твій борщ. Усі овочі – з грядки під вікном, сметана – з молока, яке дає сусідська корова. Сидиш собі та смакуєш на здоров’я. І навіть думка не виникне, що сметану краще не їсти, бо в ній від молока лише колір, а овочі можуть викликати алергію через присутність у них значної частини таблиці Менделєєва.
Щоденне споживання харчових продуктів власного виробництва було реальністю для більшості українців десь 20 років тому. З часом харчові звички змінилися і все частіше ми купуємо або готові продукти, або напівфабрикати.
|
Детальніше...
|
|
|
|
|
Сторінка 146 з 401 |