Увага! До фонду НД ДП «Укрметртестстандарт» поступили нові стандарти:
ДСТУ EN 1885:2010 «Перо та пух. Терміни та визначення понять (EN 1885:1998, IDT)»
ДСТУ-Н 7914:2015 «Система технологічної документації. Настанови щодо оформлення документів на технологічні процеси ремонтування»
ДСТУ-Н 7915:2015 «Система технологічної документації. Настанови щодо оформлення карти реєстрування результатів випробування»
ДСТУ-Н 7916:2015 «Система технологічної документації. Настанови щодо оформлення документів, застосовуваних для розроблення, упровадження та функціювання технологічних процесів»
ДСТУ-Н 7917:2015 «Система технологічної документації. Настанови щодо оформлення технологічного паспорта, карти вимірів і журналу контролю технологічного процесу»
ДСТУ 1.14:2015 «Національна стандартизація. Процедури створення, діяльності та припинення діяльності технічних комітетів стандартизації»
ДСТУ-Н 7918:2015 «Система технологічного підготовлення виробництва. Настанови щодо вибирання засобів контролювання»
ДСТУ-Н 7919:2015 «Система технологічного підготовлення виробництва. Настанови щодо проектування систем і процесів технічного контролювання»
ДСТУ-Н IAF MD 8:2015 «Обов’язковий документ Міжнародного форуму з акредитації для застосування ISO/IEC 17011 в системах менеджменту якості щодо медичних виробів (ISO 13485) (IAF MD 8:2011, IDT)»
ДСТУ-Н IAF MD 9:2015 «Обов’язковий документ Міжнародного форуму з акредитації для застосування стандарту ISO/IEC 17021 в системах менеджменту якості щодо медичних виробів (ISO 13485) (IAF MD 9:2011, IDT)»
ДСТУ 7495:2014 «Протипожежна техніка. Автомобілі пожежно-рятувальні. Частина 2. Загальні вимоги щодо безпеки та показники якості (EN 1846-2:2009, MOD)»
ДСТУ 7804:2015 «Продукти переробляння фруктів та овочів. Методи визначання сухих речовин або вологи»
ДСТУ EN 1131:2014 «Соки фруктові та овочеві. Метод визначання відносної густини (EN 1131:1994, IDT)»
ДСТУ 7614:2014 «Консерви. Асорті овочеве. Технічні умови»
ДСТУ EN 1142:2014 «Соки фруктові та овочеві. Метод визначання вмісту сульфату (EN 1142:1994, IDT)»
ДСТУ 7618:2014 «Макухи та шроти. Метод визначення кислотного числа олії"
ДСТУ 7802:2015 Продукти білкові рослинного походження. Макухи та шроти. Метод визначання індексу розчинності протеїну у воді»
ДСТУ–Н CODEX STAN 192:2014 «Харчові добавки. Номенклатура та загальні вимоги (CODEX STAN 192–1995, Rev. 9–2008, IDT)»
ДСТУ EN 13631-12:2013 «Вибухові речовини для цивільного застосування. Речовини вибухові бризантні. Частина 12. Технічні вимоги до проміжних детонаторів з різною ініціювальною здатністю (EN 13631-12:2004, IDT)»
ДСТУ EN 13631-16:2013 «Вибухові речовини для цивільного застосування. Речовини вибухові бризантні. Частина 16. Виявляння та вимірювання токсичних газіви (EN 13631-16:2004, IDT)»
ДСТУ EN 13763-23:2013 «Вибухові речовини для цивільного застосування. Детонатори та реле. Частина 23. Визначення швидкості ударної хвилі в ударній трубці (EN 13763-23:2002, IDT)»
ДСТУ EN 13763-24:2013 «Вибухові речовини для цивільного застосування. Детонатори та реле. Частина 24. Визначення опору електричної ізоляції ударної трубки (EN 13763-24:2002, IDT)»
ДСТУ EN 13763-25:2013 «Вибухові речовини для цивільного застосування. Детонатори та реле. Частина 25. Визначення передавальної здатності поверхневих з’єднувачів, реле та з’єднувального приладдя (EN 13763-25:2004, IDT)»
ДСТУ EN 13938-1:2013 «Вибухові речовини для цивільного застосування. Палива та ракетні палива. Частина 1. Вимоги (EN 13938-1:2004, IDT)»
ДСТУ ISO 1762:2010 «Напівфабрикати волокнисті, папір та картон. Метод визначення вмісту золи за температури 525С (ISO 1762:2001, IDT)»
Замовити офіційні копії нормативних документів ви можете ТУТ >>> |